| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 16625  [Dalších 16085 >>]
martasek36 102382
23.5.2011 7:27:24
Ahojky holky.

Tak a já mám po celkové náladě.Vůbec nevim co budeme dělat.Včera nám majitel bytu oznámil že se mu syn stěhuje z Prahy a že bude potřebovat byt.Tak se musíme do konce června vystěhovat~n~.A to nám v lednu říkal že je rád že jsme tady a že ten byt stejně nepotřebuje.A nejlepší na tom je že nám včera řekl že mu syn slíbil že půl roku nebo rok tady zůstane.~a~A pak to bude mít prázdné.

Včera jsme do půl noci koukali na internet tak to musíme dneska obvolávat.My si píšeme žádosti na byt od města tak uvidíme jak to dopadne~n~
pega 103835
23.5.2011 0:19:25
Tak mam chut nasi Baru uskrtit. Vstava mi denne ve 4.30 ~a~ a se revem. Prso nepomaha, knika a nechce spat. Pak usina kolem pul osme, ale to uz jsou vzhuru ostatni deti, snidame a jdeme do skoly. Jsem pak cely den jako matoha.
Na dece vubec nevydrzi, za chvili rve, nebavi ji hracky, otaceni...nic. Vubec nevim, proc je tak urvana a tezce to nesu ~n~.
Telátko 106513
22.5.2011 22:24:45
Corall Daneček je bombovej, šikulka s tou mastičkou:-).

Jinak jsem dneska Denisce k zítřejšímu půlročku koupila dvoje šatičky a jednu takovou delší košilku s kaťatama tak jsem jí to hned zkusila a je boží tak jsem si udělala radost:-)
Telátko 106513
22.5.2011 22:23:12
Marťásku uvařila jsem zeleninku - brokolici, porek, mrkev, petržel, špenát, koupila mraženej hrášek a kukuřici a smíchala jsem to porůznu s bramborem, kuřátkem, vývarem, rýží a těstovinami. Do těstovin jsem ještě dala místo kuřecího dětskou šunku a rajčata a tak jsem měla asi 10 druhů jídla:-).

Majdo dala jsem to normál do uzavíracích plastových skleniček a do mrazáku, až budu používat tak ráno vytáhnu nechám rozmrazit a ohřeju buď v lázni nebo v mikrovlnce. Dvě jsem si nechala v ledničce tak zítra to zkusíme, olízla lžičku zeleninky a chutnalo jí to tak snad to zblajzne:-)

Tak se hezky vyspěte ať mimča vstávaj tak v osum, dneska mi Deniska strašila od šesti tak jsem zvědavá
majdalenka.machi
  • 
22.5.2011 20:44:04
ahoj holky, tak jsem zase tady. dnes jsme meli s manzou odpocinkovy den, chteli jsme na kola, ale me vcera vecer nejak rulko v koleni, tak jsem rano spala az do obeda, manza se postaral o maleho a ja jak jsem se vyplazila z postele, usnul on, tak jsem nakrmila maleho a sla s nim ven, rikala sem si ze budu hodna, ze ho pozvu na zmrzku, tak jsem mu napsala smsku, ze jak se vzbudi at dojde, tak dosel a pozval me na obed. takze jsme sli na obed to platil on a pak na zmrzku a to sem platila ja. ted sme oba prezrani, protoez sme dosli domu a dali si tiramisu, co jsem vcera vecer delala... no padnem za vlast dnes asi oba :o) on ted nakrmil maleho a uspava ho, tak mam zase chvilicku klid a pohodicku...

holky vy to jidlo kupujete? ja prave od zacatku varim, koupila jsem nejake ale jsou tusim az od 8 mesice,byly v globusu 4+2zdarma. takze to vyslo na 20,- 2 dny ted sem varila zemacky a brokolici. dokud jedl zemacky tak nezvracel, ted zvraci brokolici a mame vsechno zeleny :oD i manza rikal, zemaky vyzvracej, ty nejsou v perinach videt, ale brokolici si nech v sobe :o)

no a jaky ste meli vikend vy? tady bylo nadherne. ani kapicka, ani jeden den... no proste super!!!

Telatko, kdyz si to takhle varis, to das do mrazaku asi a nebo zavaris a kdyz to das do mrazaku, jak to pak ohrejes? taky bych si udelala par zasob do mrazaku, az budu mrzacek na kolinko at nemusim varit :o) a taky gratuluju k pretaceni :o) to byla pohodicka, dokud se nechal na miste a nasel na tom samym, ze? my lozime, valime sudy, no mame malou motorovou mysku...

vcera jsme byli v Ikei, meli tam slevu 20% na vsechno v prizemi a den predtim 20% sleva na nabytek. takze jsme nakoupili 10 polstarku 30x30cm a mame oblozene rohy, protoze kdyz je nevidi tak ho nelakaji, doted sme tam meli nase polstare a plysaky. ted uz jen usiju nejaky povleceni na ne at jsou hezky a vypada to dobre :o) "at se mu lip blije do polstarku"

Corall Danecek je uzasnej, se chtel namazat at se nespali an slunicku, to je jasny. jen si nevsiml ze to je na jinou cast telicka :o))) no je krasny, takhle vypada stastny miminko :o)

ja jdu jeste uklidit trosku obyvak, a pak natahnu nohy a ani se nehnu. hezky zbytek nedele :o)
martasek36 102382
22.5.2011 19:29:46
telátko a co jsi uvařila?To jsi dala do mrazáku?
Telátko 106513
22.5.2011 18:13:09
Tak jsem navařila 20 skleniček a mám toho docela dost:-)
Rotem 40041
22.5.2011 10:42:23
Presne Martasku, taky to mame radi ale sehnat tady male bochniky chleba je zazrak a jeste k tomu ruskej chleba,tak si to udelam doma,sice trochu prace ale zase to je pro nas slavnostnejsi jidlo a jako zakusek si manza u me objednal tohle.

http://www.toprecepty.cz/recept/20564-dort-cokoladovych-kulicek/

Ma to velmi rad, pripomina mu to zakusek z detstvi kdy mu delala neco podobneho tchyne a je rad
martasek36 102382
22.5.2011 10:30:38
Coraal to vypadá dobře ten recept.~R^

Já někdy kupuji malé bochníky chleba a dávám do toho bramboračku nebo gulášovou polívku.A to je dobrota mňam~w~
martasek36 102382
22.5.2011 9:33:42
Ahojky holky,

teda Coraal to je ale supr fotka.Malej je šikovnej~t~.

Telátko zoubky zatim nic.Má to oteklé tak mu to mažu aby ho to moc nebolelo.Tak pak dej vědět jak chutnala domácí strava:-).Já se chystám vařit příš.týden.

Přeji všem krásný den~3~

[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 16625  [Dalších 16085 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.