| Toola | 105703 |
|
|
2.6.2011 9:17:37
Hakai, tak to jsou nádherné poklady k uchovávání. Prázdná láhev od piva!
Chápu to, já měla v jejím věku schované účtenky z hospod, kam jsme chodili s mým tehdejším přítelem. ![]() ![]() S pevnou stravou to asi ještě bude běh na dlouhou trať - včera jsem jí dala křupku, olizování křupky ji bavilo, ale jak se jí to rozpustilo v puse a polkla, tak řev. Zatím dávám hodně ředěnou kojeneckou šťávičku, občas vypije za den dvacku, předevčírem ale třeba 70 ml, jak kdy, na žízeň to opravdu ještě není, Květa si spíš zatím zvyká. Ale nedělej si starosti, zatím pořád kojíme, tak tekutiny mají. Taky někdy ráno kouká, že v plence je jen učůrnuto, ale myslím, že už prostě v noci tolik nečůrá, že je to normální - přes den má plínky nacucané. |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
2.6.2011 9:13:01
Telátko
![]() ![]() ![]() , Deniska strašně vyrostla . Šatičky jsou nádherný a moc se mi líbí Deňa v té kostkované tuničce. A žroutisko to je teda![]() . Tak a´t vám to vydrží. A ty vlásky jsou nádherný! To má po taťkovi? |
|
|
2.6.2011 9:09:02
No..ještě jsem se na to nevrhla
..jsem na ně lajdák i když je mám ráda..A teď v novém jich mám jen pár..tak to bych snad zvládla . Jen čekám až se dopere ta druhá pračka a půjdu na to na zahradu.Ať neprší, ať neprší, ať neprší.. telátko, jdu juknout na fotečky. Hezky si víkend užij a hlavně tu grilovačku . Nám se minulou sobotu povedla. Moc jsem si u švagra pochutnala . |
| Toola | 105703 |
|
|
2.6.2011 9:08:50
Ahoj Telátko, zítra už má být zase jasno, azuro, prostě léto, na grilovačku ideál.
Myslím, že Corall odjížděla dnes v noci. |
|
|
2.6.2011 9:06:24
Toolo, to ano..zřejmě to bude tou konzistencí..
..a také přemýšlím, jestli se nám někdy podaří dopracovat se k pevné stravě . I když Viki nechutnalo ani ve skleničce, zatím jsme na jablku s mrkví.No tak to chápeš, co Káťa včera prožívala..ke každému tričku má vztah (ona je to vůbec vetešnice - v pokojíku má i např. prázdnou láhev od piva - z nějakého srazíku..lístky z akcí..pyžámko ze školky.. a různé jiné..Ovšem včera, když jsem viděla ten čzrbes dvacetilété slečny, tak jsem šla do komatu. Už se jí tam i špatně spí ![]() ![]() ..tak se do toho vyklízení trošku dala..a já s chutí plnila popelnici .Toolo, a co nakonec Květa pije? Čaj nebo vodu? Popřípadě jaký čaj? Zdálo se mi, že ráno měla Viki míň nacucanou plenu než obvykle , tak už si dělám starosti.. |
| Toola | 105703 |
|
|
2.6.2011 9:04:14
Zrovna jsem Ti chtěla popřát hezkou procházku.
Tak aspoň hezké přesazování kytek. Nechceš si u mě udělat brigádu? Taky bych potřebovala přesazovat. ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
2.6.2011 9:03:15
Ahoj kočky,
tak jsem dala do deníčku nějaké fotečky jak nám jde točení a jak by snědla vše co vidí . Jinak jsem psala Monče tak kdyžtak hodím zase do deníčku.Corall už odjela? Nějak nestíhám moc dočítat. Zítra odjíždím na víkend tak balím a fackuju a tak. Jinak počasí teda v Praze zataženo a hnus tak snad to zítra bude lepší, máme grilovat ![]() Toolo tak že by zoubek? Taky budeš mít syslíka ![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
2.6.2011 8:59:39
Ahoj Hakai, náušničky vypadají báječně, líbí se mi odstín těch kamínků, jak nejsou ani růžové, ani modré, jako kulička duhovka.
![]() U jablíčka jsem zjistila, že kupované rozmixované ve skleničce jí šmakuje, ale jak udělám domácí, tak jí nevyhovuje ta konzistence, jsou tam přeci jen větší kousky než u té kupované šlichtičky. Tak budu asi postupně přimíchávat malé dávky domácího jablíčka do kupovaného, postupně přidávat, aby si na tu konzistenci zvykla.Jé, vyhazování starého oblečení ze skříně, to je nostalgie. Ale taky musím. Před pár dny jsem začala poličkou s tričkama. Vyházela jsem jednu velkou igelitku jenom triček, a tak mě to zdeptalo, že jsem zatím nepokračovala. Z ostatních druhů oblečení to vidím ještě minimálně na pět tašek. ![]() |
|
|
2.6.2011 8:55:09
Tak to jsem se překoukla.. z druhé strany, kam mé oko z okna nedohlédne,..černo
. Viki usnula, jak jsem ji položila do kočárku ..tak mám prádlo pověšené, další várka se dopírá..a mám trochu klídeček . Tak dám asi druhou kávu a chystám se přesadit pár pokojovek . |
|
|
2.6.2011 8:38:03
Dobré ránko,
konečně to fungýruje . Jsem se sem nějak nemohla dostat.Ahoj Toolo, tak snad to brzy přejde a zoubek se vyklube . Jak s jablíčky? Už Květa baští?Já jsem včera konečně objednala naušničky http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=31032495, tak se na ně těším. A také nosítko mei tai.Tady to vypadá na docela pěkně - tak peru (Káťa vyklidila skříňku, s těžkým srdcem se rozloučila s některýma peckama , ze kterých vyrostla, a tak peru a předám kamarádce, co má o něco mladší slečnu .Jdeme na vycházku. Viki už mrzoutí . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.