| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 16625  [Dalších 15755 >>]
Rotem 40041
11.5.2011 9:59:10
Vcera vecer jsme se vratili,ale byli jsme utahani a nemela jsem silu psat a dneska uklid doma,prani a za 2tydny nebo za kolik dni znova odjizdime.

Dovca byla super,uzili jsme si ji moc a na hotelu uzasni,jidlo bylo dobre a hlavni ej ze jsme byli spolu jako rodina.

Co tady noveho???

Jinak danecek je uzasne miminko,cestu zvladl v pohode a i na hotelu ,spal s nami ale porad byl spokojenej.

Meli jsme objednany pokoj za 500sekelu a nakonec nam dali enco jineho a to Suita,ktera je mnohem drazsi ale neplatili jsme za ni nic,jen tech 500sekelu,byl tam obyvak,loznice,satni mistnost,koupelna,balkon a v obyvaku mela Emmy rozkladaci pohodlnou pohovku
Rotem 40041
11.5.2011 9:55:36
Nejdriv fotky-

Emmy se koupe a radi jak cerna ruka

Odpocinek po koupani

Telátko 106513
11.5.2011 9:39:49
Toolo neboj, já jsem jenom zbrklá, jména si pamatuju, vím, že Viki je Hakai, Alička Bagmat, ale občas při tom psaní myslím na něco jiného a vypadne ze mě tohle a pak na to koukám jak vejr:-). Tak doufám, že už jste si zvykly:-) A s barvou vlasů to teda asi nemá nic společnýho:-)

No jo Corall copak nezůstala si v Egyptě?:-)
Toola 105703
11.5.2011 9:30:23
Jíťo, ~6~ jestli se můžu taky k tomu vyjádřit, tak ta možnost, kterou píšeš, je nejlepší - nenaznačovat, ale rovnou jednat. Prostě až manžel dorazí domů, předat mu děti a rovnou vyrazit do města, do kina, zaplavat si, nebo se jen projít. ~R^ Zvlášť když víš, že se o děti postarat zvládne. :-) A jsem ráda, že už se holčičky cítí líp. :-)

Telátko, ne, že taky zdrhneš z klubu blondýn! ~;)

A nemá dneska Jáchym od Martheen náhodou půlnarozeniny? ~:-D

A jakpak se měla Corall u moře? ~:-D
Telátko 106513
11.5.2011 9:09:12
Jíťo tak když to manžel sám nechápe tak mu to prostě oznam, že jednou týdne si vezme děti a ty se půjdeš odreagovat:-). My to doma taky máme, táta hlídá a já jdu na šipky:-)
Telátko 106513
11.5.2011 9:08:04
Já se snad nechám přebarvit na černo, nějak mi ta blond nedělá dobře:-)
Telátko 106513
11.5.2011 9:07:09
Vikinka - Alička ty vole už je to tady zase:-)
jita+3cacorky 57325
11.5.2011 8:52:19
Ahoj holky,
dneska mam nejakou depku , uz se to nejak nakupilo a rano jsem bouchla ~a~ holky ja bych tak potrebovala nekam vypadnout, alespon na par hodin se projit, nacerpat energii nebo si zajit zaplavat proste cokoliv ale bez deti a bez chlapa ~d~, protoze jsem fakt porad jak na dratkach, utrhuji se na deti, mam pocit ze po nich porad jen rvu, domacnost nestiham, sotva stihnu uvarit a to jeste za vydatneho revu Adelky ~a~ dat pradlo do pracky a trosku to tady vecer poklidit a padam unavou a do toho ty nemoci ...a ti chlapi jsou nekdy fak jak zabedneni, proste nic nevidi uz jsem se snazila neco nadhodit ze bych alespon 1x tydne nekam vypadnout tak nic zadna reakce a nebo otazka a jak by jsi si to jako predstavovala?~e~ asi to budu muset manzovi vysvetlit jasne a to ze az prijde z prace tak mu dam deti seberu klicky od auta a proste odjedu aby mu to doslo nebo ja nevim ~o~
a ted neco veselejsiho Adelka uz je uplne fit, vcera uz byla i venku a holky sice kaslou ale jinak jsou ok :-)
Telátko 106513
11.5.2011 8:47:15
Bagmat fotky jsou krásný. Bekovka nemá chybu a Vikinka všude tak krásně pozuje super fotečky:-)
Toola 105703
11.5.2011 7:35:06
Bagmat, koukám do deníčku, to jsou tak nádherné fotky! :-)~s~ Ty z přírody a z pikniku jsou super, jak tam Alička leze po trávě. ~R^ A ta série s dortem je bezkonkurenční - chudinka tam má nešťastnej výraz, a přitom míchat těsto ji bavilo. ~;) Dort je teda epesní, vypadá báječně. ~g~
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 16625  [Dalších 15755 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.