Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Moniken | 106914 |
|
|
23.5.2011 9:39:19
Ahojky mamči
,máte zkušenosti s nějakou vložkou do kočárku? Jde mi samozřejmě o sporťák- než na něj přesedlám, chci koupit vložku a úplně nevím, která bude ideál. Jestli klasicky Emitex nebo máte tip i na něco jiného? Maty byl včera chvíli v autosedačce a poprvé měl spocenou hlavičku, ty povrchy jsou prostě kruté. Marťásku , to je teda přístup. A ve smlouvě fakt nemáte nic psaného o výpovědní lhůtě? Vystěhování během měsíce a ještě s miminkem, to není prča. Tak přeji úspěšný hon na byty .Corall, jaké cvičení na hlavičku? Jak jsem psala, dřívě či později každé naše dítko spadne, tak se nechám ráda preventivně poučit, co jsi tím myslela .Majdalenko, mám pocit, že s manželem si opravdu malého skvěle užíváte a obecně si tak krásně a spokojeně užíváte života , to je krásná harmonie. Z těch Tvých příspěvků úplně sálá pohoda !!! Piš častěji, ať jsme v pohodě všechny .Razím do lékárny, papa |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
23.5.2011 9:23:03
Toolo, co ty návleky? Jak dopadly? Bude modelka v deníčku?
![]() |
|
|
23.5.2011 9:12:15
Marťásku a vy nemáte ve smlouvě nějakou výpovědní lhůtu?
..To je drsný jednání..Kdyby vám dal půl roku..držím palce, ať se to nějak dobře vyvrbí. ![]() |
|
|
23.5.2011 9:09:23
Ahoj holky,
tak jsem průběžně dočítala, ale na psaní nebylo nálady. Ale už je to snad dobrý .Peg, ..teda Barunka Ti dává zabrat..Když je nejhůř, tak pomůže kočárek, ne?Telátko, gratuluju Denisce k přetočení..Máš super dr. - fakt rozumnou, že vás nikde nehoní a nechala tomu volný průběh . Fotečka krásná a ta tuničko košilka taky a o Denisce v ní ani nemluvím![]() .Toolo, mrkla jsem na ten odkaz kabelky, mně by se líbila tahle..i jsem to paní pochválila, jak je šikovná http://www.mimi bazar.cz/rodinne_foto.php?id=3536426. A tamty odkazy jsou úchvatný..Jen mít víc času .Corall, teda ale Daneček je šikulka, jak se umí krásně sám namazat ![]() . Máš půl práce![]() ![]() .S tím vstáváním je to peklo asi téměř všude..Švagorvá mi včera psala, že mladej (9měsíců) se jí vzbudil sedmkrát a vstával v půl pátý ![]() ![]() . To je teprve masakr..Mně Viki včera v pět..a celý den jsem stála za prd .Dnes v šest . Už ani prso nepomáhá..spíš mi z něj dělá trhací kalendář i když nemá zuby..Teď jsem ji dala spát do kočáru a jdu něco dělat.. Jo Telátko, super, žes tak navařila ![]() . Už se na to také těším .My dnes budeme zkoušet brambory se špenátem..A tu kaši nechce..a zřejmě má rozum, páč se jí u pusinky po kaši dělají červený flíčky, takže zřejmě nějaká alergie .Hezký den ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
23.5.2011 8:16:42
holky děkujeme
Corall no to tedy, tak hlavně že je Daneček v cajku ![]() No k tomu vaření, kdybyste viděli toho nádobí fuj, ale zase stačí takhle jednou za měsíc a je hotovo, tak jen jsem zvědavá jak jí to pojede. Mě to chutnalo víc než skleničky, a hezčejc to voní tak snad to bude dobrý ![]() Pego a co zoubky nemůžou být? Deniska je poslední dobou taky protivná - dopoledne je v poho, po obědě taky a kolem třetí začíná plakat a kňourat a to i v kočáru, se pomalu bojím s ní jet na dýl ven. Naposledy jsem jí nesla na ruce skoro domů, no je to tak dva dny tak si taky myslím, že zoubky. |
| martasek36 | 102382 |
|
|
23.5.2011 7:59:56
holky děkuji,
Telátko Denisce vše nejlepší k půl roku.Moc jí to sluší je kočička A ty jsi šikula že si toho tolik navařila![]() Coraal to víš to stačí pár sekund,hlavně že se malému nic nestalo. ![]() Pego já si také myslim jestli to nejsou zoubky ![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
23.5.2011 7:49:37
Telatko Vsechno nejlepsi k pulrocku
![]() ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
23.5.2011 7:42:44
Ahoj holky, tak Deniska dneska opět v šest vzhůru ale naštěstí to v půl sedmé ještě na chvíli zalomila
![]() Marťásku tak to musí být na prášky, držím palce s hledáním bydlení ![]() Tak je nám dneska půl roku, jukněte do deníčku, má na sobě jeden z dárečků ![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
23.5.2011 7:40:27
Martasku to dokaze nastvat,zvlast kdyz se novy byt jen tak lehko nenajde, ja bych ho prastila
![]() a Vam drzet palce na novy byt,my se budeme taky stehovat asi,konci nam smlouva pristi rok v lednu a potrebujeme vetsi byt kvuli detem |
| Rotem | 40041 |
|
|
23.5.2011 7:35:47
Dobre rano vsem, u nas vcera jsem myslela ze dostanu infarkt a je to moje vina, chystala jsem Danecka na koupani a otocila se na vterinu,Emmy neco chtela a Danecek spadl z postele na podlahu,strasny rev asi 5minut pak se uklidnil, ja v soku hned jsme mu delala testy na hlavu,jestli je v poradku a nastesti ano. Pak sjem s nim byla 2hodiny,nakrmila ho a okoupala a v noci kontrolovala,je v poradku,ted dela blbinky.
Ja dneska budu delat taky presnidavky a varit jidlo,poprve mu dam hovezi maso. Pego anerostou ji zuby?? Neboli ji neco?? Telatko jsi sikulka s varenim ![]() Majdalenko mas skvelyho chlapa,neco jakop ten muj,taky s erad stara o maleho a vecne jsme po vyletech.Kazda pomoc dobra. A to je dobre a ty vase vylety na kolech to je super,ja na kole nebyla ani nepamatuju. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.