| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 16625  [Dalších 16095 >>]
Moniken 106914
23.5.2011 9:39:19
Ahojky mamči~;),

máte zkušenosti s nějakou vložkou do kočárku? Jde mi samozřejmě o sporťák- než na něj přesedlám, chci koupit vložku a úplně nevím, která bude ideál. Jestli klasicky Emitex nebo máte tip i na něco jiného? Maty byl včera chvíli v autosedačce a poprvé měl spocenou hlavičku, ty povrchy jsou prostě kruté.

Marťásku~6~, to je teda přístup. A ve smlouvě fakt nemáte nic psaného o výpovědní lhůtě? Vystěhování během měsíce a ještě s miminkem, to není prča. Tak přeji úspěšný hon na byty~R^.

Corall, jaké cvičení na hlavičku? Jak jsem psala, dřívě či později každé naše dítko spadne, tak se nechám ráda preventivně poučit, co jsi tím myslela:-).

Majdalenko, mám pocit, že s manželem si opravdu malého skvěle užíváte a obecně si tak krásně a spokojeně užíváte života~g~, to je krásná harmonie. Z těch Tvých příspěvků úplně sálá pohoda:-)!!! Piš častěji, ať jsme v pohodě všechny~t~.

Razím do lékárny, papa
Hakai a Viki 11/2010 106177
23.5.2011 9:23:03
Toolo, co ty návleky? Jak dopadly? Bude modelka v deníčku?~;)
23.5.2011 9:12:15
Marťásku a vy nemáte ve smlouvě nějakou výpovědní lhůtu?~8~..To je drsný jednání..Kdyby vám dal půl roku..
držím palce, ať se to nějak dobře vyvrbí.~;((
23.5.2011 9:09:23
Ahoj holky,

tak jsem průběžně dočítala, ale na psaní nebylo nálady. Ale už je to snad dobrý~;).
Peg,~6~..teda Barunka Ti dává zabrat..Když je nejhůř, tak pomůže kočárek, ne?
Telátko, gratuluju Denisce k přetočení..Máš super dr. - fakt rozumnou, že vás nikde nehoní a nechala tomu volný průběh~R^. Fotečka krásná a ta tuničko košilka taky a o Denisce v ní ani nemluvím~p~~s~.

Toolo, mrkla jsem na ten odkaz kabelky, mně by se líbila tahle..i jsem to paní pochválila, jak je šikovná~R^ http://www.mimi bazar.cz/rodinne_foto.php?id=3536426. A tamty odkazy jsou úchvatný..Jen mít víc času~q~.

Corall, teda ale Daneček je šikulka, jak se umí krásně sám namazat~t~~t~. Máš půl práce~t~~t~~j~.

S tím vstáváním je to peklo asi téměř všude..Švagorvá mi včera psala, že mladej (9měsíců) se jí vzbudil sedmkrát a vstával v půl pátý~q~~q~~q~. To je teprve masakr..Mně Viki včera v pět..a celý den jsem stála za prd~a~.
Dnes v šest~q~. Už ani prso nepomáhá..spíš mi z něj dělá trhací kalendář i když nemá zuby..

Teď jsem ji dala spát do kočáru a jdu něco dělat..

Jo Telátko, super, žes tak navařila~g~~g~. Už se na to také těším~;).
My dnes budeme zkoušet brambory se špenátem..A tu kaši nechce..a zřejmě má rozum, páč se jí u pusinky po kaši dělají červený flíčky, takže zřejmě nějaká alergie~7~.

Hezký den~s~
Telátko 106513
23.5.2011 8:16:42
holky děkujeme

Corall no to tedy, tak hlavně že je Daneček v cajku~6~

No k tomu vaření, kdybyste viděli toho nádobí fuj, ale zase stačí takhle jednou za měsíc a je hotovo, tak jen jsem zvědavá jak jí to pojede. Mě to chutnalo víc než skleničky, a hezčejc to voní tak snad to bude dobrý:-)

Pego a co zoubky nemůžou být? Deniska je poslední dobou taky protivná - dopoledne je v poho, po obědě taky a kolem třetí začíná plakat a kňourat a to i v kočáru, se pomalu bojím s ní jet na dýl ven. Naposledy jsem jí nesla na ruce skoro domů, no je to tak dva dny tak si taky myslím, že zoubky.
martasek36 102382
23.5.2011 7:59:56
holky děkuji,

Telátko Denisce vše nejlepší k půl roku.Moc jí to sluší je kočička:-)A ty jsi šikula že si toho tolik navařila~g~

Coraal to víš to stačí pár sekund,hlavně že se malému nic nestalo.~6~

Pego já si také myslim jestli to nejsou zoubky~6~
Rotem 40041
23.5.2011 7:49:37
Telatko Vsechno nejlepsi k pulrocku~x~~x~
Telátko 106513
23.5.2011 7:42:44
Ahoj holky, tak Deniska dneska opět v šest vzhůru ale naštěstí to v půl sedmé ještě na chvíli zalomila:-)

Marťásku tak to musí být na prášky, držím palce s hledáním bydlení~6~

Tak je nám dneska půl roku, jukněte do deníčku, má na sobě jeden z dárečků:-)
Rotem 40041
23.5.2011 7:40:27
Martasku to dokaze nastvat,zvlast kdyz se novy byt jen tak lehko nenajde, ja bych ho prastila~o~~q~ a Vam drzet palce na novy byt,my se budeme taky stehovat asi,konci nam smlouva pristi rok v lednu a potrebujeme vetsi byt kvuli detem
Rotem 40041
23.5.2011 7:35:47
Dobre rano vsem, u nas vcera jsem myslela ze dostanu infarkt a je to moje vina, chystala jsem Danecka na koupani a otocila se na vterinu,Emmy neco chtela a Danecek spadl z postele na podlahu,strasny rev asi 5minut pak se uklidnil, ja v soku hned jsme mu delala testy na hlavu,jestli je v poradku a nastesti ano. Pak sjem s nim byla 2hodiny,nakrmila ho a okoupala a v noci kontrolovala,je v poradku,ted dela blbinky.

Ja dneska budu delat taky presnidavky a varit jidlo,poprve mu dam hovezi maso.

Pego anerostou ji zuby?? Neboli ji neco??

Telatko jsi sikulka s varenim~R^

Majdalenko mas skvelyho chlapa,neco jakop ten muj,taky s erad stara o maleho a vecne jsme po vyletech.Kazda pomoc dobra.
A to je dobre a ty vase vylety na kolech to je super,ja na kole nebyla ani nepamatuju.
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 16625  [Dalších 16095 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.