| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 13697  [Dalších 13307 >>]
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
1.9.2012 9:19:06
Ahoj holky,

Di, my jsme na vikend v Praze, vcera poo jsme vyjeli, malej byl nastesti hodnej, spal vic nez pul cesty a zbytek cesty neprudil. Bohuzel nam moc nepreje pocasi, vcera prselo, dnes je zatim pod mrakem. Na dnesek mame naplanovany Petrin, Prokopino se tesi do bludiste a ja na odpo nakupovani ~f~.
Zitra jdeme do aquaparku a pak frcime domu.

Ja jsem postrehla, ze Madelinka uci. S autistama (i s jinak postizenyma detma) jsem pracovala sedm let. Tak ti od ledna zacne zaprah ~6~.
Jinak papirovani je fakt opruz, za dobu co delam u nas v praci se mnozstvi papiru rozrostlo tak trikrat.
Ja se priznam, ze se mi zpatky vubec nechce, uz ted na to myslim a vidim jak to bude narocny, jak budu chodit domu po dvanactkach znicena, po nocnich se nevyspim, budu shanet po vsech certech kdo mi bude vyzvedavat malyho ze skolky, ale na to, ze bych doma zustala ctyri roky nikdo nechce slyset, uz ted by potrebovali abych obcas prisla do sluzby, pac to tam lepi jak se da.

Toz mi se jdeme chystat a vyrazime do viru velkomesta ~3~.
Di+N07 & S11 107841
31.8.2012 19:34:18
Hezký páteční večír~3~

Byli jsme dneska na těch kolech a jsem zralá akorát tak do postele. Malá byla kňouravá, takže dneska úplná lahoda~8~
Moni, Made, v kojení vám fandím, jste fakt dobré, že jste to tak dlouho udržely!V Jáchymkových 9 týdnech jsme tu byly a pamatuji si to jako včera, jak ses tím trápila~6~
Made, to jsem nevěděla, že učíš autisty, ani že jsi učitelka~;)Myslím, že na práci v těhotenství ani nepřišla řeč.Jinak ty ohavné papíry dělám každý den já, tady na blízkém letišti.
Jdu to tady ještě pobombardovat, myslím, že se u nás bude brzo spát.
Co jinak plánujete na víkend?
Madelinka+3 andílci 78772
31.8.2012 11:05:01
Moni, já chci taky ještě chvíli vydržet s kojením,ale chci ho postupně trénovat, aby přes den mohl být nejen se mnou. Po novém roce půjdu do práce a budou hlídat babičky.
Zatím to vypadá, že půjdu zpět do naší školy a učit autistické děti.Tak snad nebude pracovní doba tak dlouhá a budu si moci práci nosit i domů - hlavně ty ohavné papíry.:-©
30.8.2012 22:45:01
Di, Madelinko, az budeme malyho stehovat, tak taky pujde na palandu pod Prokopa, uz ted tam ma fleka, ale je to mamanek a spi se mnou v posteli.
Di, mala je sikulka, ze zvlada jeslicky.

Madelinko, malymu porad chutna. Kdyz si vzpomenu jak jsme s kojenim bojovali, v deviti tydnech jsem musela zacit prikrmovat, malej nepribiral a ja myslela, ze ani kojit nebudu a od pul roku pije jak o zivot. A me to kojeni ted tesi nejvic, kdyz vidim jak se malej na prso tesi a vychutnava si to ~6~.

To je fajn, jak nam to tu aspon jeden den zije, kdyz jsme byly tehotne tak bylo porad co cist, to bylo dobry.
Madelinka+3 andílci 78772
30.8.2012 22:29:08
Di, na palandu myslíme, jen na ní zatím nejsou money.
Moni,tak malýmu stále pěkně chutná mlíčko, my kojíme jen v noci a jsem za to ráda.
Jéééé tady se to rozjelo...., jupí!
Di+N07 & S11 107841
30.8.2012 19:00:08
Jo a holky, už jste zkoušeli dát malým obyčejné kravské mléko? Říkám si, že už má 18m, tak by už i mohla, ale zase mám strach, aby ji to nějak neprohnalo.
Ještě jsem chtěla napsat, že už Stelluš chodí od začátku srpna do jeslí, na 2 dny v týdnu, neboť jsem se už vrátila do práce, zase na plný úvazek. S "rodičákem" už jsme to nedávali. Malá se přes počáteční šok už s tím srovnala, řekla bych . Sice první 3 dny brečela a bojovala s tím, tak už jsem myslela, že budu muset najít jiný způsob, ale usadilo se to.Jinak bývá u babičky a J dělá na ranní a odpolední, takže se to nějak vystřídá. Je to na budku.
Di+N07 & S11 107841
30.8.2012 18:45:32
Ahoj únore~3~

Už pár dní nakukuju, jestli někdo napíše a konečně se to rozhoupává. Dočtu včerejšek a dnešek, měsíc staré info nemá cenu~;)

Majuš, teď jsem na tebe myslela, protože jsem si nedávno zrušila FB a tak vás už neuvidím, jak se máte. Ale uvidíš, že tam do měsíce beztak zase budu~t~Nějak nebyl čas, nic moc se tam toho nedělo a ten Timeline je příšerný.
Aduš má suprové míry a je teda vysoká, tam vidím slibnou budoucnost~t~Nebo možná já mám prťata. Na kontrole jsme byli včera takže mám čerstvé zprávy, váha 9120 g a 79 cm. Dostala poslední injekci (záškrt, tetanus..), tak snad budem bez reakce, nikdy nic nebylo, tak snad i teď.
Lucka mažoretí i přes prázdniny?A co, jak se těší do školy?Teď toho taky musíte mít plné kecky.Nás to čeká za rok, uff, jen ta představa.
Klučinu ještě né a dlouho nebudeme~t~Je tady teď nějaká krize, práce není (my naštěstí jo, ťuk ťuk) a všechno zdražují, takže ještě asi nějaké 2 roky počkáme. Chtěla jsem sice mezi dalším prckem a Stellou menší věkový rozdíl, ale asi to bude jak u Taly po 4 letech.

Plenky - přes den už nemá, sice se to někdy neobejde bez nehody, ale já už to na ní poznám, má specifický výraz~t~Ráno vstane, posadím na nočník, dám jogurt a mlíko, odpočítám 30 minut od doby kdy se napije a znovu posadím. A tak to mám celý den, někdy si už řekne piš-piš (šp. pis = čůrat). A kadí spíš přes noc do pleny.

Made, super, že se spaní posunulo a ještě lepší, že nejsme nejmenší~t~Tož ale Ondrý byl vždycky drobek.To budete mít i super akční září, já už jsem ráda, že dovolené pomalu končí a trošku se tu vylidní. Jinak holky mám už u sebe dlouho, už jsem to tu myslím i psala.Co holkám pořídit palandu?Já si taky říkám, jestli někdy bude to třetí, tak je budu muset napasovat do 1 pokojíku a palanda bude nutnost. I když, když budou nemocní, je to dost nepraktické.
Jinak jídlo dělím, ale něco už si dá s námi. Já prakticky nesolím, nekmínuju, pije se u nás jen voda, jsme na dětské stravě~y~Ale když dělám něco ostřejšího, smaženého nebo moc kořeněného, tak samo, že to odděluju.

Moni, u nás se jí uplně na chlup stejně~e~Akorát, že nekojím, ale dávám UM a to jen ráno a trošku na večer. Přes den pije vodu nebo čaj. Pítko máme taky a má svůj koutek, kde jí. Máme lžičky a talířky z dětské Ikey.
Autobusy mě pobavily~t~My zase chodíme večer na balkon číst pohádku hvězdičkám~h~
Jášíčkovi to na fotkách moc sluší, koukají mu čerty z očí~x~A má prďácké čepky!

Já jdu ještě vyvenčit barbuchy a zítra pojedeme na kolo k tchánovcům, tak pak dám taky fotku cyklistky (sedí jen na sedačce).Je u toho strašně důležitá.
30.8.2012 16:30:57
A jeste KUK!

30.8.2012 16:28:33
Z nasi vecerni vychazky

30.8.2012 13:42:16
Nez jsem to dopsala, tak je tu prispevek od Madelinky ~3~. Taky premyslim kdy Jaju prestehovat. Spime stejne jako vy, taky ted vstavame jednou, max dvakrat, kez by mu to vydrzelo.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 13697  [Dalších 13307 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.