| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 16625  [Dalších 15785 >>]
jita+3cacorky 57325
12.5.2011 10:02:42
no vy je vidite ale ja ne nevidim ani ikonky pod jmeny ani smailiky proste nic zablokovala jsem si to u sebe a psalo mi to ze muj prohlizec Firefox to zablokoval a ja nevim co s tim
Toola 105703
12.5.2011 9:57:14
Jíťo, tak aspoň že večer sis odpočinula. Ale fakt smekám, co jsi všechno stihla za jeden den. ~g~:-) Jinak v deníčku fotky vidím, tak asi zablokované nejsou - a že je tam jedna dvakrát, to vzal čert. ~;) Je to hezká fotka, holky jsou si báječně podobné s těmi úsměvy. A Adélka je šikovná, jak si tam bere tu knížku. ~:-D

Moniken, hezké čepky, barevně tak akorát, nic přehnaného, líbí se mi. ~R^:-) A Maty je krásně rozesmátej, fotit se určitě chtěl, ne že ne. ~;)

Corall, tak takovou ovocnou přesnídávku bych si dala taky. ~:-D

Hakai, na ten mimisetík jsem taky koukala, vypadá roztomile. :-) Dneska v poledne budu na Tebe a Viki myslet, ať to, holky, zvládnete s náušničkama. ~s~:-)
jita+3cacorky 57325
12.5.2011 9:49:01
Holky ja jsem dneska fakt mimo hledala jsem jak se ta fotka da smazat a misto toho jsem si vschny fotky zablokovala jak to zase odblokuju?
Rotem 40041
12.5.2011 9:48:59
Jito potom ty presnidavky dam do mrazaku do tvarovek na led,zamrazim a nasackuju si to a davam mu to.
Rotem 40041
12.5.2011 9:48:24
Jito zezacatku jsem vzdy podusila jablka aspon a hrusky ale ted uz ne, jen oloupu a rozmixuju a pridam trosku vody at si zvyka na chute a zatim TUK,TUK,TUK nema alergii.

Ted jdu delat pro neho brambory,kruti maso,mrkev,cuketa a spenat,ma to takhle rad a krasne mi to ji
jita+3cacorky 57325
12.5.2011 9:43:34
tak jsem vlozila fotecky jednu tam mam nedopatrenim 2x a netusim jak ji smazat ~d~
Corall a jak delas ty presnidavky? To to nejak varis nebo neco?
Rotem 40041
12.5.2011 9:42:19
HOLKY mam TIP na dobrou ovocnou presnidavku. Vodni meloun,banan a jablko a jak malemu jela a nema alergii, aspon mu to prozene vnitrek.
jita+3cacorky 57325
12.5.2011 9:26:27
Ahoj holky,
Toolo ja musim uklizet rychle a mam sanci jen kdyz Adelka spinka a vcera odpoledne byla hodnoucka, hezky spinkala hodku a pul v kocarku takze jsem stihla i presit na stroji co jsem chtela a vecer jsem se mohla natahnout a konecne si spocnout ~;), kdybych mela cekat na manzela tak bychom tady asi zasli ve spine ~d~, ono je to ted trochu komplikovanejsi kdyz holky nemuzou ven, jinak litaji venku s manzou a je s nima i Adelka, manzel ji povozi a hlida ji :-), vcera prisel manza z prace az v pul osme a dneska pry prijde taky pozde takze uz si asi pomalu zvykam ze tady proste neni a musim si holt nejak poradit sama ~d~
Dneska budu v uklidu pokracovat, obed mam ze vcerejska tak se asi pustim do detskeho pokoje, holky tam maji spousta pidi vecicek, boticek hracek pro male panenky apod. a Adelka se od vcerejska dala hezky do pohybu, leze do zadu do boku toci se na brichu takze zacala pekne skudit a kam chce se dostane a strasne ji to bavi ~;) Hodim nejakou fotecku z dnesniho rana jak skudi ~t~
Moniken 106914
12.5.2011 9:25:54
Martheen, hláška o žirafě alias zebře mě dneska dobře pobavila~t~.
Pro zručné mamči mezi námi jsou vložila do deníky Matynkovi háčkované čepice.

Hakai a Viki 11/2010 106177
12.5.2011 9:06:39
Ahoj holky,
tak co já začala vyhrožovat sunarem,t ak se Viki v noci srovnala~z~. Kojíme zase ve tři a pak k ránu. Takže super.
Včera večer zase Sunar odmítala:-©. Dudlíka do pusy nestrčí a když už jí tam něco ukápne, tak to samovolně nechá z pusy vytéct~a~. Takže na UM to nevypadá a budeme kojit dál..

Tak dnes druhý pokus naušničky~;).V poledne držte palečky~;((

Toolo, teď je nový návod na MMB na mimisetík..No není už to pro naše holky, ale je to kouzelný. Jak koupím růžovou přízi jdu na to. Naši známí čekají za měsíc holčičku~p~.

Co dnes vaříte? Já jdu namočit čočku..už mi nějak dochází inspirace..
A jdu uklízet a dožehlit ( jsem teď nějaká zavalená a nemůžu se z toho vyhrabat).

Corall, ať se zoubečky Danečkovi brzy vyklubaj a je klid~s~

Hezký den~s~
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 16625  [Dalších 15785 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.