Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rotem | 40041 |
|
|
12.5.2011 13:45:17
Toolo Daneckovi nechutnaji taky samotne brambory,samo o sobe to je hnus a ted kdyz mu davam barmbor tak to micham s encim jinym,jako mrkev,kvetak,cuketa atd. a to mi ji uplne v pohode
|
| Toola | 105703 |
|
|
12.5.2011 13:41:32
Ahoj holky, tak jsem učinila objev, že Květě nechutnají samotné brambory.
![]() Telátko, obavy fakt neměj, myslím, že v úterý Tě doktorka uklidní. Déňa to přetočení taky zvládne, neboj. Fotky fajn, a koukám, že i jedna s Anetkou. A počasí se vám vydařilo, Déňa má boží klobouček. ![]() Bagmat, takže jelikož Alička bude taky melounová, tím méně kousku melounu pak na Tebe bude zbývat. ![]() ![]() Hakai, tak Viki je šikulka, jak to zvládla. A doktorka asi automaticky předpokládá, že každá matka radši zůstane za dveřmi... Tak až bude vhodný čas, nezapomeň fotit. ![]() Jíťo, vidíš, jsi dobrá, poradila sis. ![]() |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
12.5.2011 13:10:43
Tak jsme zpátky z naušniček.
Toolo díky, žes na nás myslela ![]() Zvládla to celkem dobře, jen mi bylo nepříjemné, že mě poslali za dveře . Teď Viki spinká v kočárku.. Udělalo se hezky, co? ![]() Už se těším,až také budu dávat ovocné přesnídávky . Dr. mi kladla na srdce, abych dávala to, co vyroste v Čechách - i třeba scvrklá brambora z Vysočiny je lepší než krásná z Egypta..Takže já zatím od melounu dál.. |
| bagmat | 106122 |
|
|
12.5.2011 11:46:44
Jiťo
, jseš šikulka.Corall, tu přesnídávku bych si taky dala, ale vodní meloun tu stojí 50,- kaček kilo, takže jsem si zatím vychutnávala dva štípky a to jsme se vždycky hezky v rodině rozdělili, protože melouna můžem všichni a i Ale jsem si ho riskla dát, byla jsem na něm závislá převážnou část těhu, nom a Aličce moc chutnal a reakce žádná, takže taky bude melounová ![]() Jdu juknout do deníčku |
| Telátko | 106513 |
|
|
12.5.2011 10:56:00
Jíťo no vidíš jaká jsi šikulka
![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
12.5.2011 10:55:44
A dneska máme nějakou spavku, vzbudila se v sedum, pak usnula na půl hodinky v devět a teď zase chrní
Tak si užívám trochu volna, vařit nemusím máme ze včerejška![]() |
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
12.5.2011 10:47:17
huuz jsem na to prisla a uz mi to zase funguje parada
![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
12.5.2011 10:23:28
Ahojky,
tak jsem jukla do deníčku, Jíťo máš pěkný holčičky takový rarášky a máš můj obdiv jak to s nima zládáš a Adélka je moc šikovná![]() Moni, Matyášek to je pane model A krásná čepička samo ![]() Taky jsem přidala dvě fotečky, jedna je náš maxi pohyb. Takhle se dostaneme k hračce ale přetáčení stále nic, začínám mít trochu strach esli je vše v pořádku, no v ůterý jdeme na kontrolu tak nám řekne doktorka no.Nejhorší je že jí na tom bříšku prostě neudržím, ona si čapne hračku a šup s ní na záda, ale to je asi špatně:-( Corall vodní meloun to zní dost dobře Jinak pohlazení Danečkovi se zoubkama, nám horní tak pomalu začínají, zatím bouličky ale je otázka kdy se začnou klubat. |
| Toola | 105703 |
|
|
12.5.2011 10:18:00
Jíťo, tak to nevím, možná mrknout do nastavení toho Firefoxu. Ale zkušenosti s tímhle prohlížečem nemám, v Exploreru bych to hledala někde mezi "Možnostmi internetu" nebo v zabezpečení, ale u Firefoxu fakt nevím...
|
| Rotem | 40041 |
|
|
12.5.2011 10:10:15
Tak ja to vidim normalne v denicku krome dvou fotek ale to nevadi.
Tak varim malemu obed,svacinku si snedl, tak mu delam brambor,kruti maso,mrkev,cuketa a kvetak a pro a pro Emmy bude kvetak v bramborakovem testicku |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.