| nany+2 | 75253 |
|
|
6.11.2011 16:33:04
nabídka pěkná, ale mě osobně odradí už jen to, že saunu mají zdarma jen muži. Proč?
ať žije rovnoprávnost DNes bylo fakt krááásně :) u našich jsem shrabala listí na zahradě, jula lítala venku jak cvok :) amina se pěkně vyspala na vzdoušku ... krásný podzimní den víc takových |
| Jarča,Štěpa a Tomík | 104549 |
|
|
6.11.2011 8:52:37
Ahojky při neděli :))
Jak se všem daří??U nás se trochu marůdkuje,Tom má od pátku teploty,nic jiného k tomu,tak uvidím,co se z toho vyklube,noc na dnešek byl bez teploty,ráno už jen 37,4,no a dneska vykukuje sluníčko hurááááá hnedka je to hezčí !!! Štěpa dneska poprvé spal v Brandýse u rodičů,vše v pohodě,tak jsem ráda!No a Vánoce se blíží,v obchodech už výzdoba a vánoční zboží,no za chvilku tu bude štědrý den :) no a pak už by mohlo být zase léto,ne??![]() ![]() |
| bezulka 8/06+9/10 | 97559 |
|
|
3.11.2011 13:04:55
Bohu nemusí to být jen z plen, taky to může být po nějaké nemoci...Sofí to taky jednou měla, ani dětská mudra mi nebyla schopná poradit až na kožním-kvasinky...dala nám dělanou ATB mastičku, ničím nemýt(šampony do koupele apod),nepoužívat vlhké ubrousky apod a prdelku mýt CYTEALEM-dezinf.mýdlo, za 3dny neměla skoro nic ale předtím to měla fakt hrozný...jo a vůbec jí to nepálilo a asi ani nesvědilo jako když jsou opruzené že si na to nenechají sáhnout apod...
|
| Bohuminek | 14673 |
|
|
3.11.2011 12:15:44
Tak to jsou přece jenom kvasinky.Byla jsem u Mudr.Prý to můžou způsobit pleny, někdy bývá určitá šarže víc chemicky upravená.Teď to prý dělají Tesco pleny.Já mám babylove, tak nevím..Dala mi Jarischův roztok na omývání a mast s canestenem, tak uvidíme.Vypadá to fakt hrozně.
![]() |
| Bohuminek | 14673 |
|
|
3.11.2011 9:18:30
Ahojky!Jak se máte?Nějak to tady vázne!
Holky, poraďte.Malý má červené varlátka.Nejdřív to měl jen vlevo a teď se to rozlezlo všude.Mazala jsem to vším možným a zdá se,jako by to masti na opruzeniny ještě zhoršovaly.Na netu jsem si našla stejný problém od jedné maminky a ostatní tam psaly, že se jedná o kvasinky.Nemáte někdo zkušenost? |
| bezulka 8/06+9/10 | 97559 |
|
|
26.10.2011 14:00:15
Bohu tak dnes jsem zjistila že nutrilon nejspíš podražil a stojí už 359,- (tesco a albert) tak jestli se ti podařilo včera sehnat tak to máš teda super slevu!!!
Když je jo zima tak beru čaj do termosky aby se mohla napít a ohřát i ta starší...takže tak to budu řešit i v zimě.. |
| Katy77 | 104008 |
|
|
26.10.2011 12:33:02
Tak my to máme bohužel o hladu. Spinká od půlroku u sebe v pokojíku a nechodím mu tam-důvěřuju chůvičce a tomu, že se umí posadit, postavit. Jsou dny, kdy se nevzbudí, ale když jí méně přes den(rozumějte-ne v kuse
), tak se vzbudí třeba už ve dvě a chce lahev, jinak je schopnej vzbudit celej barák.Hold máme hroznýho žravce. |
| Sharien | 55442 |
|
|
26.10.2011 8:39:41
Ja teda nic takoveho nepouzivam, v zime chodime ven nejak primerene, bud je moznost nekde neco ohrat nebo to ma studeny nebo dve hodky bez piti vydrzi.
Katy 77: my v noci spimee, jist uz nepotrebuje,neee, ze by nechtela, ale spis to bylo o kontaktu, tak jsem ji to zrusila a spi 12 hodin, obcas kvika v noci, ale nesmim tam jit, to se rozerve a nechce spat. Starsi to mela stejne. |
| Katy77 | 104008 |
|
|
25.10.2011 22:20:23
Ahojky, sice to nevypadá špatně, ale já s termo hrnky nemám zrovna dobrou zkušenost. Stejně to dlouho nevydrží. Honza má rád studené a pije jen vodu-čaji moc nedá. Ale v zimě budu vozit klasickou termosku v kočáře. A nejlépe, když ji vymeješ před použitím horkou vodou a pak teprve naliješ nápoj, aby ten nerez byl už předehřátý, to vydrží pak nejdéle. Já třeba používá termosku na teplou vodu každou noc na mlíko. Mám v lahvičce připravené mlíko a když se Honza vzbudí, tak akorát doleju vodu a můžu mu to ihned dát. Už mám i vychytané na jakou teplotu musím vodu ohřát, aby vydržela případně vlažná až do rána. Je to pohodlné a rychlé. Když jsme totiž chodili dělat mlíko, když se vzbudil, tak pak špatně usínal. Jo a největší vychytávka je, když tam máš přesně dané množství vody, tak jedeš úplně poslepu...Jsem hold člověk lenivý a od přírody spavec
|
| Bohuminek | 14673 |
|
|
25.10.2011 16:29:37
Už tam fičím, Bezu.Díky!
![]() Jak vozíte prckům čaj na procházky, aby byl teplý?Já mám sice termoobal, ale teplý čaj v něm nevydrží dlouho teplý.Viděla jsem na netu toto a moc se mi to líbí: http://www.pro-outdoor.cz/campingove-nadobi/termohrnek-esbit-dvoustenny-z-nerezove-oceli |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.