Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Toola | 105703 |
|
|
12.5.2011 7:19:04
Dobré ránko.
![]() Hakai, jsi šikulka, mě by ten klobouček vůbec nezaujal, a Ty z toho vzorku uděláš tak báječnou čepku! ![]() Jíťo, teda, odpočiň si. To, co vypisuješ, že máš na den, bych já měla na měsíc! ![]() Corall, Danečkovi a ať se mu zoubky vyklubou a nezlobí. ![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
12.5.2011 6:56:13
Dobre rano vsaem, Moc dekuju,uzili jsme si tu dovcu. Pak nejake fotky hodim do denicku.
Jinak noc trochu krusna,Daneckovi rostou dalsi zuby a zabral az gel na zoubky a usnul. Ma to vzdy vecer posledni 2dny. |
| Martheen+4 | 29517 |
|
|
11.5.2011 20:52:34
Děkujem
![]() Toolo, jj ta žirafa je zebra ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
11.5.2011 16:25:12
Tak vše nejlepší Jáchymovi k půlročku, hodně zdravíčka, papání a tatínek s maminkou ať nezlobí
¨Corall to jste si to užili čiší z vás pohodička ![]() Fotky v deníčku krásné, Eminka je kočka v náušničkách, Květuška taky a mamina háčkuje moc hezky Vikinka s mrkvičkou je roztomilá. Tak doufám, že jsem to zase nepopletla![]() A děkuju že s tím popletením nejsem sama ![]() A gratulka k prvním příkrmům uvidíte jak budou mimi baštit. Deniska dneska k obědu těstoviny se šunkou a zeleninkou plnou dávku a už bez mlíčka a k svačině jablíčko s vločkama a zapila mlíčkem. Barčo tobě ![]() |
| Moniken | 106914 |
|
|
11.5.2011 16:17:43
Ahojda holky,
fotky krásné!!! Prohlédla jsem deníček, paráda . Baru, náušničky má Emi nádherné . Se zády máš teda peklo, přeji ať to brzy přejde.Bagmat, taktéž se mi fotka na trávě strašně líbí, Vaše Alička je ohromně fotogenická .Corall, to je dobře, že jste si dovču tak krásně užili. Muselo to být opravdu nádherné. Strašně se mi líbí fotka Danýska na lehátku, má úžasný faldínky .Martheen, vše nejlepší k dnešním půl narozkám, to máš doma habána teda. Ten foto vývoj nemá chybu, z malinkýho buclatýho uzlíka je najednou dlouhý chlapák a jaký má dospělácký pohled, nádhera . |
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
11.5.2011 16:06:10
Baru mrkla jsem na fotecky a Eminka ma nausnicky moc hezke a a vylozene se na tu mrkvicku tesi na druhe fotce
![]() Ja dnesk atravim den praci, byli tu nasi, mamka ma zase obdobi kdy je docela v poradku takze zabavila deti, hrala si s Adelkou, tak jsem mohla vklidu udelat buchticky s kremem na obed, potom mi uspala Adelku v kocarku tak jsem rychle povysavala alespon cast baraku, vyklepala deky z loznice a prevlikla, peru, vytrela jsem v kuchyni a v obyvaku tak i kdyz jsem unavena mam z toho dobry pocit ![]() Ted Adelka spinka , holky jsou nahore u tchyne a ja trosku odpocivam ![]() vytahla jsem sici stroj , snad se mi vecer jeste bude chtit neco na nem udelat, potrebuju holkam zasit Barbie domecek je roztrzeny u okna a taky se nam pare stan ke kteremu maji jeste tunel, a Elisce zkratit teplacky no snad to dneska zvladnu ![]() Corall krasne fotecky tise zavidim to koupani v mori ![]() |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
11.5.2011 16:03:52
A málem bych zapomněla
![]() . Tak máme za sebou první mrkvičku a měla úspěch ..chutnala..ale kolik lžiček nevím..![]() |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
11.5.2011 15:58:05
Martheen, gratulujeme k půlročkám
![]() ![]() fakt to strašně letí..a Jáchym se fakt nějak změnil . Byl celý Ty a teď..zřejmě tatínek . Fešáček![]() Barčo, naušničky Emince moc sluší a u mrkvičky vypadá spokojeně . Krásný fotečky.Toolo, díky za odkaz, jak bude chvíle , sednu a kouknu...to mě zas nikdo od netu neotrhne..jak se prohlubuje závislost na háčkování, tak zároveň i na natu - kvůli inspiraci .Ta čepka je kombinovaná - z kloboučku a lem zvlášť. Jdu to najít ![]() http://www.mimi bazar.cz/navod.php?id=1556 http://www.mimi bazar.cz/navod.php?id=6095&user=132670 My už jsme taky zalezly domů. |
| Toola | 105703 |
|
|
11.5.2011 15:11:41
Telátko, Bagmat, jsem na tom hůř než vy - já nepletu jenom jména, už ani nepoznám zvířata!
Martheen, teď koukám, že ta žirafa není žirafa, ale zebra! Jdu se zahrabat! ![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
11.5.2011 15:09:07
Hakai, s tím háčkováním je to opravdu mor, jak k tomu sednu, nemůžu se odtrhnout.
Akorát teda s čepičkama už to nebudu asi moc přehánět, jinak bude doma přečepičkováno. Našla jsem na webu stránky v aj, kde je spousta hezkých věcí, jen se mi zdá, že všechno dělají z nějaké silné příze, přitom mně by se to líbilo ne tak "zimní". Tak asi budu muset přepočítávat, aby mi to velikostně sedělo. Mrkni na následující odkazy, ty věci jsou prostě k sežrání. ("favecrafts" bez mezery)http://www.fave crafts.com/Crochet-for-Baby/Crochet-Jumper-with-Granny-Pockets-from-Premier-Yarns http://www.fave crafts.com/Crochet-for-Baby/Light-Pink-Victorian-Jacket-from-Red-Heart-Yarn |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.