Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
11.10.2011 22:08:06
Ahojda,
zdravím vás. My jdeme na 8měsíční kontrolu až za týden. Jinak rýmu jsme už vyléčili, ale zase znova dostali, v pátek začal nudlit prostřední a v sobotu už ji měl i malej. Takže kapu libenar a odsávám. Nekonečný příběh... Teď jsme měli skoro celá rodina nějakou střevní chřipku, malý kluci naštěstí ne, ale bylo to hrozný, jeden den jsem byla úplně nepoužitelná a za 2 dny to postihlo manžela. Jinak malej se nám hezky rozjedl, už hezky otevírá pusinku a sní mi zhruba 100g zeleninky a odpoledne asi 100g ovoce. Na kašičku už si taky zvyká. Ale ty noci jsou pořád na nic - je často přicuclej k prsu (jsme už úplně bez dudáka), jinak neusne. Malej ještě taky neleze a nesedí, ale na bříšku je pořád, točí se, plazí, leze jakoby pozadu - na hladký podlaze se odstrkuje rukama. Madelinko, koukám, že máš doma maroda, tak ať jste brzy v pořádku! ![]() Moni, potah na židličce máme úplně stejnej - dokoupila jsem si novej, ten původní byl strašně potrhanej. Koukám do deníčku, fotky moc pěkný - Jáchymek je dlouhán! Zítra mám 1. rebku se zádama, tak se těším, manžel bude hlídat, tak si to užiju. Dneska už to mám 3 měsíce po úrazu a je fakt, že se cítím mnohem líp. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
11.10.2011 14:08:57
Ahoj holky,
dnes jsme byli na osmimesicni prohlidce, dle vahy Dr. ma 7 500g a 73 cm, doma ma 7 800g. Neplazeni a nelezeni nepovazovala Dr. za zadny problem, rikala jsem, ze nechce ani sedet, ze jde hned na nozky, tak se divala jestli stoji na cele plosce a rikala, ze pokud ma v poradku kycle, tak nic nenamita. O vikendu jsme si udelali vylet do Prahy, pocasi nam moc nepralo, ale stihli jsme aspon muzeum lega a vystavu sladkovodnich ryb, Jachymek byl docela hodny a i cestu uz zvladl o trosku lip.Pokud se mi postesti a malej bude jeste chvilku spat, tak trosku zahltim denicek. Madelinko, drzim vam palce, at vas angina netrapi dlouho. Andulky mi je lito, nam starnou nase potkanice a Manicka je takova pohubla, ze o ni asi brzy prijdeme. Spani je u nas uplne v pohode, jen obcas mame obdobi, kdy hur spi, ale vetsinou spi celou noc, budi se max na dudlik, kdyz ho trapi prdiky. Prostredni syn spaval taky spatne a preslo to samo, ale az ve dvou a pul letech a uplne dobry to bylo az byl ve svem pokoji, coz bylo ve trech letech. Mejte se fajn a pisteeee. |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
11.10.2011 12:04:22
Ahoj,
tak my jsme zase všichni doma, Eliška má anginu a zítra jdeme na ORL, asi má zvětšené nosní mandle.Tak určitě tento týden a možná i příští mám 3 děti doma, uf! ![]() Včera jsme byli na 8 měs. prohlídce, tak Ondrášek váží 7,41kg, přibral za 2 měsíce přes kilo a měří 66,5cm, tak jsme drobci, ale hubeňour není.Dostal 3.hexu. V pondělí jdeme s Eli na kontrolu a budou jí brát krev- má atb. Mě taky dneska bolí v krku, tak u nás začal veselý podzim:-( A noční buzení-Ondrášek sice vstává třeba 3x za noc, ale stačí mu mlíko a spí dál.Takže není to ideální, ale může být hůř ![]() Tak jo, jdeme na oběd, odpoledne jedu na rehabilitaci.Pěkný den ![]() |
| Kateřina, 7,5 měsíce holčička | 109763 |
|
|
11.10.2011 9:45:26
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat zda míváte také tak neklidné dítě v noci, nevím zda je normální že se skoro 8 měsíců batole budí 3x za noc na krmení, usíná tak 2 hodiny, vzteká se že nemůže usnout, pak se neustále v noci budí že jí vypadává dudlík,mezi krmením se stejně znovu zbudí a začne si povídat, třeba dneska v půl 1 ráno byla vyspalá,ve čtyři jsme krmily, a od půl 6 byla zase vzhůru
připadám si už jak chodící mrtvola ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
10.10.2011 10:53:21
Jo, Majko, některé děti třeba vůbec nelezou, pak rovnou chodí.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
10.10.2011 10:52:32
Madelinko, to je mi líto vaší andulky.Tak to vypadá, že Kubi s Ondráškem zde budou největší hubeňouři.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
10.10.2011 9:40:39
Ahojky, hlásíme, že máme za sebou první téměř neprospanou noc a ne kvůli zubů, ale kvůli první rýmě. Naštěstí je vodnatá, teče sama z nosku, ale v noci horor, nemůže dýchat. Koupila jsem dnes odsávačku Nosátko. Poraďtě mi co kapete přes den a co na noc, aby se nosánek uvolnil?
|
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
7.10.2011 12:02:54
Ahoj,
teda Moni, vy jste s nějak s mírami rozjeli ![]() My na tom budem váhově tak maximálně jako Kubíček, ale jsme prcci, budem mít tak kolem 65 cm, ale co je malé to je hezké, to platí o všech našich dětech. Jinak nám to na bříšku až zas tak nevadí, ale lepší je se otáčet, tak dokážeme sjezdit kutálením celý pokoj. Na kontrolu a hexu jdeme v pondělí, kdy nám bude 8.měs. Přeju hezký víkend, jediný plán, který na víkend máme je zajet babičce na zahrádku pohřbít našeho anduláčka, který nám dneska dopoledne umřel.Obrečela jsem to, bylo mu skoro 10 let a byl to 3. člen našeho bytu, když jsme sem do Lokte z Varů nastěhovali. Holky budou taky smutné.P.S. a začal opravdový podzim, u nás hlásíme 10 stupňů |
| Mišák81 + bublinka | 50001 |
|
|
7.10.2011 9:22:37
Ahojda holky.
Majko děkuju moc, a ten časopis si už koupit můžeš, jde o říjnovou Betynku Finalistky budou asi v prosincovým čísle, ale nepředpokládám, že bysme měli až tolik štěstí![]() Holky no stress, naše treperenda dělá všechno jen ne tréning lezení, ta by nejradši jen a jen chodila, teda zatím ne sama, ale s pomocí, ale už se sama do stoje zvedne, jen nevydrží. Jo a občas se šoupe po zadku dopředu, to je tak všechno. Zubů máme 5 venku, šestej leze. Milujeme maso a jogurty a nemáme rádi ovoce. Vážit a měřit jdeme v pondělí, ale určo má přes 8 kilo a tak cca 72 cm. Takhle vypadáme ... ![]() |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
7.10.2011 8:35:54
Andý děkuju. Já si z toho hlavu nelámu. Vidím, že je to zdravé a čilé dítě a nic jí nechybí, jen se děsím, aby nás zbytečně nehnala na neuro a na Vojtovku, to bych fakt nerada.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.