Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| pega | 103835 |
|
|
23.5.2011 11:29:07
Na zoubky to nevypada, nema natekle dasnicky a kocar neni 100% uspavadlo. Ted v nem usnula, byla KO, ale vetsinou jen cuci a nic. U nas uz nepomaha ani prso a dudlik. Jsem dneska uplne mimo, pres den jsem sice spala, ale jsem jak prastena po palici.
|
| Barča, M 07 a E 10 | 63134 |
|
|
23.5.2011 10:57:00
Martásku tak to je mazec, takhle narychlo, bych ho hnala, stěhovat se s miiminkem je za trest.
Telátko moc gratuluju Denisce k půl ročku. Emince je dneska 7 měsíců. Zatím se nestaví na kolínka, ale sudy válí už obstojně. Ale nechce mi pít nic, zkoušela jsme čaj ovocný, granulovany, vodu, sunar, jablečný džusík od Hippu, vyzkoušela jsme asi 5 lahviček a k tomu 10 různých dudlíku a pítek a nic. Lžičku nechce taky, jen na jídlo, jak jí dám ale vodu tak mi to plive. |
| Rotem | 40041 |
|
|
23.5.2011 10:53:46
Ja pozvala manzela na obed at se naji s nami a budu delat hranolky,salat a steaky.
Danecek ted podruhe usnul,byl hrozne protivnu,usnul behem 5minut |
| Barča, M 07 a E 10 | 63134 |
|
|
23.5.2011 10:53:07
Nazdar holky,
Toolo jsi poklad už se ni mooooc těším. Telátko tak to jsi to pojala velkovýrobně ![]() Pego, mám to stejné, prostě maze, dneska v noci po hodině a půl vztávala, jediné co jí uklidnilo je prso. Pak vstává kolem půl šesté až půl sedmé a to slavim. Začala chraptit a našla jsme jí na jazýčku moučnivku, tak dneska koupím genciánu. Ted dospává noc. Snad to budou jen zuby a ne nic jiného. Jukla jsme do deníčku Prali ta tvoje kočanda je úžasnááááááá ![]() Peguš moře mooooc závidím, jste krásná rodina. |
| Telátko | 106513 |
|
|
23.5.2011 10:45:55
ovoce taky dělám čerstvý nebo má přesnídávku
. Ale moc zeleninu pro sebe neděláme tak je pro mě lepší jí navřit takhle do zásoby a až bude žvejkat tak to taky bude jiný .Dnesku jdu zrovna k obědu dělat koprovku tak jdu na to |
| Rotem | 40041 |
|
|
23.5.2011 10:20:18
Jinak zamrazuju jen polev ky a maso taky pro Danecka a ovocne prikrmy delam cerstve,porad tu mame hodne ovoce,otazka 5minut vse hotove a mam i na druhy den.
Ted mi snedl 180gramu meloun,banan,jablko,nestacila jsem pomalu podavat Dneska moc casu mit nebuud, v 17hodin Emmy jde na narozeninovou solavu jeji nejlepsi kamaradky,je to tady v parku,tak budu sni ale ne primo s ni. Ja budu s Daneckem a ona at si hraje |
| Rotem | 40041 |
|
|
23.5.2011 10:14:44
Moniken ne cviceni,ohledala jsme mu hlavicku po padu jak na tom je,jestli mu netece krev z nosu,ucha, oci jestli sleduji predmet,otoky na hlavicce,nastesti nic a klepu do budoucna at je v poradku a uz se to nestane
|
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
23.5.2011 9:50:18
Ahoj holky,
Corall vitej do klubu padajicich deti, taky uz mame premieru za sebou, hlavne ze se nic nestalo a Danecek je OK Co se tyka vareni prikrmu do zasoby, ja teda do zasoby nevarim, zeleninku varim vzdycky na dva dny,stejne varim ob den nejakou polivku nebo zeleninku pro sebe nebo Kacenku takze me to nevadi, jedine co navarim do mrazaku je maso, koupim cerstve treba kruti, kureci nebo kralika a rozdelim na male kousky uvarim a dam do tech kosticek na led i s vyvarem a pak jen prihodim k zelenince a kdyz se mi zrovna varit nechce tak dam sklenicku mam vzdycky tak 2, 3 ve skrince a presnidavky kupuju a nebo umackam banan nebo nastrouham jablicko a uz ji tam pridavam i takove ty Hami susenky ![]() Pego a neni to treba tim horkem co tam mate ze Barunka zlobi se spanim? A nebo jsou to opravdu zoubky tezko rict ale preji at to brzy prejde a ty si pokud mozno vzdycky kazdy den na chvilku odpocin treba jen 15 - 20 minut ![]() U nas je to ted trosku lepsi, holky jak jsou cely den venku, jsou utahane takze v osm padnou a spi az do rana a u Adelky jsem zjistila, ze kdyz jsem s ni tak hodku venku , treba s ni sedim k veceru na lavicce nebo chodim po zahrade, tak vecer krasne sama usne v pul osme a vetsinou spinka az do krmeni proste cerstvy vzduch dela divy a vstava kolem pul seste seste , jedine co by se mohlo upravit je to ze jak nechce vecer kasi a pije jen mliko v sest vecer tak me budi v pul dvanacte a ma hlad, to mi docela vadi, protoze mam pocit ze sotva usnu tak zase vstavam ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
23.5.2011 9:46:08
Koukám že s tím vstáváním to máte hustý co, já se obávám že se nám taky spánek krátí, ale vy kojící to máte asi trošku složitější:-(
|
| Telátko | 106513 |
|
|
23.5.2011 9:44:55
Moni já dávám pod hlavu normál složenou plínu, vložku v tomhle teplu nedávám. Bez plíny se jí hlavička taky hrozně potila, takhle je to lepší.............ale jestli nějakou šikovnou vložku najdeš tak se taky juknu
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.