| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 16625  [Dalších 16115 >>]
jita+3cacorky 57325
23.5.2011 18:21:08
a po zelenine ted uz sni i 200g papa zase za tri hodky to ma mlicko 150 ml a pak zase za tri hodky mlicko 180 ml
ja zacinala s ovoce v podstate skoro zaroven se zeleninou, nebot jestli si vzpominate Adelka sveho casu pila mlicko jen smichane s presnidavkou ~;) a zadny problem s tim ze by zeleninu nechtela nebyl naopak konecne neco co nebylo to hnusne mliko ~t~ ale ted uz ji mlicko chutna i bez presnidavky ~;)
martasku posilam pohlazeni a hodne stesti s bytem ~6~~;(( fakt je to od majitele hnusne ~o~ ale snad se vam to nejak podari vyresit ~;((
jita+3cacorky 57325
23.5.2011 18:14:49
Telatko taky si myslim ze ma Deniska hlad, myslim ze jsi psala ze papka rano kolem pul osme mliko a pak az obed ze? Ja byt tebou tak ji tam jeste soupnu presnidavku nebo jablicko banan tak kolem desate alespon trochu a uvidis ~;) Me Adelka taky nekdy basti mliko az kolem osme, vypije teda 120 - 150 ml , pak jde spat kolem pul desate se vzbudi, soupnu ji presnidavku nebo banan a pak kolem pul dvanacte zase kouka ze by neco slupla tak ji dam zeleninu a od dvanacti chrni, tkaze dopoledne ji co 2 hodky ~d~ a je spokojena ~;)
Pred chvilkou jsem ji zkusila do mlicka primichat Nestle kasi ryzovou nemlecnou a chutnala ji( to je prvni kase asi po 2 mesicich zkouseni, asi ji vadi prichute nebo nevim ~a~ ) tak uvidime jak ji to zasytilo, mohla by se v noci budit pozdeji a ne v pul dvanacte ~o~
Telátko 106513
23.5.2011 16:36:47
Mě říkala doktorka že ovoce tak tři týdny až měsíc po zelenině, že když se začne brzy tak ovoce je sladší a zeleninku s masem pak některé děti nechtějí jíst....................Já osobně jsem začla jeden měsíc zeleninku a další měsíc ovoce. Ale můj názor je že tak po 14 dnech začít dávat ovoce třeba po lžičkách proč ne...............

Ale mrkvička je sladká, ozkoušej nejdřív víc druhů zeleninky aby si mimi zvyklo na chutě a pak se necukalo:-)

Majdo ježíš to zní jak horror.............................

Holky já nevím, mě Deniska už třetí den řve v kočáru. Jdeme ven kolem jedné to usne kolem třetí se vzbudí a řev až se zalyká, tak jí nosím apod. uklidní se, dám jí do kočáru a řev - tak jí beru domů. No napapala se a je v poho tak asi má hlad nebo co, budu muset zavést dopolední svačinky a posunout oběd tak doufám, že ten pláč je proto. Jestli ne tak nevím, je možné že by se některému mimi nelíbilo v kočáru? Protože pak je večer v poho..................
Rotem 40041
23.5.2011 15:06:44
Ja zacla davat ovoce asi tyden po mrkvi a bramboru,tak uz muzes zacit davat
Rotem 40041
23.5.2011 15:05:55
Muzes zaacit jablkem,nastrouhane na sklenenem struhadle nebo rozmixovane,potom k tomu muzes pridat banan. Proste pomalinku zkouset co ji.
Matanek, dvojky O4, kluk 12/10 100971
23.5.2011 13:32:18
Ahoj vsem, prisla jsem si k vám pro radu. Mám miminko narozené až v prosinci, ale vy už budete mít určitě víc zkušeností. Náš malý byl až do minulého pátku plně kojený, spí celou noc, ale posledních 14 dní jevil hrozný zájem o jídlo, když jsme jedli, mohl se prostě zbláznit, otvíral pusu, mlaskal, třepal rukama...tak jsem si říkala, že je asi pravý čas. Navíc týden po jeho půlročninách jedem do Chorvatska, tak se mi nechtělo zrovna tam nějak začínat. No a tak v pátek jsme poprvé zkusili mrkvičku a hrozně mu chutná, mám pocit, že by snad snědl plnou dávku hned. Dneska snědl už skoro 80g, už i s bramborem...tak přemýšlím, kdy mu začít dávat ovoce? Jak dlouho po zavedení zeleniny jste dali ovoce? Kaše se mi moc nechce, aŤ mi zbytečně nepřibírá, je celkem velký a myslím, že když spí celou noc, není potřeba dávat večer kaši. Díky za každou radu, Martina.
martasek36 102382
23.5.2011 13:12:09
holky ve smlouvě máme dvouměsíční nebo dohodou a on si vybral tu dohodou.Tak hlavně že nám vrátí kauci.A to nám ještě řekl že mu to ten syn naznačoval v lednu a blbec nám nic neřekl~q~~q~.
Dneska se jdeme podívat na byt tak jsem zvědavá.Bytů je hodně ale je strašně drahý vše kolem 14tisíc no a z jednoho platu se to nadá utáhnout.
Jsem s toho fakt špatná~n~
majdalenka.machi
  • 
23.5.2011 12:50:24
holky mam docteno ale nestiham reagovat. vecer vam napisu co moje sikovna maminka udelala, ma zlomenou klicni kost, stydkou kost a narazene vsechny zebra, je ovazana od hlavy az k pate a do toho otres mozku. no ja se ji musim smat... ona je proste trdlo! a pristi mesic jedou zase do tater, me z nich picne :oD

vecer pisnu, ted uz padime na prochazku, majej e oblikly a nachystany... tak zatim papa
Telátko 106513
23.5.2011 12:17:01
Barčo jo jo velkovýroba a ten bordel po tom:-). Jinak Emince vše nejlepší k sedmi měsícům:-)
Telátko 106513
23.5.2011 12:15:49
Mám pro vás tip pro mimi který nechtěj moc pít, koupila jsem Denisce ovocné šťávy, jablíčko a tak, dala jsem trošičku hodně zředila vodou, má to jen vůni toho jablíčka a pije mi to jak o život:-). Jo a obídek spapán:-)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 16625  [Dalších 16115 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.