| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 16625  [Dalších 15775 >>]
Toola 105703
12.5.2011 7:19:04
Dobré ránko. :-)

Hakai, jsi šikulka, mě by ten klobouček vůbec nezaujal, a Ty z toho vzorku uděláš tak báječnou čepku! ~g~

Jíťo, teda, odpočiň si. ~s~ To, co vypisuješ, že máš na den, bych já měla na měsíc! ~x~

Corall, Danečkovi ~6~ a ať se mu zoubky vyklubou a nezlobí. :-)
Rotem 40041
12.5.2011 6:56:13
Dobre rano vsaem, Moc dekuju,uzili jsme si tu dovcu. Pak nejake fotky hodim do denicku.
Jinak noc trochu krusna,Daneckovi rostou dalsi zuby a zabral az gel na zoubky a usnul. Ma to vzdy vecer posledni 2dny.
Martheen+4 29517
11.5.2011 20:52:34
Děkujem :-)
Toolo, jj ta žirafa je zebra ~t~
Telátko 106513
11.5.2011 16:25:12
Tak vše nejlepší Jáchymovi k půlročku, hodně zdravíčka, papání a tatínek s maminkou ať nezlobí~x~¨

Corall to jste si to užili čiší z vás pohodička~;)

Fotky v deníčku krásné, Eminka je kočka v náušničkách, Květuška taky a mamina háčkuje moc hezky:-) Vikinka s mrkvičkou je roztomilá. Tak doufám, že jsem to zase nepopletla:-)

A děkuju že s tím popletením nejsem sama ~;)

A gratulka k prvním příkrmům uvidíte jak budou mimi baštit. Deniska dneska k obědu těstoviny se šunkou a zeleninkou plnou dávku a už bez mlíčka a k svačině jablíčko s vločkama a zapila mlíčkem.

Barčo tobě~6~
Moniken 106914
11.5.2011 16:17:43
Ahojda holky,

fotky krásné!!! Prohlédla jsem deníček, paráda~s~. Baru, náušničky má Emi nádherné~s~. Se zády máš teda peklo, přeji ať to brzy přejde.
Bagmat, taktéž se mi fotka na trávě strašně líbí, Vaše Alička je ohromně fotogenická~R^.
Corall, to je dobře, že jste si dovču tak krásně užili. Muselo to být opravdu nádherné. Strašně se mi líbí fotka Danýska na lehátku, má úžasný faldínky~s~.
Martheen, vše nejlepší k dnešním půl narozkám, to máš doma habána teda. Ten foto vývoj nemá chybu, z malinkýho buclatýho uzlíka je najednou dlouhý chlapák a jaký má dospělácký pohled, nádhera~R^.
jita+3cacorky 57325
11.5.2011 16:06:10
Baru mrkla jsem na fotecky a Eminka ma nausnicky moc hezke a a vylozene se na tu mrkvicku tesi na druhe fotce ~;)
Ja dnesk atravim den praci, byli tu nasi, mamka ma zase obdobi kdy je docela v poradku takze zabavila deti, hrala si s Adelkou, tak jsem mohla vklidu udelat buchticky s kremem na obed, potom mi uspala Adelku v kocarku tak jsem rychle povysavala alespon cast baraku, vyklepala deky z loznice a prevlikla, peru, vytrela jsem v kuchyni a v obyvaku tak i kdyz jsem unavena mam z toho dobry pocit :-)
Ted Adelka spinka , holky jsou nahore u tchyne a ja trosku odpocivam ~;)
vytahla jsem sici stroj , snad se mi vecer jeste bude chtit neco na nem udelat, potrebuju holkam zasit Barbie domecek je roztrzeny u okna a taky se nam pare stan ke kteremu maji jeste tunel, a Elisce zkratit teplacky no snad to dneska zvladnu ~d~
Corall krasne fotecky tise zavidim to koupani v mori ~;)
Hakai a Viki 11/2010 106177
11.5.2011 16:03:52
A málem bych zapomněla~q~~j~. Tak máme za sebou první mrkvičku a měla úspěch~w~..chutnala..ale kolik lžiček nevím..~d~
Hakai a Viki 11/2010 106177
11.5.2011 15:58:05
Martheen, gratulujeme k půlročkám~x~~s~
fakt to strašně letí..a Jáchym se fakt nějak změnil~s~. Byl celý Ty a teď..zřejmě tatínek~j~. Fešáček~s~

Barčo, naušničky Emince moc sluší a u mrkvičky vypadá spokojeně~w~. Krásný fotečky.

Toolo, díky za odkaz, jak bude chvíle~j~, sednu a kouknu...to mě zas nikdo od netu neotrhne..jak se prohlubuje závislost na háčkování, tak zároveň i na natu - kvůli inspiraci~f~.
Ta čepka je kombinovaná - z kloboučku a lem zvlášť. Jdu to najít~;)
http://www.mimi bazar.cz/navod.php?id=1556
http://www.mimi bazar.cz/navod.php?id=6095&user=132670

My už jsme taky zalezly domů.
Toola 105703
11.5.2011 15:11:41
Telátko, Bagmat, jsem na tom hůř než vy - já nepletu jenom jména, už ani nepoznám zvířata!
Martheen, teď koukám, že ta žirafa není žirafa, ale zebra! Jdu se zahrabat! ~t~
Toola 105703
11.5.2011 15:09:07
Hakai, s tím háčkováním je to opravdu mor, jak k tomu sednu, nemůžu se odtrhnout. ~;) Akorát teda s čepičkama už to nebudu asi moc přehánět, jinak bude doma přečepičkováno. Našla jsem na webu stránky v aj, kde je spousta hezkých věcí, jen se mi zdá, že všechno dělají z nějaké silné příze, přitom mně by se to líbilo ne tak "zimní". Tak asi budu muset přepočítávat, aby mi to velikostně sedělo. Mrkni na následující odkazy, ty věci jsou prostě k sežrání. ~;) ("favecrafts" bez mezery)
http://www.fave crafts.com/Crochet-for-Baby/Crochet-Jumper-with-Granny-Pockets-from-Premier-Yarns
http://www.fave crafts.com/Crochet-for-Baby/Light-Pink-Victorian-Jacket-from-Red-Heart-Yarn
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 16625  [Dalších 15775 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.