| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 16625  [Dalších 16125 >>]
Hakai a Viki 11/2010 106177
24.5.2011 7:22:40
Matanek - úžasné stránky kde se všechno dovíš ohledně kojení a příkrmů -
http://www.kojeni.net/prikrmy.php
24.5.2011 7:21:00
Majdalenko, to je mazec..Chtěla jsem napsat, hlavně že se nic vážného nestalo..ale ono přece jen..Tak ať je mamča brzy fit~;((
24.5.2011 7:18:16
Moni, ta vložka do kočárku mě láká také..Mám i autosedačku už po dítěti, tak jsem přemýšlela, že bych to nechala pošít, ale tohle by mě zachránilo. Ovšem, jak píše Pega, jak to bude pasovat?~d~
Pořád na Tebe myslím..drž se~s~.
Rotem 40041
24.5.2011 7:17:01
Pego davam normalni vodni meloun asi 100gramu,nakrajim na kostky,pridam banan a jablko a v pohode,Danecek se z toho nepos.... ale kaka krasne
24.5.2011 7:15:39
Ahoj holky,

já se z toho vstávání picnu~8~..dnes půl šestá..a teď už to zalomila..
Včera jsem Viktorce na MMB objednala džínovou sukýnku s laclem. Já už se na ní tak těším~b~~;).
Jo..brambory se špenátem Viki dávila..a přitom to oproti brokolici byla lahoda~d~.Dnes zkusím maso.
Jíťo, to je skvělej nápad s tím zamražováním~g~ jen masíčka. Díky~R^.
Corall, co Daneček, už je dobře? Třeba to bylo jen ze sluníčka..
Marťásku, a jak vy s bytem?

pega 103835
24.5.2011 6:04:57
Moniken, ja mam vlozku od Emitexu a nejsem s ni spokojena. Mam Jane Slalom a ona do nej vubec nepasuje. Porad to musim vytahovat, je tam sice snurka na stazeni, ale neni to za co zachytit, proste des bes.
Miso, nase mala nechtela byt v kocaru asi pred 2 tydny. Nechtela lezet, sedet, spat...Davaljsem ji tedy spat do postele a ted uz je v kocarku zase rada.
K ovoci...zacala jsem davat cca 3 tydny po zelenine, ji zatim banan, jablko,hrusku a vcera mela prvne mango [je to mistni ovoce, takze je zrale a sladke]. Olizovala se az za usima. Bohuzel tu momentalne moc velky vyber ovoce neni.
Corall, ty jsi psala, ze davas melouna? U nas uz je sezona, maji asi 6 ruznych druhu. Bojim se jen, ze se mi z toho po....
Moniken 106914
23.5.2011 22:25:50
http://www.kocarky-lvicek.cz/Doplnky-ke-kocarkum/barevne-vlozky/Univerzalni-vlozka-do-kocarku-autosedacky-Microfleece-Bavlna

Míšo, tak dnes jsem koupila tuhle v obchodě. Je tam strana na zimu i na léto. Nechci, aby měl spocená záda a hlavičku. Hned jsem to šla vyzkoušet na sporťák a super, typově máme kočárek podobný a fakt to tam sedne jako ulité.

Nedočítám, zatím papa holky a klidné noci přeji
majdalenka.machi
  • 
23.5.2011 21:10:55
Ahoj holky, tak jsem tady, manzel uspava Tomaska... tak jsem udelala mu veceri, on mezitim nakrmil maloska a ja uz mam padla :o) no dnesek bezvadny. otevru rano lednicku a tam uz hotova snidane, to mam hodneho muze, ze? :o)

a s tou mamkou, to vas pobavim, volala me " tak jsem to trestni oznameni na tatku nedala" a ja na to "COZE??? JAKE??? CO SE STALO???" a ona jen tak suse " a podepsala sem revezr a uz sem doma z nemocnice" no ja oci jako puk vypoukle a nechapala a ona zacla. no jak jsme jeli na batovem kanalu, tak tatka odbocoval a ja jela rovno tak jsme se nabourali , najeli do sebe. mamka hrdinka ze to jeste rozhybe, ze to je jen narazene. tak dojela jen do Hradiste a dal nezvladla, tak ji tam tatka nechal a jel zpatky pro auto asi 20km a pak pro ni. doma vylozil kolo a mamku odvezl do nemocnice. ma zlomenou klicni kost, stydkou kost, narazene zebra, otres mozku, nastiply jeste cosi, to uz nevim co a ona frajerka chce jit za tyden do prace, pry se bez ni tam neobejdou... EKONOMKA!!! by se asi PO... no sem nastvana a zaroven se ji malicko smeju. vsem porad rika jak nemame jezdit na kole, ze se nabourem a pokazde kdyz nam neco rekne, tak se zmrzaci jen ona... no a hlavne pristi mesic chce jet do tater :oD ja se z tech nasich picnu!!!

a malej vedle breci, tak se jdu juknout co se deje a popr ho uspim. tak ahojky a hezky zbytek vecera :o)
Rotem 40041
23.5.2011 18:41:53
Jo a v patek si budu menit barvu vlasu, z blondyny na oriskove hnedou jako pred 6lety.
Rotem 40041
23.5.2011 18:41:23
Ahoj tak jsme zpet, Emmy byla na narozeninove oslave v parku a bylo super se vyradila, ja tam byla tez pokecat s mamkami a Danecek spal v kocarku ale pak jsem sla domu a maminka kamosky jeji ji dovedla,Danecek byl mrzuty a ma zvysenou teplotu,tak mu dam asi na noc cipek,mozna to bude k zoubkum.
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 16625  [Dalších 16125 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.