Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rotem | 40041 |
|
|
31.5.2011 18:00:14
Martasku Ondrasek ale je kus chlapa,super ze je v poradku. Danecek ma uz taky min. 85.kg ,uz se pronese
![]() Jito diky moc,castecne sbalene uz je,jen jeste posledni evci a vyresit s amznelem. Tak Holky ja s eprijdu zitra rozloucit a na pokec. |
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
31.5.2011 17:29:51
Ahoj holky,
Ondrasek krasne miry a je to sikulka s lezenim ![]() Ja davam hami susenky do presnidavky a necham rozmocit, do rucicky nedavam protoze si vzdycky tema dvema zubama dole kus ukousne a pak se dusi ale v presnidavce ji chutnaji moc ![]() Vcera jsem poprve zkusila dat na noc Bebu 2 night, umichala jsem to a pres cumel mic neslo, Adelka ma normalne Mam 2 , tak jsem vytahla 3 a uz to bylo lepsi, je to huste zahustene ryzovou moukou, nejdriv ji z toho natahlo ale pak vypila 180 ml a vydrzela s jidlem od sesti od vecera do tri do rana, coz je mnohem lepsi nez kdyz vstavala v pul dvanacte po obyc. mliku ![]() jinak uz zjistila ze kocar neni jen na spani a zacala se zvedat do sedu opicka, do dneska byla hodna dala jsem ji tam a hned usnula ale dneska jsem ji hodinu uspavala , furt si chtela sednout a zlobila se ze to nejde nakonec usnula vycerpanim a to byla vzhuru od deviti a usnula az v pul druhe ![]() Moni ![]() Corall at zvladnes baleni a at se vam dovca vydari ![]() My jsme s enakonec rozhodli ze dovcu k mori nechame jako last minute v zari, jednak nevim jak na tom bude kacenka, nemuze s ni nic moc planovat dopredu (mimochodem opet ma rymu a snad to zustane jen u ni ), manzel se z prace muze uvolnit kdykoliv a pojedou s nama znami tak jsem rada,holky je maji rady a alespon nam s tema trema trochu pomuzou , kamoska uz se tesi . Jeste premyslime jestli Recko nebo Malorka, planujem i animacni programy tak se holky vyradi akorat mam obavu z toho sbalit se, preci jenom last minute je narychlo a nevim jestli se dokazu se trema malyma detma sbalit treba behem tri dnu no budu muset ![]() |
| Alex* | 107315 |
|
|
31.5.2011 16:55:27
Tak Ondrášek je macek
Oskar má sotva 5 a půl kilo... Nosím v Manduce a paráda. Neobešla bych se bez ní. Šátek mám taky, ale přijdu si v něm taková strašně ovázaná a obrovská. |
| martasek36 | 102382 |
|
|
31.5.2011 15:44:21
Ahojky holky,
tak jsem byli na půl roční prohlídce a poslednim očkování.Tak Ondrášek váží 9850g a měří 74 cm.No už to je kus chlapa.Panu doktor.ukázal jak leze jaké dělá kraviny tak ho pochválil .Telátko mi ty dásni.máme také oteklé jako k.... a říkal doktor že se brzy proříznou. Barčo o to jsi dala normální piškoty?A ty sušenky jsi dala do ručičky nebo si je rozdrobila do přesnídávky? Tak zatim papa |
| bagmat | 106122 |
|
|
31.5.2011 15:12:27
Alička má sedm kilo a nosit ji budu tak dlouho jak jí to bude vyhovovat, předpokládám, že tak za cca dva měsíce zkusíme úvaz na záda, zatím je v šátku spokojená, pěkně se v něm sklidní. Taky co nepotřebuju posílám dál, neprodávám vždycky daruji a ono se mně to pak vrací od někoho jiného, takže jsem potřebovala židličku a mám ji, přicestovala ke mně z Kostelce. No, ale na půdu fakt nic nestrkám a taky nemusím, kamarádka čeká miminko, takže to budu valit tam
![]() |
| pega | 103835 |
|
|
31.5.2011 14:33:04
Bagmat, kolik ma Alicka? A do kdy ji planujes nosit?
Ja uvazuju o tom, ze se satku zbavim. Tedy vlastne vsech veci, hned jak je nebudu potrebovat. Dnes jsem vyndala Avent lahve, odsavacku, nejaka chrastitka a poslu to dal. |
| bagmat | 106122 |
|
|
31.5.2011 12:44:00
Majdalenko, chystáš se asi do Ústí nad Labem, Ústí nad Orlicí by byla asi velká náhoda.
Jinak moje potvora ode mě nechce nic jiného, než moje mlíčko, zeleninu ani ovoce nic, jen tak občas piškotek od sunaru, ale když hlídá babička tak zas nechce mlíčko a baští všechno ostatní, asi ze mě to mlíčko cítí , takže když jsem s ní já příkrm je pasé![]() Šátkuju nepřetržitě, mám strašnou akčňačku a jedině v šátku se sklidní a některé dny ani jinde než v šátku přes den nesdí mám Didymos s kapokem, ten je suprovej a teď jsem pořídila neobule, je trochu pevnější, ale zas není tak hebounkej, vážu kříž s kapsou s posuvným uzlem a občas Rebozo na bok s lexi twistem. |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
31.5.2011 12:28:47
Pego, já zrovna teď šátek řeším, z Medley mi vyrostla, to se tak prověšuje, že bych ho už víckrát nekoupila..Takže ho pošlu dál a zkusím koupit něco pořádného. Viki má tak 7 kg, tak to ještě jde.
|
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
31.5.2011 12:26:21
Barčo, tak to je stejný jak u nás. Z banánu jsem byla v šoku. Neznám dítě, co by si na něm nepochutnalo
. Nechávala jsem si to jako trumf na později a pěkně mě převezla..Obracel se jí žaludek naruby a to pěkně nahlas . Pití ani nemluvím..Zatím, co pořád kojím, se tím moc netrápím, ale..Sousedka také poradila naučit rovnou pít z hrníčku. Má tři malé děti a takhle to praktikovala u všech . A nám se z hrnku zadařilo víc, než z dudlíka (to nevezme do pusy) a než od Aventu učící..to žvejká, ale nesaje..Jsem to zkoušela a nechápu, kdo to vymyslel. Přes tu membránu to téměř nejde vytáhnou!!![]() ![]() ![]() Také se s příkrmy zatím doma nedělám..sklenička na dva dny..a někdy i tři.. jednou jsem vařila, zapatlala jsem celou kuchyň..a Viki to nevzala do pusy ![]() Ale dnes zázrak - jablko, mrkev od Hami snědla celé ![]() a bez šklebení . Vyzkoušej . |
| PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 | 85405 |
|
|
31.5.2011 12:24:17
Ahoj, holky...
Pego, já používám Manducu a paráda, Majda má 7,2kg...Matěje jsem nosila do 12 kil, tak 1,5 hodiny v pohodě, pak to byl problém... ![]() ![]() Holky, jinak, co se týče jídla, tak Madlence k obědu dávám zeleninku, docela jí to jede, dneska se taaak rozplakala, když jsem položila misku, abych jí srovnala bryndák... Jinak, ovoce jsme ještě nezačli, sušenky taky ne a pití jen mlíko, to si dává ráda...![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.