Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| martasek36 | 102382 |
|
|
23.5.2011 7:27:24
Ahojky holky.
Tak a já mám po celkové náladě.Vůbec nevim co budeme dělat.Včera nám majitel bytu oznámil že se mu syn stěhuje z Prahy a že bude potřebovat byt.Tak se musíme do konce června vystěhovat .A to nám v lednu říkal že je rád že jsme tady a že ten byt stejně nepotřebuje.A nejlepší na tom je že nám včera řekl že mu syn slíbil že půl roku nebo rok tady zůstane. A pak to bude mít prázdné.Včera jsme do půl noci koukali na internet tak to musíme dneska obvolávat.My si píšeme žádosti na byt od města tak uvidíme jak to dopadne ![]() |
| pega | 103835 |
|
|
23.5.2011 0:19:25
Tak mam chut nasi Baru uskrtit. Vstava mi denne ve 4.30
a se revem. Prso nepomaha, knika a nechce spat. Pak usina kolem pul osme, ale to uz jsou vzhuru ostatni deti, snidame a jdeme do skoly. Jsem pak cely den jako matoha.Na dece vubec nevydrzi, za chvili rve, nebavi ji hracky, otaceni...nic. Vubec nevim, proc je tak urvana a tezce to nesu . |
| Telátko | 106513 |
|
|
22.5.2011 22:24:45
Corall Daneček je bombovej, šikulka s tou mastičkou
.Jinak jsem dneska Denisce k zítřejšímu půlročku koupila dvoje šatičky a jednu takovou delší košilku s kaťatama tak jsem jí to hned zkusila a je boží tak jsem si udělala radost ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
22.5.2011 22:23:12
Marťásku uvařila jsem zeleninku - brokolici, porek, mrkev, petržel, špenát, koupila mraženej hrášek a kukuřici a smíchala jsem to porůznu s bramborem, kuřátkem, vývarem, rýží a těstovinami. Do těstovin jsem ještě dala místo kuřecího dětskou šunku a rajčata a tak jsem měla asi 10 druhů jídla
.Majdo dala jsem to normál do uzavíracích plastových skleniček a do mrazáku, až budu používat tak ráno vytáhnu nechám rozmrazit a ohřeju buď v lázni nebo v mikrovlnce. Dvě jsem si nechala v ledničce tak zítra to zkusíme, olízla lžičku zeleninky a chutnalo jí to tak snad to zblajzne ![]() Tak se hezky vyspěte ať mimča vstávaj tak v osum, dneska mi Deniska strašila od šesti tak jsem zvědavá |
| majdalenka.machi |
| • |
22.5.2011 20:44:04
ahoj holky, tak jsem zase tady. dnes jsme meli s manzou odpocinkovy den, chteli jsme na kola, ale me vcera vecer nejak rulko v koleni, tak jsem rano spala az do obeda, manza se postaral o maleho a ja jak jsem se vyplazila z postele, usnul on, tak jsem nakrmila maleho a sla s nim ven, rikala sem si ze budu hodna, ze ho pozvu na zmrzku, tak jsem mu napsala smsku, ze jak se vzbudi at dojde, tak dosel a pozval me na obed. takze jsme sli na obed to platil on a pak na zmrzku a to sem platila ja. ted sme oba prezrani, protoez sme dosli domu a dali si tiramisu, co jsem vcera vecer delala... no padnem za vlast dnes asi oba :o) on ted nakrmil maleho a uspava ho, tak mam zase chvilicku klid a pohodicku...
holky vy to jidlo kupujete? ja prave od zacatku varim, koupila jsem nejake ale jsou tusim az od 8 mesice,byly v globusu 4+2zdarma. takze to vyslo na 20,- 2 dny ted sem varila zemacky a brokolici. dokud jedl zemacky tak nezvracel, ted zvraci brokolici a mame vsechno zeleny :oD i manza rikal, zemaky vyzvracej, ty nejsou v perinach videt, ale brokolici si nech v sobe :o) no a jaky ste meli vikend vy? tady bylo nadherne. ani kapicka, ani jeden den... no proste super!!! Telatko, kdyz si to takhle varis, to das do mrazaku asi a nebo zavaris a kdyz to das do mrazaku, jak to pak ohrejes? taky bych si udelala par zasob do mrazaku, az budu mrzacek na kolinko at nemusim varit :o) a taky gratuluju k pretaceni :o) to byla pohodicka, dokud se nechal na miste a nasel na tom samym, ze? my lozime, valime sudy, no mame malou motorovou mysku... vcera jsme byli v Ikei, meli tam slevu 20% na vsechno v prizemi a den predtim 20% sleva na nabytek. takze jsme nakoupili 10 polstarku 30x30cm a mame oblozene rohy, protoze kdyz je nevidi tak ho nelakaji, doted sme tam meli nase polstare a plysaky. ted uz jen usiju nejaky povleceni na ne at jsou hezky a vypada to dobre :o) "at se mu lip blije do polstarku" Corall Danecek je uzasnej, se chtel namazat at se nespali an slunicku, to je jasny. jen si nevsiml ze to je na jinou cast telicka :o))) no je krasny, takhle vypada stastny miminko :o) ja jdu jeste uklidit trosku obyvak, a pak natahnu nohy a ani se nehnu. hezky zbytek nedele :o) |
| martasek36 | 102382 |
|
|
22.5.2011 19:29:46
telátko a co jsi uvařila?To jsi dala do mrazáku?
|
| Rotem | 40041 |
|
|
22.5.2011 10:42:23
Presne Martasku, taky to mame radi ale sehnat tady male bochniky chleba je zazrak a jeste k tomu ruskej chleba,tak si to udelam doma,sice trochu prace ale zase to je pro nas slavnostnejsi jidlo a jako zakusek si manza u me objednal tohle.
http://www.toprecepty.cz/recept/20564-dort-cokoladovych-kulicek/ Ma to velmi rad, pripomina mu to zakusek z detstvi kdy mu delala neco podobneho tchyne a je rad |
| martasek36 | 102382 |
|
|
22.5.2011 10:30:38
Coraal to vypadá dobře ten recept.
![]() Já někdy kupuji malé bochníky chleba a dávám do toho bramboračku nebo gulášovou polívku.A to je dobrota mňam ![]() |
| martasek36 | 102382 |
|
|
22.5.2011 9:33:42
Ahojky holky,
teda Coraal to je ale supr fotka.Malej je šikovnej .Telátko zoubky zatim nic.Má to oteklé tak mu to mažu aby ho to moc nebolelo.Tak pak dej vědět jak chutnala domácí strava .Já se chystám vařit příš.týden.Přeji všem krásný den ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.