Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andýs | 65055 |
|
|
19.12.2012 20:54:22
Ahoj holky,
Moni, ať je Jašíčkovi brzy líp. Já to s úklidem moc nepřeháním, co nestihnu teď, tak až po vánocích, cukrovího dělám jen pár, počítám tak 6 druhů bezlepkového. Jsem nějak z 53 kg zhubla skoro na 47 kg, tak snad cukrovím trochu přiberu. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
19.12.2012 19:08:41
Moniiiii, ty máš ale šikovného manžela
, jako já , ale já abych ho tolik netrápila, jsem si pořídila sušku a ta za nás v zimě i žehlí.![]() Ale to jen tak na okraj pro zasmání. Na cukroví se vykašli, babičky přispějí, hlavně, ať je malému brzy líp, a že mu ouško nepíchali ![]() ![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
19.12.2012 15:30:30
Ahoj holky,
toz jsem to zakrikla, kdyz jsem psala, ze se malej zacina lepsit. Jeste ten den jsme od jedne v noci az do rana nespali, malej porad poplakaval a volal au a bojii (boli). Ukazoval, ale na nohy, bricho, hlavu a plinku, az rano jsem si vsimla, ze si porad chyta na ucho. Tak jsme frceli na ORL a ma zanet stredniho ucha, nastesti to jeste nebylo na pichani a staci kapky. Tip padem na vanocni uklid uz rezignuju uplne, malej je na mne porad prilepenej, tak sedime v obyvaku na pohadkach, nebo v pokojiku a posilame auta. Nastesti uz je tento tyden doma manzel, tak pomaha, dnes zlikvidoval celou hromadu pradla co se mi tu za posledni tyden nakupila. Jeste ho musim naucit pect cukrovi .Dlouho na nas nenakoukla Di .Mejte se fajn . |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
17.12.2012 22:25:02
Ahojky,
my také finišujeme.Cukroví napečeno-pekla jsem jen klasiku, nám to stačí. Dětské peřiny jsem už vyměnila, ještě se chystám na naše. Zítra jedeme na nákup.Dárky máme, ještě je musím zabalit, na to mám středeční večer Proč si je Ježíšek nezabalí,když je shání?![]() Zítra jdeme s holkama na 5-letou prohlídku, tak jsem zvědavá .Mají to chuděrky i s očkováním, o tom raději neví.V pátek měly ve školce vánoční den,umějí spoustu koled, i německou a latinskou.Jsou šikulky. Ale teď už se těšíme na Vánoce, snad si trochu odpočineme. Naštěstí jsme prozatím všichni zdraví, Ondrášek teď líp spí. Moni, u holek vítězí koně,kočičky, Barbie i Peppa se jim líbí. ![]() Všem přejeme příjemné přípravy a Majko, hlavně se uzdrav z toho močáku, to je děsný,mám to v živé paměti, i když už je to docela dávno.Nedokážu si představit, jak bych to ještě tak zvládla se 3 dětmi.Pij, pij,pij a přeju brzké uzdravení. Hezký čas ![]() |
|
|
17.12.2012 18:18:21
Moni, jsem tu, ale taky nějak bez nálady. Já jsem po dlouhé době letos pekla asi 5 nových druhů z 9 a docela se povedly, jedno cukroví už je pryč, vyšlo draho, bylo toho málo a hnes "sežraté" takže na příští rok musím vymyslet náhradní variantu
Lucka má ode dneška ATB, má začínající anginu, naštěstí bez teploty, Dr. nás chválila, že od března jsme tam nebyli, ale říkala jsem si, že by se to mohlo třeba protáhnout na delší dobu, když už chodí do školy, než jen na 3/4 roku. Ale zase lepší teď, než přímo na Štědrý den, takže už má prázdniny.Díky naší živé Adélce a Lucinčinným povinnostem všechno dělám po nocích a jsem totálně vyčerpaná, do toho se mi přidal silný zánět močáku, takže většinu dne sedím na WC, ven nechodíme, protože já se bojím, s L. nemůžu a navíc je tam strašně hnusně. Jsem ráda, že dárky už máme ze 2/3 zabalené, jen nám ještě chybí na pár dárků balící papír, takže musíme dokoupit. Navíc nám v sobotu TS nabouraly auto, z milionu aut zrovna to naše, takže jsme teď týden před Vánocema, dvě děti a bez auta - šílený. Ale nakoupeno máme, mamka mi objednala na pátek vánočku a nějaké salámy, takže už jen klasicky poklidím, převleču peřiny a dlabu to. Takže tolik od nás z předvánoční atmosféry. Nočník stále nic.... ![]() Jinak všechny zdravím a poku jsou marodi, tak přeju brzké uzdravení. ![]() ![]() |
|
|
17.12.2012 10:14:32
Ahoj holky,
porad nakukuji jestli jsou nove prispevky, ale je tu pusto, asi se uz vsude finisuje pred svatky. Mne se letos nejak nedari, zkusila jsem tri nove druhy a vsechny tri jsou nic moc, ty osvedcene vysly dobre. Navic jsem pekne nachcipana, takze se mi do niceho uz ani nechce. Jaja je nemocnej taky, ale zacina se to pomalu lepsit. Jen jako vzdycky behem nemoci a po nemoci je totalni zavislak, kojeni i pres den a v noci mne porad hleda a knoura, nebo rovnou rve .Madelinko, holky maji v oblibe kocicky? Jaja ted jede v prasatku Pepine, tak jestli mu to vydrzi, tak bude Pepa i na dortu. |
|
|
5.12.2012 13:17:47
Ahoj, Moni, tak to máš pro Jáju hodně věcí, já musím ještě něco objevit, nějaké prohlížecí knížky, ty ho baví,musím zajít do Levných knih
![]() S časem jsme na tom koukám podobně. Dneska je ta Mikulášská cesta, to je docela fajn, se strašidýlky v parku, s Miku i čerty a svařáčkem Dopoledne jsem byla holkám objednat dort - na 29.12.:velký kočičkový.My taky stále usínáme s maminkou, ale už to zvládl i u babiček,kojo ještě trvá - většinou 1x v noci a pak k ránu.Pokračování pečení buď v neděli a příští týden, dřív nestíhám. ![]() |
|
|
5.12.2012 9:03:41
Ahoj holky,
tak u nas mame zatim pernicky, predevcirem jsme pekli a vcera zdobili. Na ostatni se chystam v prubehu prosince. Jen tedy nevim kdy to budu stihat, protoze tak jako u Madelinky mame porad nejake akce. Vcera jsme byli v ZUS na vanocnim koncerte, Prokupek taky vystupoval, dnes prijde kamaradka s klukama a budeme cekat na Mikulase, zitra jdu na na jakousi besedu a Jaja ma ockovani a v patek ma Krysot dokoncenou. Trochu se toho patku bojim, protoze Jaju bude poprve nekdo hlidat vecer a bude usinat beze mne. Minuly tyden v patek jsme ho dali na tri hodky k babicce a vyrazili jsme na vanocni nakupy a ke konci uz malej vyvolaval a pobrekaval a v sobotu jsme byli i s nim na narozeninach a od ty doby se mi v noci zase budi a pres den na mne visi a chce se kojit .Andy, s jidlem nestresuj, bud se malej rozji, nebo budes mit nejedlika, ale hladem neumre . I kdyz vim, ze to jsou kolikrat nervy, Krystof byl spatnej jedlik, nebyl vybiravej, ale stacila mu mala porcicka a bojoval hlavne s babickama.Jaja ji pekne. Hodte jeste nejake tipy na vanocni darky pro prtouse, ja mam pro Jasicka zatim dreveneny nakladak s kostkama a dve hry. Do Labyrintu jsem se jeste nedostala, ale objevila jsem hru Baby Maxi Logic, tak jsem mu dve vzala, jedna je od 1 roku, tam se spojuji pulky zvirat, takove puzzle a ta druha je od tri let, ale zda se mi taky jednoducha, spojuji se zviratka ze tri dilu a zaroven je to vkladacka. A pak uvazuju, ze bych mu koupila kocarek v nejake klucici barve, kdyz prijdeme do MC, tak ho zajimaji obri molitanovy kostky a kocarek. Jo a jeste mam z Lidlu knizku a dve magneticky knizky o krtkovi, jednu uz ma doma a docela si s ni vyhraje, je tam dvacet magnetu a prirazuji se na stranky a to malej uz pekne zvlada sam. S nocnikovanim jsme na tom tak, ze kdyz ja malyho nezapomenu posadit, tak je bez nehod, obcas si zahlasi sam. Horsi je to s kakanim, nemuze se na nocniku vykakat, je zvyklej kakat ve stoje a kdyz vidim, ze zacina tlacit a posadim ho na nocnik, tak je po akci, ted to delam tak, ze mu dam plinu a on se v klidku vykaka. Mejte se fajn ![]() |
|
|
4.12.2012 10:43:04
Ahojky, tak my dneska taky zkusíme perníčky.
Máme toho tento týden hodně-mikulášká zumba, besídka, Mikulášská cesta a vystoupení v hudebce.V pátek možná pojedeme přes noc na návštěvu a o víkendu chceme jít s manželem na nějaké vánoční nákupy.Potřebovali bychom se na chvíli zastavit,ale to asi až před Štědrým dnem.Ale to je asi v rodinách normální. ![]() Andý, nemáš to jednoduchý,ale bereš to statečně. Majko, Ondrýs je taky pěkný žrout-Andý, kvůli jídlu se netrap, některé děti prostě sní jen něco,zkus mu to nabízet a mám zkušenost, že pokud se nahlas neříká před ostatními, že to či ono dítko nejí, většinou si to čas od času dá. Už jste měli ovoce Kaki?To holkám chutná a je to bohaté na všechny možné vitamíny.A co zeleninu? |
|
|
2.12.2012 18:36:04
Moni, jinak malej je fakt šikovnej, určitě mu to vydrží.
Ellen, ahojky. ![]() Takže to tak o Adélce, Lucinka už je velká holka, to ani nemá cenu zmiňovat, jak to letí .Vánoční úklid hotov, příští týden napeču a kašlu na to, jsem vorvaná jak borůvka.......teď jsem samé mecheche před Vánoci, byla jsem včera a ve čtvrtek jedu do práce, vzpomněli si na mě a já jsem za to moc ráda. Takže zatím krásný večer. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.