Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Toola | 105703 |
|
|
11.5.2011 15:05:06
Jo a Barčo, mrkni do deníčku, je tam fotka té zmenšené letní čepičky. Tentokrát žlutá. Velikost už je akorát, jen by mohla být asi o jednu řadu kratší, tak pokud budeš chtít, můžu Ti ji uháčkovat v té fialkové barvě, nebo mám ještě takovou docela decentní růžovou. Akorát bych teda řekla, že velikost je tak na teď, na celé léto to asi nevyjde, vzorek je sice trochu pružný, ale nic extrémního. Květu jsem včera měřila a má 42-43 cm obvod (vrtí se u toho, tak těžko říct).
Velikost třeba na 44 cm se mi trefit nepodaří. Tak to promysli. |
| Toola | 105703 |
|
|
11.5.2011 15:02:08
Ahoj holky, dneska je teda venku vyloženě vedro, už se těším, až zítra sprchne.
![]() Barčo, hlavně aby se Ti po injekcích ulevilo. Ty takhle na ta záda trpíš, nebo Tě to potkalo poprvé? Fotky v deníčku jsou báječné, náušničky jste vybraly hezky a Eminka se na to první jídlo tvářila docela nadějně. A u té fontány Matouška usměrňuješ, nebo držíš, aby nespadl do vody? ![]() Bagmat, zážitek se šunkoflekama a hladovým hafanem je super. Kdo dřív přijde, ten dřív... jí, že ano. ![]() Hakai, ta čepička je nádherná, všeho nech a pošli mi odkaz na návod prosím. ![]() ![]() Martheen, super fotky, koukám, že jsi se teď nějak zhlédla v těch žirafách. Jáchymovi vše nejlepší k půlnarozeninám. ![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
11.5.2011 14:25:27
Martheen, k půlročkám všechno nej a ať i nadále takhle krásně rostete (strašně rychle to utíká).
Foptečky jsou krásné, no už nemáš žádné miminko je to pořádnej chlep Corall, všem vám to moc sluší, já už se chci taky koupat (nejen ve vaně). Telátko s tím zaměňováním jmen, to mám takytak a počkej až se nám podaří se sejít, to abych vás pak oslovovala všechny nějak neutrálně |
| Martheen+4 | 29517 |
|
|
11.5.2011 13:27:40
Toolo, ano ano, dnes slavíme půlrok my
![]() ![]() ![]() ![]() První lžičky mrkve dopadly dnes nad očekávání dobře, celkem mu to jelo, nevystrkoval to jazykem, fakt polykal ![]() ![]() A tady trochu vzpomínek... ![]() A foceno dnes přímo v půl roce ![]() Jak budu kojit, dočtu dozadu a omrknu fotky, jestli tu nějaké jsou ![]() |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
11.5.2011 13:17:09
Bagmat
![]() ![]() ![]() ![]() ...hihi..dobrý![]() ![]() . Byl správně utajenej..Jsem si vzpomněla, jak náš vlkodávek nenápadně ožíral perníčky z vánočního stromečku..jak tam byl sám, tak to pucoval..a jak jsme přišli, dělal že nic ![]() ..ležel na dece..a za uchem kus řetězu i s kouličkou![]() ![]() strašně nenápadnej .Holky, já zas háčkovala.. ..normální závislák..Jdu vložit, páč na tu jsem fakt pyšná![]() ![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
11.5.2011 12:53:10
Hakai, když si u toho oběda, před chvilkou jsem si ohřála šunkafleky ze včerejška Ala tu leze tak místo ke satolu jsem si k ní sedla na zem a baštila. Pak se Alička začla čílit, tak jsem s ní chvilku blbla, párkrát jsem ještě zobla z talíře, ale přišlo mě, že jsem tam toho měla víc, no odnesla jsem talíř do myčky a šlápla si na kousek těstovin aaa došlo mně to, náš maltézák aniž bych si toho všimla, (já si teda ani nevšimla, že přiběhl do pokoje) jedl se mnou z jednoho talíře asi si myslel co je na zemi je moje
Kdybych mu šunkafleky dala do misky tak by se toho ani netknul, no že budu jíst se psem jsem se ani nenadála, nebo bych se nad sebou měla zamyslet, že vařím tak pro psa![]() |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
11.5.2011 11:50:31
Ahoj holky,
teda já jsem dnes vyspalá ..chrněly jsme do čtvrt na devět..sice byla Viki do mě zapojená , takže mám skoro hrb na zádech, ale za ten klid to stálo .A pak jsme šly na procházku a teď jsme se vrátily..Je tam krásně..Miluju šeříky, jako Toola ..ta vůně je nade všechny![]() Jíťo..ženská vydrží všechno, ale vše má své meze . A jak tu psala Toola, chlapům nenaznačovat, chlapům na férovku oznámit. A Ty už to musíš opravdu moc potřebovat. A Tvůj chlap to zmákne, tak co . Moc na Tebe myslím![]() Teda Corall, já chci takýýýý...to jsou krásné fotečky..a ta pohodička, co z nich čiší..Krása ![]() Barčo, teda Ty i na opichy ![]() . Tak ať to brzy pomůže..Mně moc pomohla reflexní terapie...škoda že nejsi blíž, exmanža by Tě rozmasíroval..Tak se drž, je fajn, že Ti manža může pomoct s dětma .S příkrmy to asi nebude tak jednoduché, jak jsem si myslela..Jak dlouho už to zkoušíš? Toolo, dvě kilča jsou v poho..ale mě zůstaly 4 a je to v džínách setsakramentsky znát ..A nejradši bych sundala kil šest..Ale s mým apetitem a čokoládama to půjde těžko .Co háček ?A když jsme u toho, jdu si ohřát oběd ![]() ![]() Hezké odpoledne ![]() |
| Barča, M 07 a E 10 | 63134 |
|
|
11.5.2011 10:34:22
Nazdar kočky,
Tak u mě lepší, včera jsme byla opět na opichu páteře, ve čtvrtek znovu, dneska k doktoru pro OČR pro manžela a apk na rentgen. Bagmat čepička je úžasná a Alička s kočičkou jsou k sežrání. Corral krásné fotky z dovolenky, malý je pěkný puclík. Jitu myslím že to chce, na chvíli si odfrknout bez vaření uklidu a dětí, to plavání je super nápad, já teda takhle aspon na dvě hodky vyjedu po nákupech. Hakai no nic moc, mlíčko jako Sunar do ní dostanu max. 30 ml a pak konec, čaj nepije a příkrmy, no 7 lžiček, já zase do ted vařila, a prdim na to, koupila jsme skleničky a má malou na dva dny. Toolo tak čoko bedár je dokonalej ![]() ![]() Bagmat teda řeknu ti fotky moooc krásny, Aličku umí nádherně natáhnou hubenku- u toho dortu je dokonalá. Hakai teda bekovka super, malé mooooc sekne. |
| Rotem | 40041 |
|
|
11.5.2011 10:22:00
Ahoj Toolo,nejsi sama,nesnasim to prani a uklid doma a nakupy,ach joo ale co se da delat,ceka me to za chvily znova jak pojedeme do CR.
Boli me ted hodne bricho,dostala jsem MS a trpim tu,Danecek spinka a za chvilku pujdu pro Emmy do skolky,ma dneska divadlo |
| Toola | 105703 |
|
|
11.5.2011 10:16:55
Ahoj Corall, tak to jste si to super užili. Daneček je očividně pohodář, zvládnul cestu i pobyt.
Fotky krásný, Emmy byla u moře očividně spokojená a Daneček je roztomilej v tom letním kloboučku. I Ty s manželem vypadáte spokojeně. ![]() ![]() Akorát to vybalování a praní po návratu je nic moc, viď, aspoň mě to teda vždycky strašně nebaví. ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.