| bagmat | 106122 |
|
|
11.6.2011 17:19:10
Ano, telátko jízda metrem s kočárkem je pro mě adrenalinovej sport
No, ale dala jsem to![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
11.6.2011 8:17:10
Holky bylo to super, moc se nám to líbilo.Bagmat dokonce zvládla jízdu na eskalátorech
. Pár foteček jsem dala do deníčku |
| Veruník+Anetka 11/10 | 107543 |
|
|
10.6.2011 21:18:01
čekala jsem, až napíšeš, že jste aspoň dorazily
Tak to jsem ráda, že jste cestu dom zvládly perfektně, byla jsi na ní zvědavá, tak vidíš, že ta Tvoje kočička Tě vážně překvapila Bylo to dneska moc fajn, až teda na ty (ne)ukazatele v ZOO, kam se jít dá a nedá![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
10.6.2011 21:06:53
Fotky vložím až tu moji nezmarku uspím, Veru, Míšo bylo s váma parádně DÍK
|
| bagmat | 106122 |
|
|
10.6.2011 21:04:36
Tak jsem konečně dorazila domů, bylo to SUPER, parádní počasí a cestu vlakem jsme s Alou zvládly (dokonce mám pocit, že si to ta potvůrka užívala - ráda pozoruje lidi a je ještě spokojenější, když se na ní smějou) Zato já trochu zápasila s kočárem ve vlaku - nevešel se do uličky, ale vyhrála jsem
, opravdu to byl perfektní den. Jen teda Deniska schytala od Aličky škrábanec Ta naše holka je fakt dračice Jinak zážitků mám ze dneška na román![]() |
| Veruník+Anetka 11/10 | 107543 |
|
|
10.6.2011 20:09:48
Ahoj holky, tak nakonec jsme dorazily jen tři, Bagmat, Telátko a já
I tak to ale bylo fajn! Alička je moc šikovná, fakt že jo!!!! A Deniska je statečná, Anetka i Alička jí tahaly za vlásky, protože ony samy je nemají a ona ani nezaplakala, šikulka:) |
| majdalenka.machi |
| • |
10.6.2011 9:47:09
ahoj holky nemam cas docitat, dnes nam dojedou tchanovci na vikend, tak pecu, uklizim pro maleho varim, beham za malym a jak stoji tak ho pokladam na zem... to teda nejvic. je porad na nohach...
nekdo tu psal ze to je brzo, no je. ale manzel chodil v 7mesicich a tchan a manzelovym dedeckem taky v 6ti. takzze me na to pripravovali. ja sem jim ale rikala ze tomik tak brzo tapkat nebude a ono ejhle. tapka... uz me zase stoji u sedacky, musim jit. ahojky po vikendu doctu. |
| Moniken | 106914 |
|
|
10.6.2011 9:29:58
Bagmat, ten kočárek je boží, fakt nádhernej. Cena teda také pěkná, ale tak třeba penízky zbydou
. Včera jsem kočárek čistila- pro pocit samozřejmě , tak dneska ho ještě nechám stát a vyrazím poprvé asi zítra. Snad se Matyáškovi bude líbit .Bagmat, šťastnou cestu, hezky si to v ZOO užijte, hned bych se přidala, kdyby to nebylo na spoje tak komplikovaný .Minimálně se tam sejdeš s Míšou a Veru, takže pohoda .Krásný den u zvířátek, já si jdu honem umýt vlasy, Maty usnul. Pa |
| bagmat | 106122 |
|
|
10.6.2011 6:40:43
Tak jedu, nepíšu snad ani na sraz, protože ten se trošku rozsypal, tak spíš na výlet a kdo se ke mně přidá, budu za to ráda, abych náhodou při výletu z těch našich opičích hor do Prahy nezabloudila
, takže v deset u hlavní brány do zoo![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
10.6.2011 4:43:46
Moniken tak už jezdíte v novém, vlož pak fotečku do deníčku, jak vám sporťák sluší :)
Mně se zamlouvá Nuna Peep 2011, není to sporťák, spíš takové golfky, ale má spojenou rukojeť, polohování do lehu, je skladnej, jen trochu drahej, tak uvidím, jestli budou v létě nějaké odměny, na MMB koupit zatím nelze, jen předchozí model, ale ten nemá polohování až do uplného lehu ![]() Jinak jsem dnes díky srazíku ranní ptáče a přemýšlím jestli vyrazit k vlaku nebo ne, trochu to zatím vypadá, že tam budu sama Mám pocit, že na Zoo si zbyla jen ty Telátko, že? No jdu se na chvilku naložit do vany a pak uvidím s jakou se vzbudí Alička a ještě sem písnu jestli vyjíždíme nebo ne |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.