Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ma zemi | 110784 |
|
30.5.2011 22:01:40
ahoj holky... jsem tady, zase cely den behavej kolem maleho. nejak mame slintavou a navic lozici naladu, takze jsem za nim behala po byte :o)kdyz sedim u PC tak me nevidi a moc nadsenej neni ze je sam, takze chodim na net az vecer az spinka...
holky prosim prosim o pripusteni do denicku a taky odkaz na denicek. vlozim tam naseho drobecka, at vidite jakyho maloska jsme meli kdyz byl narozeny a taky at vidite me. mate srazik, tak doufam, ze vam vyjde pocasicko a deticky si uzijou vyletu a vy si pokecate... skoda ze nikdo neni z OVy. taky bych vas rada videla. my ted musime naplanovat volno , aby sme cestu do Usti. toz copak ja vim, kdy tam pojedem? ![]() tak ja jdu hledat na net vozicek za kolo, chcem jezdit s manzou, aby me neupadlo koleno , musim posilovat... tak zatim ahojky... a vahy a miry prihodim ve ctvrtek, to mame presne pul roku , tak zvazime, zmerime...![]() |
| Veruník+Anetka 11/10 | 107543 |
|
|
30.5.2011 20:22:45
Nazdarek holky,tak na dnesni KO jsme dopadly dobre.Merime 68,5cm a vazime 7640g.Dneska jsme zkousely prvni mrkvicku,tak to byly dobre skleby:) Jinak toho 10.mi to take nijak neva,hodi se mi to i vic.
|
| Telátko | 106513 |
|
|
30.5.2011 18:06:09
Holky v deníčku je zpráva od Monči, nechce to zveřejňovat tak prosím jukněte a kdyžtak vyjádřete podporu. Já mizím zatím papapa
|
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
30.5.2011 12:55:15
Ahoj kocky,
nestiham procitat, porad nekde litame, musim vyuzit toho ze jsou obe teda vsechny tri opicky zdrave ![]() Corall s tim pindikem ja sice osobne zkusenost nemam ale svagrova rikala ze je to normalni ze kolikrat musela chvilku pockat aby malemu vubec mohla zalepit plinku, proste normalni zdravy chlap ![]() Telatko satickyj sou bozi Toolo no na kolinka se stavi ted porad a krasne peruje dopredu a dozadu, je to sranda, jen se rozlezt dal, myslim, ze rucicky ma na to silne dost jen se boji , jinak jsme zase zkusili dat Bebu 2 a pije krasne a dokonce si zvedla davku o 30 takze pije pokazde 180 ml za to kase nam porad nejede a kdyz uz se povedlo ze snedla obyc. ryzovou nemlecnou tak se vzbudila mnohem driv nez po mlicku takze ji kase davat nebudu koupim Bebu 2 na noc a obiloviny budu i nadale pridavat do zeleninky ![]() |
| PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 | 85405 |
|
|
30.5.2011 12:34:06
Slávíku, paráda!! Jsem ráda, že na všechno budem dvě!
![]() ![]() ![]() Corall, já sice teď mám malou, ale u Matýska se mi to občas stalo, a třeba když jsem ho v noci přebalovala, tak se to taky stávalo...myslím, že to je normální... ![]() |
| slávík+2 | 105984 |
|
|
30.5.2011 11:35:05
Prali jo jo jupí
to je ten samej vlak. Když jsem tady studovala autobusy a vlaky, tak tohle mě vyšlo jako asi nejlepší spojení. Tak se pak domluvíme přes Skype? ![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
30.5.2011 11:18:34
Teda, chvilku nemůžu na PC a už se tu dějou věci
![]() Toolo, na srazík prosím, prosím jeď, jinak budu v kupé trpět samomluvou ![]() Čtvrtek, nebo pátek, vždyť je to skoro fuk, jen odpoledne budou možná trochu narvaný vlaky, ale jedem z prahy tak by nějaké místečko být mělo.Jom a jen sobecky, mně se to hodí skoro víc, nebudu muset měnit termín v práci ![]() Telátko, Deniska je opravdu jak panenka, už se těším až si ty mrňousky skouknem. Jdu pořádně dočíst |
| Rotem | 40041 |
|
|
30.5.2011 11:06:10
Ahoj Toolo,budu rada kdyz dorazis. Emmy jsem poslala do skolky ale naridila jsme ucitelce at nebeha,ze ma lecbu s inhalacemi a at s enezadycha tedkom. Daneckovi ta masticka zabrala,uz to ma krasne ale jeste min. 2dny mazat a vetraaaaaaatt.
Mam takove tema kdo mate kluky-je to trochu ozehavejsi,kdyz mazu Danecku kremem na pindika tak se mi uz od vcerejska stalo nekolikrat,spise jemu ze se mu ztop[oril ![]() Mate to taky tak nekdo??? |
| PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 | 85405 |
|
|
30.5.2011 10:53:19
Slávíku, já bych jela ze Zlivi přes Příbram do Prahy, jede to od nás v 7.21, je to R 1245, v Praze bude v 10.24...jela bys tímhle? To by byla paráda!!!
![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
30.5.2011 10:44:08
Ahoj holky, tak se hlásím po pár dnech, přeju všem hezké pondělí. ![]() Corall, s tím přesunem termínu srazu bych neměla mít problém, ale ještě musím pozjišťovat, jestli tam něco už naplánovaného nemám. Takže na 90 % přijedu. Ten recept s rýží vypadá zajímavě, taky ho budu muset vyzkoušet. ![]() Jak jsou na tom děti? Barčo, s tou korbičkou to zní dobře, taky mám X-lander. Tak ji budu muset vydrbat, až se bude blejskat, a pak ji nafotím. A budu doufat, že ji prodám taky tak snadno jako Ty. ![]() Veru, opožděně vše nejlepší Anetce k půlročku. A dnes dobře pořiďte na kontrole u dr. ![]() ![]() Alex, zdravím Tebe i Oskara. ![]() Majdo. V září Ti budeme držet palce na tu operaci. ![]() Zuzko, u nás měla Květa poslední měsíc bojkot kočárku, nreusnula, ani když byla úplně vyřízená, a spala jen doma. A před dvěma dny opět změna, zase v kočárku spí. Kdo se v tom má vyznat. ![]() Jíťo, Adélka je šikulka, už na kolínkách. ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.