Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rotem | 40041 |
|
|
22.5.2011 9:03:20
JInak dneska na veceri delam tohle
http://www.toprecepty.cz/recept/20898-misky-z-kynuteho-testa-na-salaty-gulase-atd/ s gulasem a cibuli |
| Rotem | 40041 |
|
|
22.5.2011 9:01:59
Byla jsem v kuchyni,delat Daneckovi mleko a otocim se a Danecek takto a to prisaham ze ten krem byl uzavreny
![]() ![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
22.5.2011 8:56:57
Ahoj Telatko ano, vetsinou o vikendu nejsme doma,a ja jsem za to rada,proste cela rodina pohromade.
Mam super fotku ale nemuzu najit USB, Danecek si otevrel plechovku kremu na zadecek a vysledek sokujici ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
22.5.2011 8:46:02
Ahoj kočky,
Marťásku tak co zoubky? My furt bouličky ale naprořízlo. Jo s palmou ještě že jsi ji zachytla to víš už to nejsou ležící miminka. Já od včerejška Denísku musím v postýlce hledat. Spinkala pod peřinou ale tu jsem musela vyndat aby pod ni neusnula a nedusila se. Už se přemísťuje z jednoho konce na druhej hlavu opačně apod. Né že by lezla ale je furt na boku a pendluje. Jinak dneska jdu nakoupit zeleninku a masíčko a budu prvně vařit tak jsem zvědavá jak jí to pojede ![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
22.5.2011 8:45:51
JInak Danecek uz zkousi a trenuje na nozicky,na vsechny 4, jen musi jeste pochopit ze se ma davat rucicky a nozicky dojromady
![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
22.5.2011 8:45:12
Vsem preji, nemam ted moc cas ani nakouknout,porad enco ale snad bude klidek tento tyden.
V patek jsme byli v Jeruzaleme,v sobotu od rana do vecera u tchana na bazenu a pak u neho obed a Danecek sel spat hotovy v 19hodin a vzbudil s ev 7rano,chudak byl utahany ale bylo super,krasne jsme s evyradili. Telatko Tobe Gratuluju k Vasemu pretaceni,je to sikovna holka ![]() Dneska mam doma Emmy,maji jeden den volna ze skolky kvuli svatku,Danecek spinka a ja tu koukam do netu na chvily |
| Moniken | 106914 |
|
|
21.5.2011 22:31:06
Marťásku, seš silná, že to zvládáš. Naprosto chápu, že jsi rezignovala na střídavku... ono ty maminy prostě nedokážou stát za svým, pokus jde o dobro dítěte
. Mám pocit, že tatínkové jdou přes mrtvoly... jen aby ukojili svoje ega.Jinak- nemáme to soudně, je to moje vůle. Ale i tak pořád hudruje ![]() .Koukám, že dnešní den byl pro ty naše sluníčka nějaký zlomový. I Deniska se začala otáčet, no to jsou šikulky ![]() .V Kauflandu mají od čtvrtka v akci plastové motorky, zjistila jsem to ale až v pátek a už žádnou neměli , byly ale boží. Tak to třeba ještě některá v okolí zkuste, třeba budete mít štěstí .Jdu proběhnout sprchou a do hajan. Matyášek pěkně chrupe- chvílemi i nahlas . |
| martasek36 | 102382 |
|
|
21.5.2011 22:08:21
Moni bydlíme ve stejném městě tak že chodí do stejné školy.
Já se vůbec divim že soud povolil aby si táta bral malého.Vždyt je to ještě miminko Ale soucitim s tebou protože vím jaké to je.Já jsem na začátku brečela když jsem je týden neměla.![]() Holky tak už to začíná.Malej jak se plazí tak dneska byl až u květináče s palmou a na jednou koukám jak palma padá .Naštěstí jsem jí včas chytla tak se nic nestalo hlavně malému.Ale už musim pořád kouká kde je.Má strašnou sílu.Tak to budu muset doma trošku přestěhovat. |
| Moniken | 106914 |
|
|
21.5.2011 21:46:11
Jéééé
Majdalenko, teda to je nádhera. Naprosto úžasné seznámení. Je opravdu krásné, jak Ti se vším pomáhá a jak se stará o synka. Moc si ho považuj, takoví chlapi nerostou na stromě a opravdu je to úctyhodné![]() . Ale zas tak moc ho vychvalovat také nemůžeš, aby mu to nevlezlo do hlavy že .S tím mlíčkem jsi to zvládla a zvládáš opravdu báječně, já jsem šťastná za každý den kojení. Až budeš moct do deníčku, tak určité věci z mojí strany pochopíš- nerozepisuju se o nich tady. Tak brzy .Marťásku ![]() , pro mě skutečně nepředstavitelné, co musíš prožívat. Takže bydlíte v jednom městě nebo mají kluci i jinou školu ? Já trpím i teď . Kdepak celý víkend! Kojím, takže mezi kojením. I tak je ale Matyášek nesvůj, strašně mi ho je líto, jak je prostě každý druhý víkend nesvůj... je nedospalý a zmatený. A hlavně nemá rád cizí prostředí. Nejjistější si je prostě doma, to pak řádí... ale jakmile jsme třeba někde na návštěvě, je takový špatný. Takže nikam nechodím. Jsem z toho opravdu vyčerpaná a asi jsem jediná, komu jde o dobro dítěte . Nějaký režim je pro "ostatní" španělskou vesnicí a naopak jsem za sketu...Matyášek se dneska naučil válet sudy, krása . To je úžasný, jak ty miminkovský motovidla funí a makají, aby prostě hnuli prdelkou. No prostě nádhera, pro tyhle chvilky já teď žiju .Mějte krásné sobotní večery!!! Papa |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.