| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 16625  [Dalších 15745 >>]
Toola 105703
11.5.2011 7:29:25
Dobré ránko, holky. :-)

Samozřejmě včera jsem neodolala a večer jsem snědla aspoň Delissu. ~;) Ale Květě se to, zdá se, dobře hojí, dnes už beďar zmizel. ~j~~:-D

Jíťo, to je fajn, že už Adélce ta vyrážka ustupuje. Ale lazaret máš teda kompletní. ~6~ Tak brzké uzdravení a ať už se vám ty nemoci nevrací. ~;((

Moniken, už se těším na fotky Matyho čepiček, a nejlépe na jeho hlavince. ~R^:-) Nedivím se Ti, že jste pořád venku, v tomhle počasí je to parádní metoda, jak načerpat dobrou náladu. Já se na procházkách vždycky rozhlížím po té nádherné zelené barvě všude, a jak jdu kolem šeříku, tak fetuju (tu vůni zbožňuju). ~:-D Jen na to sluníčko bacha. ~x~

Veruníku, Telátko, dobře, že jste si procházku fajn užily. Na fotky se už těším. :-)

Hakai, Vikina váha je krásná (u nás to bylo taky za poslední měsíc necelých 40 dkg). A to měření třeba u nás je takové taky metodou žáves. ~;) Jinak, ta čokoláda na mě trochu vidět je, ale ty dvě kilča neřeším, nervy je potřeba důkladně obalit. ~:-D
Telátko 106513
10.5.2011 21:34:40
Toolo jen papej čokoládku taky si ráda dám~;)
Telátko 106513
10.5.2011 21:34:03
Veru jo vypadáš fakt mladě, ale to ti každý může jen závidět~R^. Jinak mě Deniska taky pak už nespala v metru koukala na lidi a od půl osmé je tuhoš.

Hakai Viki si zvykne neboj, ale to víš mlíčko od maminky je mlíčko od maminky. Na prochajdě jsem ocenila některé výhody kojení, zatímco Verča v klidu kojila, tak já vyndala skleničku, lžičku, termosku, prášek a než to všechno připravila a Deniska spapala tak hafo času pryč, prso je teda dost pohodlnější a praktičtější~;)

Jíťo tak snad zítra už bude od tebe zpráva že jste z nemocí venku ne~;)
Hakai a Viki 11/2010 106177
10.5.2011 20:33:05
Toolo~t~~t~~t~ hihi čokoládovej beďar~t~~t~~t~~t~..Máš dobrý, že přísun čokolády na Tobě není vidět~;)
10.5.2011 20:31:44
No Moni, Maty bude zřejmě prsní závisláček stejně jako má švagrová~;). Říkala mi, že už kojí jen večer a ráno..ale nakonec z toho je kojení mezi každým jídlem~t~~t~~t~. A taky její cvalda podle toho vypadá~t~~t~.
Taky se chystám vařit, až si Viki trochu zvykne..~w~
10.5.2011 20:29:16
Dobrý večer~;),
tak to jste si holky Veruníku a Telátko hezky užily~;((. Bylo fakt nádherně..

Jíťo, my v poradně dobrý~;((. Viki má 66 cm (to jí naměřili i před měsícem, tak bůhví jak to měří~t~) a 6,67 kg. Tak přibrala 40 deka za měsíc. To je slušný.. A je to šikulka..hned se s paní dr. dala do řeči~t~. Probrala jsem s dr. příkrmy..a dostala souhlas k večernímu sunaru popřípadě rýžové kaši. A samozřejmě už najet na zeleninku.
Tak sunar z flašky~t~~v~...ze začátku se na to vrhla..vytáhla 30ml. Já se radovala, že mám vyhráno..vytáhla jsem jí dudana, aby si trochu odpočinula a tím její apetit skončil..pěkně se rozčilovala, když jsem ji chtěla znovu ošálit..Tak jsem ji nakojila a šla spát..Uvidíme zítra~;)
Barčo, co u vás?

Veruník+Anetka 11/10 107543
10.5.2011 19:39:11
Moni,urco nedelas zadnou chybu,jen proste Maty nechce nic jineho,protoze od Tebe mu chutna.Mozna,ze jak mu sama uvaris,tak si da
Veruník+Anetka 11/10 107543
10.5.2011 19:37:28
Ahojda maminy,
pocasko nam vyslo krasne!Ani jsem nevedela,co Anetce oblect,aby nebyla zaparena...
Deniska je uplna pohodarka a strasne hodna!Ma krasna modra ocka,tak bude po mamince:)Je roztomila.Ale teda Anetka mi proti ni prisla mohutna...
Jinak to pohodarstvi bude mit Dena taky po mamine:-D
Miso,Anetka mi pak uz neusnula,trosku tedy v buse klimbala,ale rozptylovala jsem ji:)Holky ze me asi byly paf,co?Ze jsem jak nejaka sedmnactka vzhledem,ale uz jsem zvykla:)
Jito,aspon,ze si hraji a nejsou tou nemoci otravene!Mocna Vas ale myslim,at uz jste zdrave a muzete trajdat:)
Bagmat,cepka je nahodou krasna!
Toolo o bonboniere mi ani nemluv,jak ja bych si ji dala,jen tu coko kvuli Anyskovi nemuzu:(
Telátko 106513
10.5.2011 19:21:43
Ahoj kočky,
tak jsem před chvilkou dorazila z prochajdy. Počasí bylo super, bylo nás i krapet víc a hodím pak nějaké fotečky až mi je Liduška pošle. Jinak Anetka je ve skutečnosti ještě hezčí než na fotkách, a hodná kočička super:-) A Veruník samo byla príma taky:-)

Bagmat čepička krásná~R^

Moniken 106914
10.5.2011 18:17:05
Ahojda holky,

co je venku krásně, tak Vás zanedbávám~f~, pořád se s Matyáškem větráme venku, nakojím vždycky někde v parku a jedeme dál. Je to úžasný. Dneska jsem si teda trochu připekla záda~q~, moje kůže nemá ráda sluníčko a stačilo jet chvíli zády a už jsem rudá jak rak.
Začala jsem Matyáškovi příkrmy vařit sama, tak snad mu to pojede víc než skleničky. Je to takový kulišák, že se stejně pořád sápe na prso, ať sní co sní, tak nevím co dělám špatně. Samozřejmě nehodlám nikterak eliminovat kojení ani odstavovat, ale rozhodně se nedá říct, že bych díky příkrmům za den méněkrát kojila~t~. Asi bude Matyáš otesánek.
Jíťo~6~, pohlazení Tobě i holčičkám, prožíváš teda evidentně očistec!!! Koukala jsem na fotky, je to nádhera. Kroje jsou překrásné a holčičky v nich ohromně rozkošné. Je to krásná tradice.
Bagmat, ty vogo něco mi povídej o prvodíle, ta čepička je překrásná a Aličce to v ní ohromně sluší! Jen pokračuj v háčkování, evidentně máš nadání jako Toola a Hakai~g~, Vy jste tak šikovné!!!
Háčkované čepky Matymu včera dorazily, jsou naprosto úchvatné, jsem z nich vydřená~t~. Neustále studuju vzor a chválím majitelku výtvorů, protože mi to hlava nebere. Matyho Vám pak vyfotím~;).
Tak se opatrujte holky, užívejte sluníčka a mějte se krásně!
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 16625  [Dalších 15745 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.