| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 16625  [Dalších 16045 >>]
majdalenka.machi
  • 
20.5.2011 10:58:39
ahoj holky, ja vcera dosla z prochazky, padla a vstala az dnes v 9 rano. takze od vcerejska od 6ti sem spala... no a hned je me lip :o) manza vcera vecer okoupal, nakrmil, prebalil, uspal a sel spat... a dnes rano si maleho jeste vzal do obyvaku, nakrmil, prebalil, pohral si a pred 9 odesel... no uzasny to clovek :o)

dnes jdem azse na kolo kdyz je tak krasne, tak se tesim. malej me pomahal prevlikat periny, usnul me uprostred vseho, takze lezi v hromade perin a nechci ho budit, tak to prevliknu az potom, skoda, uz se to molho prat...

fotecky nevidim, skoda... ja jdu rychle vyvarit flasky, odstrikat mlicko a uvarit zemacky, at mame co bastit az se vzbudi aby sme mohli na to nase kolo, jupiiiii :o) tak zatim ahojky, vecer se zase prihlasim :o)
bagmat 106122
20.5.2011 10:52:26
Teda mě ty moje děti nepřestanou překvapovat, Gabča má dnes volno, protože se v jejich třídě skládaj maturity a hádejte kde teď je - venku s Aličkou a dobrovolně~z~
Asi budu mít tu její pubertu i ráda.
Toola 105703
20.5.2011 10:27:27
Bagmat, mám to s tou hromadou prádla na žehlení podobně. ~;) Zase kupa, která se nedá přehlédnout a straší i přes zavřené dveře do pokoje. ~t~
bagmat 106122
20.5.2011 9:56:31
Pralinko, nádherné fotky, opravdu už nemáme miminka, strašně rychle to uteklo.
Kytka je suprová, zkusím ji udělat, dík za odkaz.
Tady je dnes opravdu suprové počasí,nevím jestli mám být ráda, že nádherně uschne prádlo, nebo se děsit tej hromady na žehlení~:-D
Toola 105703
20.5.2011 9:10:57
Prali, tak to bych si myslela, že to mohlo trvat déle, jsi dobrá. ~R^ No, já to zatím zkoušet nebudu. ~;)

Hakai, psala jsi o té háčkované kabelce. Už jsi začala? Mně se líbí třeba taková: http://www.coats andclark.com/Crafts/Crochet/Projects/Accessories/WR1824+Crochet+Ruffled+Bag.htm
A zjistila jsem, že se dají koupit taková ucha k tašce, přes internet i v obchodě, to jsem předtím vůbec netušila. ~;)
PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 85405
20.5.2011 8:42:19
No, nezdálo se mi o tom, pak jsem to odnesla do školky jako vzorek paní učitelce, myslím, že by to byla pěkná letní výzdoba...kdybych už toho neměla plný kecky, dá se z toho udělat ještě celá koule, dá se do toho provázek a dá se to zavěsit...~;)
PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 85405
20.5.2011 8:40:57
Toolo, hodinu a půl asi...ale nejhorší je, že když nemáš přesný čtverce na to, tak to nesedí, je to křivý a tak...~8~~t~
Toola 105703
20.5.2011 8:34:25
Pego, to je teda hrůza, ten pařák, navíc ta vlhkost vzduchu k tomu, nedovedu si to představit. ~6~ Tady bylo včera 25 stupňů a svítilo sluníčko a já už nadávala, že je šílené vedro.

Pralinko, jsi fakt šikulka. A kolik Ti to zabralo času? To se Ti pak o skládání muselo i zdát, ne? Mně se kolikrát o háčkování zdá. ~t~

Ahoj Marťásku, a copak vaříš? Já mám kuřecí stehýnka s bramborem a zeleninou ze včerejška.

Bagmat, vidíš, to by mě ani nenapadlo, že po meruňkách může být vyrážka, přijdou mi takové neškodné. ~d~

Jíťo, tak ses dobře vyspala. :-) A Adélka má pěknou váhu, to přibrala pěkně za poslední měsíc. Nám už se to zpomalilo, za poslední 3 měsíce jedno kilo. Tak uvidíme teď na konci června při vážení v poradně, jak se na váze projeví ty příkrmy. A blahopřeju k dobře zvládnutému očkování. Dneska večer si to užij, odpočineš si od dětí. ~R^:-)
jita+3cacorky 57325
20.5.2011 7:33:53
Ahoj holky,
trochu jsem vas prelitla omrkla fotky, vsechny moc hezke i deticky ~g~
Vcera jsem byla s holkama u nasich,byla jsem s Adelkou na plicnim, aby nam dr. posvetil ockovani, nastesti uz je jizvicka ok takze vcera dostala Adelka svou prvni pichulu vlastne dve jednu hexu a jednoho pneumokoka tak hura, jsem si doma musela dat stamprli, ze jsme se k tomu konecne dopracovali ~t~ a 16.6. jdeme na dalsi ~;) zvladla to docela dobre a zatim se neprojevila ani zadna reakce teplota ze by byla uplakana nebo podobne :-) a jinak vazi 7,80 kg za mesic probrala pul kila takze v pohode ~;)
Holkam jsem koupila sandalky a platenky, nakoupila a jeli jsme ke svagrove a pak domu. No prijela jsem uplne hotova, ve meste bylo horko, v aute bez klimy taky a nez to clovek vsechno s tema trema zvladne ... po ruzovce jsem padla do postele a spala jak zabita, v 11 me Adelka vzbudila na jidlo ale pak jsem spala az do pul sedme vubec nevim kdy odesel manzel do prace ~t~
A dneska mam vychazku ~t~ a jdu si sednout vecer s kamoskou tak se tesim :-)
martasek36 102382
20.5.2011 7:31:12
Všem přeji krásné ráno,

Teda Martheen Jáchym mě pobavil~t~~t~aspoň máte doma veselo viď~t~

Koukala jsem do deníčku,
Pego Barunka je kouzelná a jak krásně sedí je to šikulka.Je vidět že jste spokojená rodina.:-)~s~.Jééééééé já bych také jela k moři~7~

Telátko Deniska je ,ale kudrlinka,je kouzelná.:-)Máš pravdu už to není miminko,ale malá slečna~s~

Corall Daník je nádhernej~s~.Sestřička je určitě pyšná na brášku:-)Moc jim to spolu sluší.

Pralinko Madlenka je,ale smíšek~:-D je nádherná.

Včera jsem dala malému na dudlík zmrzku.:-)No asi mu chutnala,protože mi nechtěl dát dudlík:-)

Malej už je protivnej tak ho jde spinkat a já pudu uklízet a vařit.

Zatim papa
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 16625  [Dalších 16045 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.