| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
27.2.2013 12:15:54
Andý, a nejsou nějaké rahabilitace, nebo to už jsi zkoušela?
Moni, to bude fajn v domečku,ale to stěhování Já bych si ho ale přála. |
| Andýs | 65055 |
|
|
27.2.2013 11:11:15
Moni, tramal mám též doma, ale jsem ještě nepoužila, nechávám si ho jako poslední možnost. Přinejhorším si dávám na noc tabletku na spaní. Ale už mně to nebaví, do sebe pořád tlačit chemii, doufám, že se ty kloubíky umoudří. Přemýšlím o nějaké alternativě.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
27.2.2013 11:08:35
Holky, chtěla jsem se ještě zeptat, když dávám dětem Imunoglukan na imunitu, může se na očování? K. má mít ty spalničky a T. tetan.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
27.2.2013 10:49:31
Majko, já právě také přemýšlím, zda naočkovat Kubu, když je to týden po chřipce, ještě asi chvíli vyčkám.
|
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
26.2.2013 19:30:18
ahoj holky, rekonstrukce dokončena, jen ještě nějaké drobnosti a dovybalení pár krabic ( pokračování bude na jaře ), ale manžela od soboty klátí chřipka a vysoké horečky a dneska to vypadá, že odpadla i Áďa - 38 horečku. Ve finále já káča pitomá jsem ji ještě nechala odpoledne oočkovat, ptala jsem se sestřičky, že máme doma chřipku, ale ona mi řekla, reakce bude za 10-14 dní, tak jsem jí to nechala dát, ale přišli jsme domů a už měla teplotu :-(
Moni ty jo, tak další rodinka do domečku? A o kolik je to dál? Andý, chjooo beru......šla bych a ten zákrok a doufala, že to pomůže ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
26.2.2013 13:55:19
Toníčkovi také dodatečně vše nejlepší
. Tak už všechny naše dětičky měly dva ročky ? |
| Andýs | 65055 |
|
|
26.2.2013 13:54:26
Ahoj děvčata,
Moni, už je to lepší. Pobolívají, ale snažím se nic nebrat. Řídím se tím, pokud to jde v noci zaspat, nic neberu. S magnetické zjistili dislokace desky čelistních kloubů a to na obou stranách. Takže za měsíc jdu zas na kontrolu a pak asi zákrok pod plnou anestézii atro..., nemůžu si vzpomenout na název. Něco podobného jako atrocentéza, kterou mi dělali nedávno když to zas tak hnusně bolelo, píchli mezi kloubíky jehlou, vyčistili a píchli analgetikum. A něco podobného bude ten zákrok operační pod tou anastézii, ale tam se budou snažit tu desku uvolnit. No nechce se mi do toho. Na rehabilitaci mi říkali, žeby to šlo rozvičit, jenže zas na tom kloubním mi to zakázali, že mají být ty klouby v klidu a hlavně teď když mně do toho kloubu píchali. Tož nevím co dělat. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
26.2.2013 10:31:30
Ahoj holky,
doufám, že už se nikde nemarodí a rekonstrukce finišují. Ellen, dodatečně Toníčkovi přejeme všechno nejlepší a posíláme .Andy, doufám, že už je ti líp. Mě na bolest napadá jen silnější dryják Tramal, ale to už je jedna z posledních voleb. Spíš mě napadá zkusit navštívit ambulanci bolesti, třeba poradí jak s bolestí pracovat a doporučí i nějaké alternativy k lékům .U nás se pořád tak napůl marodí, Jája se pořád plácá s rýmou, která není nijak dramatická, ale zdá se mi, že mu to sedlo na průdušky, protože od včerejška kašle, pořád odolávám a léčím doma, doufám, že nebudeme muset k Dr. No a rekonstrukci jsme plánovali na jaře, chtěli jsme předělat obývák, ale nakonec jsme se rozhodli, že se pustíme do trochu větší rekonstrukce a přestavíme maželův dům, kam se mi moc nechtělo kvůli tomu, že je to dál od města kde mám zaměstnání a kluci školu. Ale když jsme to probrali ze všech stran, tak do toho půjdeme, tady je nám už těsno. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
24.2.2013 11:05:54
Ahoj holky,
tak máme doslaveno, slavili jsme minulou neděli u jedné s manželovou rodinou a včera s našima. T. dostal pár hraček a samé potřebné věci, tak jsem ráda. Vložím pak taky fotku do deníčku. My se taky chystáme trochu předělávat pokojíčky, ale až v létě. Na jednu stranu se těším, že to tam prokoukne, už je to fakt potřeba, na druhou stranu mě to děsí, ale my budeme jen malovat a předělávat nábytek. Něco si budeme muset dokoupit, abysme měli dost postelí a skříní. T. spí pořád ještě v postýlce, ale pak už půjde do velký postele. minulý týden měl malý nějakou zvracecí virózu, ale jen jeden den a nikdo jsme to naštěstí nechytil, teď už má teda zase rýmu, ale je v pohodě. |
| Andýs | 65055 |
|
|
23.2.2013 12:41:56
Majko, jak pokracujete? Uz to bere konce? My se chceme pustit do prestavby zjara. Ceka nas predelat tri pokoje, loznice, detsky pokoj a pracovna (rikame tomu pracovna, ale jinak to je bordel pokoj, co komu odpadne od ruky skonci v tom pokoji
0. Uz mame koupene drevene vyvyssene postele deckam. Ted zbyva nabytek. Nevime zda z lamina nebo dreveny. co je praktictejsi do detskeho pokoje? |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.