Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Telátko | 106513 |
|
|
21.5.2011 7:57:44
No tak na bříšku nevydržela páč se umí přetáčet zpátky tak udělala rovnou sudy, ale i tak jsem koukala a fakt mi ukála slza. A nevím esli je to normální ale sedí mi. Jí jí nijak neposazuju, sama se vytáhne a i vydrží tak nevím. Jdu na záchod nebo je na dece a normálně je v sedu ne teda na dlouho ale prostě ´posadí se.
Pegus taky ti krásně sedí a já myslím že ty naše holky jsou v cajku prostě se jim na břísku nelíbí tak budou brzo běhat ![]() |
| pega | 103835 |
|
|
21.5.2011 7:53:59
No tak vidis, dockala ses.
U nas pretrvava stav, ze nechce na deku, na zada ani na brisko. Porad by chtela nosit. |
| Telátko | 106513 |
|
|
21.5.2011 7:38:44
Holky zatím nedočítám ale brečím jako žluva. Deniska se po ránu sama 2x přetočila ze zad na bříško
![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
21.5.2011 7:24:38
Majdalenko, dnes si mě dojala i rozesmála najednou, váš příběh seznámení je nádhernej, máš fakt supr chlapa, buď za něj ráda. No a dva mrazáky mlíka, taky dobrý
Jen ta představa, jak si k vám třeba nějaká neteřinka nebo synovec (nebo prostě dítko, co má přístup k vám do mrazáku) šáhne do mrazáku pro zmrzku a tam samá flaška, samá flaška, no já mám tak vždycky tři dvoudecové lahvičky do zásoby a ona stejně Alča moc to odstříkané nechce, ani v kaši. Takže jsem ráda, že pije ode mě a když hlídá babička, tak je Alička více méně na příkrmech a na kaši. |
| majdalenka.machi |
| • |
20.5.2011 22:40:46
Moni jeste k te diete jak se s ptala... doktorka me rekla ze mam drzet dietu - brutalni dieru, ale pokud ju budu drzet, tak prijdu o mliko zarucene, takze mam jist vsechno a zkusit co me nevadi, protoze ja nekorenim, nesolim, tak jim fakt vsechno ale nekorenene a nesolene ( protoze me to nechutna :o)... ) takze me to ani neprijde. ale je ptavda, ze nekdy je me spatne po jidle, ael to muze byt kdykoliv z cehokoliv. ale o mlicko jsem neprisla, tak jsem rada. delam od zacatku zasoby do mrazaku, kdyby byl dalsi zachvat zlucniku, slepaku nebo operace kolena, at ma maly nejakou zasobu na chvilicku... tak aspon ze tak. jak dochazi trvanlivost flasek v mrazaku, tak basti z mrazaku a to co odstrikam davam do mrazaku. davam to do litrovek flasek, a pullitrovek, a rozmrazim vzdycky na cely den, ted je na prikrmu tak davam do pullitrovek, takze to bude stacit taky :o) toz tak sme to s manzou vymysleli a zatim to funguje dobre. jen jsme museli koupit druhy mrazak, protoze ten co jsme meli byl uz plny mlicka. takze mame plny 2 mrazaky mlika :o)
|
| majdalenka.machi |
| • |
20.5.2011 22:17:39
Moni, takovej chlap se hleda tezko, ale popravde on si nasel me... prisel ke me ve vysokoskolskem studentskem klubu jeste za dob nasich studii na Ing. a poseptal me do ouska ze by me chtel, dal me pusu a odesel... a po nekolika mesicich jsem udelala Ing. opila se, (totalne se ozrala) a on se o me postaral a pak jsem se rano probudila u neho v posteli. oblecena, prikryta a vporadku... jen me rekl ze az se vyspim, at za sebou zabouchnu, ze on musi jit do skoly, ze uci :o) ( uz byl rok na doktorskem studiu) toz tak jsme se dali dohromady :o) a od te doby jsme spolu... krom toho jsem s nim byla kazdy den predtim, takze jsme se znali a bylo to moc fajn vsechno a kdyz jsem se ho ptala, jak to myslel, tak rekl ze to jednou pochopim :o) jo a nevim jestli to na to ma vliv, ale je z Usti nad Labem a je jedinacek... a jako jedinacek se opravdu nechova. takze je to super... a taky sem rada ze nechce zpatky do Usti, protoze jsme ted oba v Ostrave.
byli jsme zase na kole a bylo prozmenu fajn. pocasi super... no krasny patek, co vy? jo a dnes jsme dostali fotky od fotografky, ktera nas fotila. tak jak budu mit pristup do denicku, tak taky pridam... je pravda, ze manzelovi se libi vic jak me. ale sem rada ze aspon mu se libi... jdu za muzickem, odpociva zase na zemi na Tomaskovem penovem puzzliku, ktery ma na hrani... no je pravda, ze my ho vyuzivame vic. misto gauce pouzivame zem :o) posilame pohlazeni miminuskum na dobrou noc a vy hezky odpocinte o vikendu a naberte sily na pracovni tyden... a kdo chlapa nema, nebojte, ten pravy se najde. ceka na pravou chvili aby si stoupl pred vas a rekl to same co rekl ten muj me :o) tak dobrou noc. |
| martasek36 | 102382 |
|
|
20.5.2011 20:08:00
Moni ještě jsem si na to nezvykla a to už je 5let co máme střídavou péči.Týden jsou u mě a týden u táty.Já jsem nechtěla střídavou péči,ale když už jsme měli 3 stání o děti tak jsem to vzdala,protože chtěli děti poslat k psycholožce a to jsem nechtěla dopustit.
Hlavní je že to klukům nevadí .A ty mu malého dávaš na celý víkend?Dala jsem fotky do deníčku jak nám Ondrášek rozte ![]() |
| Moniken | 106914 |
|
|
20.5.2011 15:01:39
Marťásku, kdy sis zvykla na to, že Ti kluci odjedou k tatínkovi? Mě srdce puká až hrůza
![]() . Asi proto, že je tak malinký...Majdo, teda já zírám, Ty máš úžasného manžela , to sis musela skvěle odpočinout! Kde se takoví chlapi rodí prosím Tě ?Jak jsi psala o tom žlučníku, držíš teď nějakou dietu a nebo už máš prostě vysledováno co Ti vadí a zbytek můžeš jíst v pohodě? Fotky překrásné, Peg, moře nádherné a fotky nemají chybu. Barunka se poprvé cachtala v bazéně viď? Prali, Madlenka je smíšek usměvavej, vypadá opravdu ohromně pohodářsky! A ta kytka je suprová, Ty seš fakt strašně šikovná na ruce, klobouk dolů . To se Matěj má, jakou á šikovnou mamku a jaké má skvělé nápady .Včera jsem koupila Matyáškovi dvoje kraťasy a měla jsem z nich ohromnou radost, jsou boží .Jdu uklidit kuchyň, papa |
| martasek36 | 102382 |
|
|
20.5.2011 11:39:37
Majdalenko tak to máš úžasného manžela
.Přítel si těd malého moc neužije je každej den od rána až do večera v práci i o víkendu.Má toho hodně,ale aspon budu penízky na zimu to zase moc práce nemá.Toolo dělám jahodové knedlíky klucí je milujou.Dneska se vrací po týdnu domů od táty tak jim udělám radost ![]() Malej dneska měl špenát,brambor a hověz.masíko.Už je v postýlce a čekám až usne. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.