| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 16625  [Dalších 16035 >>]
PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 85405
20.5.2011 7:29:08
Pego, ty bláho, to jsou teploty, to snad ani není možný....~7~
20.5.2011 7:28:42
Jinak, koukala jsem na fotky, krásný.....Deniska má krásný vlásky, my jsme naopak skoro úplně plešatý...~t~ Pego, krásný, moře fakt závidím, doufám, že jste si to fantasticky užili!!~;)
pega 103835
20.5.2011 7:25:48
Pomoc - predpoved byla 33 a venku je 36. Asi chcipnu, dneska nevytahneme nos z domu [teda Bara ne, ja musim].
20.5.2011 7:25:24
Ahoj, holky, dneska Matěj nejde do školky a před polednem jedem do ČB na výlet, jsem mu to slíbila za odměnu, že byl šikovnej ve školce...:)

Martheen, Jáchym je taaaaaakovej šmudla!!!~t~~t~~t~~t~ My jsme ještě s příkrmama nezačli, dneska koupím nějaký ty základní skleničky a uvidíme...~;)

Toolo, Madlenka je fakt pohodový miminko, až mě to překvapuje...~s~ A ta kytka je z papíru, je to vlastně jen pár stejných kytek slepených k sobě, kdybyste některá nevěděla, co s rukama, třeba naše háčkující hvězdy, tak tady je návod, je to hrozně jednoduchý, ale asi po 50té mi už šly ruce kolem...~t~~t~
http://milavysivka.blog.cz/1007/origami-koule-z-kyticek-navod
Toola 105703
20.5.2011 7:11:01
Ahoj Pego, hlavně že se Barunce vrátila zase chuť k jídlu. :-) Tak to dnes bez klimatizace třeba nějak přežijete a od zítřka bude snesitelněji. Tedy, jestli vyjde předpověď, že ano. ~;)
Toola 105703
20.5.2011 7:09:50
Dobré ránko. :-)

Koukala jsem do deníčku, tam je nových fotek! ~:-D Pego, báječné, jak je Barunka nachystaná na balení kufrů, to lážo plážo i celá rodinka. ~g~ Telátko, Déňa má fakt kudrlinky, to je roztomilý. A Prali, Madlenka je krásně rozchechtaná na všech fotkách, je to pohodové miminko. A s bráškou v postýlce, nádhera. ~:-D A jsi moc šikovná - ta kytka je z papíru? Neuvěřitelné. ~g~~R^
Pobavila jsem se nad totálně zabryndaným Jáchymem. ~t~ Martheen, tak ať zaznamenáte další pokroky. ~R^

Jinak u nás dnes vstávando před půl šestou a teď už tu na mě zahlíží rudejma očkama, tak to vidím brzy na chrupku. ~;)
pega 103835
20.5.2011 7:09:30
U nas uz je konecne lip. V noci se mi budi jen 1x a to ve 3.30. Vstavame v 5.30, pres den spi 3x. A uz ji chutna, dneska snedla pul sklenicky zeleniny, hura! Cajik usrkava, ale nic moc. Zjistila jsem, ze ho nema rada moc sladky. Davam polovinu doporuceneho mnozstvi.
Dneska je tu zase hic na chcipnuti - 33. Bojim se zapnout klima, aby to Bara zase neodmarodila, porad jeste chrci. Zitra uz se ma ochladit na 29 a pak snad bude jeste mene. Dneska jsem s rozhodla, ze o prazdinach budu v CR 6 tydnu. Tak dlouho jsem tam jeste nikdy nebyla, ale tady by to s malou bylo peklo. Tak snad v Cr nebude moc velka zima.
bagmat 106122
20.5.2011 6:36:50
Pego, nádherný fotky~g~ Tak jste si alespoň pořádně orazili, jo to balení kufrů na dovču vypadá dobře~:-D
Martheen, ona tvoje fotečka je taky hodně vypovídající - jídlo, Jáchymek prozkoumává, jak jen to jde~w~
U nás byla včera první negativní reakce na jídlo - Osypala se mně Ala po meruňkové přesnídávce, jedla jí odpoledne a při koupání byla na zádech samej pupínek, ale ani nevypadalo, že by jí to svědělo, natřela jsem sudocrémem a vypadá, že to bude v poho, jen meruňky tak měsíc dva vynecháme, no včera v poledne nechtěla ani svojí jinak oblíbenou mrkev, brokolici prská, tak asi dnes pokud zas mrkev propadne zkusím špenát.
pega 103835
20.5.2011 0:03:43
Bylo to na ostrove Hainan, letovisko se jmenuje Sanya. Je to nejjiznejsi misto Ciny.
nanenka 46641
19.5.2011 22:18:18
Ahoj maminky!
Děkuji za neteř. Ona měla celé těhu různé problémy. Třikrát si i poležela v nemocnici a nakonec vyvolávali porod kvůli otokům. Porod měla taky dost šílený. Ale důležité je, že jsou oba v pořádku.
Tak Eli měla dneska mrkvičku podruhé. A nevyblindila ji. Mrkvičku s bramborem jsem u nás neviděla. Tak jsem koupila jako další zeleninku brokolici. Tak snad nám bude chutnat.
Telátko, jo, jo. Dlouho jsem tu nebyla. Jak je venku trochu hezky, tak trávíme celý den na zahradě. Já se hrabu v hlíně a snažím se to tam trochu zvelebit. Eli se doma stejně nelíbí. Nudí se. Vydrží si vždycky chvilku hrát, přetáčet se, ale pak ji to přestane bavit a rozčiluje se. Tak jsem ráda, že můžeme být venku.
Tak já jdu ještě hledat nějakou inspiraci na zahradu ~t~
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 16625  [Dalších 16035 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.