| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
15.4.2013 21:28:48
Ahoj, u nás teď je naštěstí zdravo, tak už to doufám vydrží na dýl
. Malej si užívá zahradu a odrážedlo, venku je nejšťastnější a doma jsou mu pak hračky vzácnější. Já se chystám na zahrádku, zítra nakoupím sadbu do skleníku, tak se těším, až to poroste!Moni, paráda se školkou . Stejně se mi nechce věřit jak to uteklo, před chvilkou se nám ty dětičky narodily a už jsou skoro ve školkovým věku. Náš prostřední vlastně začal chodit do školky na 5 dní v měsíci od 2 a čtvrt roku, ale to byl už úplně bez plín a víc mluvil. A moc se mu tam líbilo, chodili tam spolu s nejstarším ten rok.A jak budete Mončo zvládat tvoje směny? Nebo budeš pracovat jen na jednu směnu? Do deníčku jsem dala fotku, tak kdyby se chtěla některá z vás přece jen inspirovat tím bříškem, takhle teď vypadám.Andý, četla jsem, co jsi psala Majce, tak ať je všechno brzy lepší ! Taky jsem zvědavá na reakci T. na mladšího sourozence, přeci jen ten rozdíl mezi nimi bude malý... |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
15.4.2013 9:33:44
Malej mi to odkliknul...
Ještě jsem chtěla napsat, že mi malého vzali od září do školky, tak mám o starost míň a v únoru můžu s klidným srdcem do práce. Jo a na sraz pojedu, už jsem to potvrdila . Prcek je velkej a s taťkou to zvládnou a já to snad zvládnu taky .Mějte se fajn . |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
15.4.2013 9:29:20
Ahoj holky,
tak konečně máme jaro už i u nás, ješte minulé pondělí to tady vypadalo jak na Aljašce, ale teď kromě malého ostrůvku sněhu na dvorku není po zimě ani památky. Pořád se ještě doléčujeme a nejsme úplně v pořádku, malej pořád dost odkašlává a hlavně se mu pořád vrací zánět spojivek. Včera nás už vylákalo ven pěkné počasí, tak jsme vyrazili na procházku s kočárem a ráno se zase vzbudil se zalepenýma očima. Ješte |
| Andýs | 65055 |
|
|
9.4.2013 23:33:48
Majko, něco jsem ti hodila do deníčku. Psala jsem toho víc o sobě a ten zbytek se mi neuložil
. |
| Andýs | 65055 |
|
|
8.4.2013 21:56:28
Ell, už se cítím o něco lépe, ale pořád klouby, páteř a svaly pobolívají. Začala jsem chodit na anglinu, na rehabku, háčkuji, ale ještě by to chtělo víc pohybu. Snad zítra najdu chviličku a písnu více do deníčku.
|
| nela+3 | 87352 |
|
|
7.4.2013 21:48:29
Holčiny, už nekojím a zbyla mi AZALIA, nechcete ji některá koupit? Piště na maila pod nickem díky
|
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
7.4.2013 21:45:23
Ahojda při neděli,
Andý, koukám, že se nám všechny ty dětičky po 2. roce začaly nějak prosazovat. U nás je teda teď už pár dní klidnějších, i pár nocí spí ráno dýl (možná i to je důvod proč je pak klidnější, protože je pořádně vyspaný), ale snad to nezakřiknu! Naši starší kluci se taky dřív občas prali, ale teď to přešlo spíš do slovního útočení a hádek, nevím, co je lepší . Andý a co tvoje problémy se zdravím, je to lepší? Vím, že jsi toho měla taky dost... Majko, paráda, určitě jsi to vzala za správný konec ![]() .Moni, jak u vás, už je odmarodíno? |
| Andýs | 65055 |
|
|
6.4.2013 23:07:39
Ell, take se s manzelem stridame, Kubula se budi jednou za noc na mlicko, ale do nedavna, asi pul roku co mi nebylo dobre, k nemu vstaval jenom on.
Moni, kluci se take porad dohadujou a dost casto se bijou. Porad jim vysvetluji, ze jsou bratrickove a maji si pomahat, ale i tak jsou porad v sobe. Nevim, zda je to tim, ze jsou ve stejnem znameni a povahove podobni . Na sraz bych jela, tobe to prospeje a vyzkousis jak Jasicek to bez tebe zvladne . |
| Andýs | 65055 |
|
|
6.4.2013 22:46:59
Ahoj holky,
omlouvam se, ale ted nejak nestiham, meli jsme rodinnou oslavu. Hani, vitej , kde ses nam toulala.Tak u nas je obdobi vzdoru, z hodnouckeho miminka je ted poradny rostak. Pusa mu jede od rana az do vecera, zacina odmlouvat a hadat se s nama. Snazime se mu neustupovat. Ale nocnik se nekona. K zapisu do skolky jdeme v kvetnu, ale obavam se, zda mne vemou zpatky do prace. Majko, pisnu ti pak neco do denicku. Jsme na tom trochu stejne. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
5.4.2013 22:39:41
Ahoj holky.
V první řadě moc všem děkuju za podporu. Moc mi to pomohlo, hodila jsem se do klidu......ve středu jsem byla u kamarádky, včera na dámské jízdě a dneska s Lucinkou v cirkusu. Od pondělí začínám hubnout, cvičit a když sundám 10 kg a udržím si to rok, pojedu s kamarádkou sama na prodloužený víkend. Což si myslím, že je dobrá motivace. Hani, vítej, už je to dlouho, co jsme spolu mluvily na FCB, jinak gratuluju ke krásné neteřince, nevezmeš si příklad z Ell ??? ![]() Příští týden v polovině hlásí už sluníčko a tepleji, moooooc se na to těším. Všem marodům brzké uzdravení. Hani, malej je šikulka, ale to vstávání v noci by mě asi už dneska taky zabilo. Naše mladá usíná ve velké posteli, po cca 3-5 hodinách přejde do ložnice a spíme do rána, chodí kolem 18,30 a vstává kolem 6-6,30, jenže tím, jak já dělám vše po večerech, tak jdu kolem půlnoci, do toho občas přechod A. a ráno budíček. Mně prostě 6 hod. spánku nestačí ![]() ![]() ![]() Ale musím ji pochválit, dneska se manželovi poprvé, když jsme byli pryč, vyčůrala do nočníku a pak už chodila jen na něj, celé odpo bez pleny. Viděla to u jedné své kamarádky a od té doby pořád sedí na nočníku. ![]() Moni, já myslela, že mě voláš a ono je to zatím Jájovo pěvecké umění ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.