| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 16625  [Dalších 15795 >>]
Rotem 40041
12.5.2011 13:45:17
Toolo Daneckovi nechutnaji taky samotne brambory,samo o sobe to je hnus a ted kdyz mu davam barmbor tak to micham s encim jinym,jako mrkev,kvetak,cuketa atd. a to mi ji uplne v pohode
Toola 105703
12.5.2011 13:41:32
Ahoj holky, tak jsem učinila objev, že Květě nechutnají samotné brambory. :-)

Telátko, obavy fakt neměj, myslím, že v úterý Tě doktorka uklidní. Déňa to přetočení taky zvládne, neboj. :-) Fotky fajn, a koukám, že i jedna s Anetkou. :-) A počasí se vám vydařilo, Déňa má boží klobouček. :-)

Bagmat, takže jelikož Alička bude taky melounová, tím méně kousku melounu pak na Tebe bude zbývat. ~j~~:-D

Hakai, tak Viki je šikulka, jak to zvládla. A doktorka asi automaticky předpokládá, že každá matka radši zůstane za dveřmi... Tak až bude vhodný čas, nezapomeň fotit. :-)

Jíťo, vidíš, jsi dobrá, poradila sis. :-)
Hakai a Viki 11/2010 106177
12.5.2011 13:10:43
Tak jsme zpátky z naušniček.
Toolo díky, žes na nás myslela~;((
Zvládla to celkem dobře, jen mi bylo nepříjemné, že mě poslali za dveře~q~.
Teď Viki spinká v kočárku..

Udělalo se hezky, co?~;)

Už se těším,až také budu dávat ovocné přesnídávky~w~. Dr. mi kladla na srdce, abych dávala to, co vyroste v Čechách - i třeba scvrklá brambora z Vysočiny je lepší než krásná z Egypta..Takže já zatím od melounu dál..

bagmat 106122
12.5.2011 11:46:44
Jiťo~R^, jseš šikulka.
Corall, tu přesnídávku bych si taky dala, ale vodní meloun tu stojí 50,- kaček kilo, takže jsem si zatím vychutnávala dva štípky a to jsme se vždycky hezky v rodině rozdělili, protože melouna můžem všichni a i Ale jsem si ho riskla dát, byla jsem na něm závislá převážnou část těhu, nom a Aličce moc chutnal a reakce žádná, takže taky bude melounová~;)
Jdu juknout do deníčku
Telátko 106513
12.5.2011 10:56:00
Jíťo no vidíš jaká jsi šikulka~R^
Telátko 106513
12.5.2011 10:55:44
A dneska máme nějakou spavku, vzbudila se v sedum, pak usnula na půl hodinky v devět a teď zase chrní:-) Tak si užívám trochu volna, vařit nemusím máme ze včerejška:-)
jita+3cacorky 57325
12.5.2011 10:47:17
huuz jsem na to prisla a uz mi to zase funguje parada ~z~
Telátko 106513
12.5.2011 10:23:28
Ahojky,

tak jsem jukla do deníčku, Jíťo máš pěkný holčičky takový rarášky a máš můj obdiv jak to s nima zládáš~R^ a Adélka je moc šikovná~R^

Moni, Matyášek to je pane model:-) A krásná čepička samo ~;)

Taky jsem přidala dvě fotečky, jedna je náš maxi pohyb. Takhle se dostaneme k hračce ale přetáčení stále nic, začínám mít trochu strach esli je vše v pořádku, no v ůterý jdeme na kontrolu tak nám řekne doktorka no.Nejhorší je že jí na tom bříšku prostě neudržím, ona si čapne hračku a šup s ní na záda, ale to je asi špatně:-(

Corall vodní meloun to zní dost dobře:-) Jinak pohlazení Danečkovi se zoubkama, nám horní tak pomalu začínají, zatím bouličky ale je otázka kdy se začnou klubat.
Toola 105703
12.5.2011 10:18:00
Jíťo, tak to nevím, možná mrknout do nastavení toho Firefoxu. Ale zkušenosti s tímhle prohlížečem nemám, v Exploreru bych to hledala někde mezi "Možnostmi internetu" nebo v zabezpečení, ale u Firefoxu fakt nevím...
Rotem 40041
12.5.2011 10:10:15
Tak ja to vidim normalne v denicku krome dvou fotek ale to nevadi.

Tak varim malemu obed,svacinku si snedl, tak mu delam brambor,kruti maso,mrkev,cuketa a kvetak a pro a pro Emmy bude kvetak v bramborakovem testicku
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 16625  [Dalších 15795 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.