Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
10.5.2011 15:13:00
jo a koukala jsem do denicku na Barunku od mravenecka uzasne jak uz krasne leze a sedi za chvilku se bude stavet no je to trysko myska
![]() |
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
10.5.2011 15:09:47
Ahoj holky,
teda to je dneska nadherne, Telatko si krasne uzije prochajdu s Verunikem , skoda ze jsou holky marod ![]() Adelce se uz vyrazka skoro ztratila a uz ma lepsi naladu i kdyz dneska dopoledne pekne prudila, myslela jsem ze ani obed neuvarim, porad brecela jen jsem se otocila k lince delala jsem holkam kureci rizecky a asi chtela taky nebo co ![]() Holky uz kaslou obe, dalo se to cekat, Kacenka je totiz stastna jako blecha ze konecne neni nemocna sama a Eliska nelita venku a je s ni doma, tak si spolu hraji tulinkaji se az Eliska kacence ten hnusny kasel predala, uklidnuji se tim ze ma Kacenka jeste atb a dokonce maji obe stejna atb tak se alespon nehadaji ikdyz vcera byl problem proc ma Kacenka 3 ml a Eliska 5 ml ![]() ale nastesti nemaji teploty tak snad ani mit uz nebudou !Bagmat cepicka nadherna jsi sikovna a fotecka s kotatkem uzasna ![]() Toolo jsi me pobavila s tim bedarem Kvetuska uz trenuje na pubertu a klidne si neco sladkeho dej ![]() Hakai tak jak v poradne? My mame doma dva kocoury cerneho Eliscineho Mikese a bilo rezateho Kacencineho Hakise jsou to lonska kotatka a Mikes ten potvorak mi taky furt leze na kocar, vzdycky se tam uvelebi a klidne se myje uz jsem ho nekolikrat prohanela ale nastesti neleze do kocaru k hlave to by videl co je to letecky den ![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
10.5.2011 14:52:06
Ještě jsem se vám chtěla svěřit, že jsem včera snědla půl bonboniéry a dneska má Květa na nose nefalšovanej beďar.
Dnes tedy obcházím kolem sladkostí dlouhý oblouk, ale je to těžké, přetěžké, ach jo. Určitě do večera neodolám a zítra bude další beďar na světě... ![]() ![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
10.5.2011 14:37:37
Bagmat, jsi dobrá, fakt hezká čepička. A jestli je v knížce 500 vzorů, tak máš inspirace na spoustu dalších výtvorů!
![]() Hakai, dobře pořiďte v poradně. A jinak holky, jak začalo teplo a vyletěly mouchy a všelijaká jiná havěť, tak jsem taky celá nervní, aby na Květě v kočárku něco nepřistálo, třeba nějaký brouk. Takže se Ti, Hakai, nedivím, že jsi běžela odehnat Alberta. ![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
10.5.2011 14:15:31
Nezdá, trošku naše koťátko mučila, hned jak jsem vyfotila musela jsem zasáhnout a kočičku vysvobodit, Alička měla ohromnou radost z živé hračky a Gabče jsem fotku ani neukazovala, ta by mě ukamenovala, za týrání zvířat.
Jinak vzorek jsem našla v knize 500vzorů pro háčkování a trochu ho upravila aby šel háčkovat dokulata |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
10.5.2011 14:12:54
Ale že Telátku s Veruníkem vyšlo počasí, že?
![]() Já se jdu pomalu chystat..v půl čtvrté máme být v poradně, pak se jedu podívat na jídelní židličku a golfky.. |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
10.5.2011 14:10:34
Bagmat
, Tý vado..to jako prvodílko? Nádherný![]() ![]() .A ta fotka s kotětem ..super..ale nebála ses, že se to kotěti nebude líbit?Já jsem tuhle letěla po schodech dolů, páč mámy kocour Albert (venkovní) se uvelebil s viki v kočáru..Jsem myslela, že mě šlehně..Padají z něj klíšťáci, vzteklej je.. |
| Toola | 105703 |
|
|
10.5.2011 13:40:53
A Bagmat, Aliččina interakce s koťátkem je roztomilá. Zdá se mi to, nebo Ala drží kočičku za krk?
![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
10.5.2011 13:40:07
Ahoj holky, venku je teda úplné léto.
Telátko s Veruníkem se někde výletujou. ![]() Hakai, ta bekovka je super, líbí se mi. ![]() Bagmat, letní čepička je báječná, jak vzorek, tak barevná kombinace. Podle jakého vzoru jsi ji háčkovala? A neříkej, že podle oka, protože to budu těžce závidět, já svedu akorát tak upravit existující návod. ![]() ![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
10.5.2011 13:27:08
Jo a Hakai, mám občas přesně ten pocit, že si v práci odfrknu, ale malá u babičky pořád fňuká a málo baští, tak to mě mrzí, ještě pořád s hlídáním nechtěj seknout, tak snad to bude v pohodě
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.