| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 16625  [Dalších 16315 >>]
ma zemi 110784
30.5.2011 22:01:40
ahoj holky... jsem tady, zase cely den behavej kolem maleho. nejak mame slintavou a navic lozici naladu, takze jsem za nim behala po byte :o)kdyz sedim u PC tak me nevidi a moc nadsenej neni ze je sam, takze chodim na net az vecer az spinka...

holky prosim prosim o pripusteni do denicku a taky odkaz na denicek. vlozim tam naseho drobecka, at vidite jakyho maloska jsme meli kdyz byl narozeny a taky at vidite me.

mate srazik, tak doufam, ze vam vyjde pocasicko a deticky si uzijou vyletu a vy si pokecate... skoda ze nikdo neni z OVy. taky bych vas rada videla. my ted musime naplanovat volno , aby sme cestu do Usti. toz copak ja vim, kdy tam pojedem? ~a~

tak ja jdu hledat na net vozicek za kolo, chcem jezdit s manzou, aby me neupadlo koleno , musim posilovat... tak zatim ahojky... a vahy a miry prihodim ve ctvrtek, to mame presne pul roku~p~, tak zvazime, zmerime...~z~
Veruník+Anetka 11/10 107543
30.5.2011 20:22:45
Nazdarek holky,tak na dnesni KO jsme dopadly dobre.Merime 68,5cm a vazime 7640g.Dneska jsme zkousely prvni mrkvicku,tak to byly dobre skleby:) Jinak toho 10.mi to take nijak neva,hodi se mi to i vic.
Telátko 106513
30.5.2011 18:06:09
Holky v deníčku je zpráva od Monči, nechce to zveřejňovat tak prosím jukněte a kdyžtak vyjádřete podporu. Já mizím zatím papapa
jita+3cacorky 57325
30.5.2011 12:55:15
Ahoj kocky,
nestiham procitat, porad nekde litame, musim vyuzit toho ze jsou obe teda vsechny tri opicky zdrave :-)
Corall s tim pindikem ja sice osobne zkusenost nemam ale svagrova rikala ze je to normalni ze kolikrat musela chvilku pockat aby malemu vubec mohla zalepit plinku, proste normalni zdravy chlap ~;)
Telatko satickyj sou bozi :-)
Toolo no na kolinka se stavi ted porad a krasne peruje dopredu a dozadu, je to sranda, jen se rozlezt dal, myslim, ze rucicky ma na to silne dost jen se boji ~;), jinak jsme zase zkusili dat Bebu 2 a pije krasne a dokonce si zvedla davku o 30 takze pije pokazde 180 ml ~;) za to kase nam porad nejede a kdyz uz se povedlo ze snedla obyc. ryzovou nemlecnou tak se vzbudila mnohem driv nez po mlicku takze ji kase davat nebudu koupim Bebu 2 na noc a obiloviny budu i nadale pridavat do zeleninky ~;)
PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 85405
30.5.2011 12:34:06
Slávíku, paráda!! Jsem ráda, že na všechno budem dvě!~g~~g~~g~

Corall, já sice teď mám malou, ale u Matýska se mi to občas stalo, a třeba když jsem ho v noci přebalovala, tak se to taky stávalo...myslím, že to je normální...~;)
slávík+2 105984
30.5.2011 11:35:05
Prali jo jo jupí ~z~ to je ten samej vlak. Když jsem tady studovala autobusy a vlaky, tak tohle mě vyšlo jako asi nejlepší spojení. ~:-D Tak se pak domluvíme přes Skype? :-)
bagmat 106122
30.5.2011 11:18:34
Teda, chvilku nemůžu na PC a už se tu dějou věci~:-D
Toolo, na srazík prosím, prosím jeď, jinak budu v kupé trpět samomluvou~8~
Čtvrtek, nebo pátek, vždyť je to skoro fuk, jen odpoledne budou možná trochu narvaný vlaky, ale jedem z prahy tak by nějaké místečko být mělo.Jom a jen sobecky, mně se to hodí skoro víc, nebudu muset měnit termín v práci~z~

Telátko, Deniska je opravdu jak panenka, už se těším až si ty mrňousky skouknem.
Jdu pořádně dočíst
Rotem 40041
30.5.2011 11:06:10
Ahoj Toolo,budu rada kdyz dorazis. Emmy jsem poslala do skolky ale naridila jsme ucitelce at nebeha,ze ma lecbu s inhalacemi a at s enezadycha tedkom. Daneckovi ta masticka zabrala,uz to ma krasne ale jeste min. 2dny mazat a vetraaaaaaatt.

Mam takove tema kdo mate kluky-je to trochu ozehavejsi,kdyz mazu Danecku kremem na pindika tak se mi uz od vcerejska stalo nekolikrat,spise jemu ze se mu ztop[oril~f~~f~ Mate to taky tak nekdo???
PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 85405
30.5.2011 10:53:19
Slávíku, já bych jela ze Zlivi přes Příbram do Prahy, jede to od nás v 7.21, je to R 1245, v Praze bude v 10.24...jela bys tímhle? To by byla paráda!!!~;)
Toola 105703
30.5.2011 10:44:08
~x~Ahoj holky, tak se hlásím po pár dnech, přeju všem hezké pondělí. :-)

Corall, s tím přesunem termínu srazu bych neměla mít problém, ale ještě musím pozjišťovat, jestli tam něco už naplánovaného nemám. Takže na 90 % přijedu.
Ten recept s rýží vypadá zajímavě, taky ho budu muset vyzkoušet. ~R^
Jak jsou na tom děti?

Barčo, s tou korbičkou to zní dobře, taky mám X-lander. ~;) Tak ji budu muset vydrbat, až se bude blejskat, ~;) a pak ji nafotím. A budu doufat, že ji prodám taky tak snadno jako Ty. :-)

Veru, opožděně vše nejlepší Anetce k půlročku. ~x~ A dnes dobře pořiďte na kontrole u dr. ~;((:-)

Alex, zdravím Tebe i Oskara. :-)~x~

Majdo. ~6~ V září Ti budeme držet palce na tu operaci. ~x~

Zuzko, u nás měla Květa poslední měsíc bojkot kočárku, nreusnula, ani když byla úplně vyřízená, a spala jen doma. A před dvěma dny opět změna, zase v kočárku spí. Kdo se v tom má vyznat. ~;)

Jíťo, Adélka je šikulka, už na kolínkách. ~g~:-)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 16625  [Dalších 16315 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.