Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andýs | 65055 |
|
|
16.5.2012 20:14:26
Majko, T. měl spalničky také později, až po 18. měsící, schválně jsem to odkládala, prý to děti pak ty reakce na to očko lépe zvládají. No a vždyť K. nemá ještě hexu, tak my budem rádi, když tu hexu stihnem do toho 18. měsíce a pak teprve za měsíc můžou být spalničky a ty budem mít také až po dovči.
|
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
16.5.2012 20:08:53
Ell, docela mě naše Dr. i naštvala, protože jak jsme jediní z té ordinace, co jsme nechtěli pneumokoka, tak si teď do mě rýpla, že bez tohoto očkování najednou odjet nechci, ale je fakt, že snad to nejsou nemoci životu ohrožující a co má být, se stane !!!!
|
|
|
16.5.2012 20:07:24
Ahoj holky. Psala mi Di, že mají hezky, tak pobíhají po venku, že nás sleduje, ale na net nemá moc času, zdraví a pokusí se co nejdříve dostat. Chodí zase na 3 dny v týdnu do práce, tak toho má asi jako buchet. Tož snad se ukáže !!!
Holky, sice se ještě nosíme, pobrekáváme, ale už to přisuzuju těm aftám v pusině a bolesti v krku, jinak teploty jsou na ústupu. Dneska snědla už i půlku jogurtu, nic jiného do ní nedostanu a bojím se, že už ani mlíko ne. Snad zítra bude líp......už budeme mít 3. den ATB. Jinak moc děkujeme. Moni, je to asi nějaká telepatie, ale dneska mi psala jedna mamina z mažoretek na mail, jak jsem tam v pondělí nebyla, že se mluví něco o soustředku mažoretek 2. a 3. víkend v září. Bylo by možné ještě počkat do pondělí? Dala bych ti hned vědět, to bychom jinak nemohli jet, není tam jistota, že bychom se včas vrátili zpátky a nějak se mi nechce je bez Lucinky. Tohle soustředění je dost důležité, tam se potom holky rozdělují do týmů. Holky, holky, nemáte to se mnou jednoduché :-( Ono je možné, že ten druhý to budou mít naše holky a ten třetí ti starší, ale to já teď nevím, jestli nic nebude, tak to ale jinak vážně byl třetí víkend v září. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
16.5.2012 16:57:23
Ahojda,
Majko, to mě mrzí, že má A. angínu, ale bude zase dobře. To kdy měla první ATB v životě zase tolik neznamená. Ti druhorození a další to holt všechno chytají dřív. Znám to... Andý ani se mě na školu neptej, státnice jsem odsunula na příští rok, zkoušky budu mít letos skoro všechny a mám půlku bakule. Vzhledem k tomu jak jsem tu psala, že nemám hlídání se učím na úkor spánku, tak si to umíš představit. Malej ne že by nevydržel s nikým jiným, to on je v pohodě ale pak je na mě 3 dny visí z hrůzy abych zas neodešla... Majko, buď ráda že tvoje dr. má rozum a nežene tě do toho očkování. Většinou bývá opačný problém. Ta vakcína je OD 15 měsíců a má dost blbou pověst, tak proč na ní spěchat? Já ji dám až před školkou a když ty zarděnky, příušnice nebo spalničky do tý doby chytí, tak jen dobře. Na imunitu nic zatím nedávám. Moni, ještě mě napadlo, nebudeš mít někdy cestu do Pardubic - vím že jsi psala, že tu máte příbuzné. Kdyby jo, tak bysme se mohly sejít, bylo by to super. Jo a ještě musím napsat, že dneska si malej konečně zase hraje a i v noci spal! ![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
16.5.2012 9:20:34
Ahoj holky,
Majko, chudak Adelka, to si to teda vybira s anginou .Andy, obavam se, ze ma Ellen pravdu, ze v tom ocku budou hrat roli i penize, za samotny vykon je to kolem dvou stovek u nepovinneho ockovani, jaky ma cenik pojistovna netusim. Ale mozna si to chce u svych pacientu hlidat sama . Na imunitu nic nedavam, jen kazdy den davam probiotika.Madelinko, gratuluju k chozeni . Jasa ma taky malou nozku, botky mame 19, ale k te male nozce vlastni telo sumisty s 11,5 kg .U nas se ted taky hur spi a pres den je uknourany, porad mrci a jen ukazuje co potrebuje a vzteka se, nejradeji by stal v okne a sledoval auta, nebo se houpal v houpacce. Taky ma malej castejsi kakani, tak to vse pripisuji k zubum, prave se mu tlaci paty zub. Pri predstave, ze nas cekaji spicaky a stolicky ... Minuly tyden jsem uz verila, ze mame nocni buzeni i kojeni za sebou, v noci se nechal premluvit na dudlik a obcas prespal celou noc a ted asi treti den zase v noci radi, dnes jsem ho kojila petkrat. Vcera malyho poprve hlidala moje mamka, hlidala dve hodiny, pac ja jsem byla na Prokupkove vystoupeni v ZUS. Malej na moji mamku moc zvyklej neni, ale jezdili kocarkem a pak byli chvilku u moji babicky, tak to zvladli oba. Jinak malymu nevadi kdyby ho nekdo chvili hlidal, ovsem moc hlidacich zajemcu neni a hlavne ja zatim moc hlidat nepotrebuju. Asi dvakrat se stalo, ze jsem musela sjet pro Prokopa do druziny a malej jeste spal, tak ho hlidal nejstarsi syn, ale na toho je spolehnuti a hlavne je na nej malej zvyklej. Jeste se podivam na ubytovani kolem Bystreho, ale to co se mi zdalo fajn, uz bylo obsazene. Pocitam s Majkou, Andy a Ellen + my. Psala Olis a Bell, ze by se pridaly, tak nevim jestli dohledat jejich mail, nebo spolehat na to, ze nakukuji? Termin byl treti zarijovy vikend, Majko, prosim, o upresneni. Mejte se fajn a papapa. |
|
|
15.5.2012 21:51:32
Moni, já jsem taky pro to Bystré, ve finále se nějak podřídíme.
Andý, já myslím, že Hexy už máme všechny, teď nás čeká očkování příušnice, atd., má to být v 15. měsíci, ale asi to necháme až po té dovče, protože v zahraničí si fakt jako netroufnu lítat po Dr., něco jiného je, když je to nečekané. |
| Andýs | 65055 |
|
|
15.5.2012 14:59:30
Majko a to jdete na spalničky nebo tu hexu? něco jsi psala, že vám dr v roce ji neočkovala.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
15.5.2012 14:58:51
Ell a jak pokračuješ se zkouškama? Ve kterém jsi ročníku? Kdy tě čekají státnice?
Majko, bobek malý, tak brzy angína. Tak to to dr řekla správně, asi by ti na pohotovosti stejně nic nedali, většinou bez výtěru nepoznají co to je. To by už musela být pořádně rozjetá angína. |
| Andýs | 65055 |
|
|
15.5.2012 14:56:29
omlouvám se, píšu s K. a mačká mi tu, co se dá.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
15.5.2012 14:53:57
Ell, tak já s hlídáním to mám v poho, je s každým, ale musím utéct a oni ho musí zabavit aby zapomněl a pak už prý dobrýmjkmm nnmmmmmmmm
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.