Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
18.5.2011 13:29:11
Tak Adelka vypada ze je v poradku, hraje si smeje se na nas, papa tak snad ...Ted uz hodku a pul spinka v kocarku a pekne tam chrapka
premyslim jestli se s tim mam pochlubit manzelovi ale asi jo svedomi mi neda ...Jinak sni kolem 150 g zeleninky, 200g nesni ani nahodou, stejne pije i mlika po 150 ml ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
18.5.2011 12:14:39
Majdo Deniska taky papá 190g víc jí nedávám protože má sklony se přežírat tohle jí bohatě stačí
. No a někteří sousedi jsou na přesdržku to znám, s jedním debilem sousedem jsem bydlela 3 roky a byla jsem z něj na prášky, např. v pět ráno m+ schválně dělal bordel o víkendu pod oknem apod. (řezal dřevo apod.) a kupodivu mu to vše procházelo. |
| Telátko | 106513 |
|
|
18.5.2011 12:10:44
No jo Bagmat ale u nás je delší doba tak 10 minut a to se snaží lézt než že by v klidu si hrála, nějak jí ten rozhled z bříška prostě nebere, ale už se mi aspoň neotáčí mermomocí zpátky no
![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
18.5.2011 12:03:51
Majdaleno ja davam Daneckovi 190gramu jidla, jinak sousedi
![]() Ja bych to taky resila,je to neprijemne kdyz budi dite |
| majdalenka.machi |
| • |
18.5.2011 11:57:05
ahoj holky, vy teda drbete... je teda pravda ze ja vstavam v 9 kazdy den, ale nez vas doctu je skoro poledne :o) o vyspani nemuzu taky ani mluvit, spavala sem i 14 hodin a ted "jen 9 - 11 hodin" no ale i tak to je lepsi nez kdyby se budil celou noc porad... v noci se nebudi vubec.
no a nez sem to dopsala tak sousedi maji psa a umyvaji mu tapky na chodbe, takze steka prez cely panelak. steka a knuci... tak sem je sla poprosit at mu je umyvaji az v byte ze nam budi maleho, tak po me vyjeli ze jestli se me to neliibi at si seberu posrany plinky maleho a jdu bydlet jinam. tak sme se dohadali a vecer jdu za spravcovou a budu to resit. pry se mam hadat doma s manzelem kdyz sem dom prez den sama a nudim se. no to me teda fakt nastvali. co si o sobe mysli... bydli tam jak cigani 5 lidi v 1 byte. babicka, manzele, od te zeny sestra a jeste jedno 15lety dite ve 2+1. no tak to at si nezvykaji po me takhle kricet... jinak uz papame zemacky. holky kolik toho ma snist? zbastil tak 40 lzicek a pak zacal protestovat, tak ho doliju mlickem a pujdem na kolo... a mezitim ste urco neco napsaly, tak doctu az se vratime z kol...ahojky |
| PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 | 85405 |
|
|
18.5.2011 10:38:34
Teda holky, ty noci máte
![]() ...u nás to dneska v půl sedmý vypadalo tak, že Matěj vstal a začal křičet, že se jde do školky, takže vzbudil Madlenku, která by klidně ještě hodinu spinkala...![]() ![]() |
| PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 | 85405 |
|
|
18.5.2011 10:37:26
Ahoj, holky...tak Madlenk na půlroční kontrole: 7,2 kg a 64 cm...
Už máme pomalu začít s příkrmama, no, uvidíme, jestli to bude chtít, když doteď nic jinýho nechtěla...![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
18.5.2011 10:20:47
Alička už se probudila, tak letím do okresního města s mámou na úřad (když už jsem se kvuli tomu pohádala s chlapem, tak aby to mělo alespoň smysl), tak nakouknu až odpoledne- teda vůbec se mně nechce, zejtra zas do práce a dnes tím lítáním zazdím větší část dne
![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
18.5.2011 9:59:49
Telátko, jak už je ráda a delší dobu na bříšku, tak už ty pokroky půjdou strašně rychle, pěkně si procvičí svalstvo a pak mně příjde, že jsou ty prcci sami překvapení co že se jím, to povedlo
![]() Kaši dávám nemléčnou a přesvědčila jsem se sama, že u těch nemléčnejch bez příchutě na značce vůbec nezáleží, dávám ji do odstříkaného mléka, ale chutná ji i jen do převařenej vody |
| Telátko | 106513 |
|
|
18.5.2011 9:52:58
jinak u nás noc v cajku, první budíček v půl čtvrté a pak po sedmý, takže zítra zase ve čtvrt na devět máme to teď na střídačku
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.