Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
15.5.2012 11:42:28
Ahoj holky. Tak mi to nedalo a 4. den horeček jsem skočila k Dr. Mám na sebe děsný vztek, protože máme anginu, možná, kdybych šla dřív, tak se nemusela malá takhle trápit, ale Dr. mě uklidnila, že na pohotovosti by jí stejně třeba ATB nedala, že by to ještě nevypadalo. Naše první ATB, chjoooo, a to Lucinka je měla až ve školce :-(
Hlavně ale, aby už jí bylo líp, jinak zuby rostou taky, takže je to všechno dohromady. My jedeme 22. června na dovču a asi očko nestihneme. Bojím se toho, ale Dr. ne. Teď máme by voko do konce května ATB, pak 14 dní pauza, pak kdyby bylo očko, tak by to bylo týden před dovčou a reakce by mohla být akorát na dovolené, takže by prý bylo lepší to nechat až po, že to nejsou nemoci životu ohrožující, tak nevím. Andý, my máme dávat Kalobu, psala nám ji i ta naše homeopatka, prý je to na desinfekci dutiny ústní i když třeba lezou zoubky a zvyšuje imunitu, ale já bych do něj nic nervala, však má čas na to, si tu imunitu vybudovat. Madelinko, gratulace k prvním krůčkům, teď to začne :-D Ell, ať jste brzy zdraví!!! Zkusim Di napsat, ale řekla bych, že mají hezky, tak užívají sluníčka. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
15.5.2012 11:01:14
Andý, nedělám si iluze, peníze jsou až na prvním místě, takže je to fakt možný. Ale kolik za ten vpich berou to nevím.
Taky si myslím, že se malýmu tlačej stoličky, má tam boule, a proto tak blbne. Ještě jsem si všimla, že když ho i chvíli hlídá někdo jinej než já nebo manžel (minulý týden ho chvíli hlídal děda), tak je pak na mě hrozně závislej a asi se bojí, že zase někam odejdu. Není vůbec zvyklej na nikoho jinýho, i když bych si občas ráda odpočnula nebo dohnala nějaký resty, ale nejsou lidi na hlídání... . Ale to všechno přejde, tak si tím hlavu nelámu . |
| Andýs | 65055 |
|
|
15.5.2012 8:10:34
A namohla jsem si ruku, když jsem ho pořád nosila.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
15.5.2012 8:09:10
Ell, ty peníze mně také napadly, ale jestli tomu tak opravdu je, tak je to maras, protože by měla brát v potaz zdraví dítěte, které nutně očko potřebuje a je zdravé jen pár dní. Pokud to do příštího týdne nestihnem, budu trvat na očko u zástupu, nebudu čekat. Ell, tak jsou to možná zuby, malý byl te´d šíleně protivný, pořád říkal opa opa a natahoval ruce, nenechal mně ani posnídat. Teď se to trochu zlepšilo, zase je samostatnější.
|
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
15.5.2012 7:55:12
Madelinko, gratulace k chůzi!
Tak jste nás předběhli... my ještě nechodíme.Majko, tak to musí být náročný, tak ať už je dobře! Andý, podle mě důvod je jediný - peníze - oni za to oočkování asi dost dostanou, takže to schrábne někdo jinej. Kartu přece může předat zastupující dr, když ví že přijdete. Naše dr. vloni se taky moc netvářila, že nás bude očkovat její zástup. U nás právě skončila rýma, ale má chrapot a v noci strašně blbne a přes den na mě visí, tak nevím co se zas děje. Já jsem nachřapaná a manžel má angínu... Taky si to užíváme... ![]() Moni, tu Bystrou klidně zamluv, ať mají ještě volno. |
| Andýs | 65055 |
|
|
14.5.2012 21:58:33
A ještě jeden dotaz, dr bude mít co nevidět týden dovču, tak jsem se ji ptala, kdybychom to očko do té doby nestihli, zda by ho mohla naočkovat jiná ordinace, která ji bude zastupovat, a na to mi odpověděla, že raději ne, ať je naočkován u ní. Nenapadlo mně se zeptat na důvod. A týden promarnit pokud bude zdravý, je škoda. Tak mně napadá jediný důvod, buď že nebudou mít jeho kartu, ale snad je důležitý očkovací průkaz anebo musí být očkován jedině svým ošetřujícím lékařem?
|
| Andýs | 65055 |
|
|
14.5.2012 21:48:42
Holky, ještě dotaz, nedávaly jste kdy dětem, když jim bylo kolem 16. měsíců něco na imunitu? V lekárně většinou je vše od tří let, doktorka říkala, že si myslí, že by Hliváček už mohl, ale také je od tří let.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
14.5.2012 21:46:42
Ahojky,
tak to u nás vypadalo celkem nadějně, v pátek šíleně kašlal a v sobotu už jen sem tam, rýma slaboučká a jak na potvoru dnes se trošku víc rozjela, ale snad do pátku už bude dobrý, žebychom příští středu už konečně na to očko skočili, než zas bude nemocný. Ptala jsem se dr, jak dlouho po nemoci mám vyčkat, tak že prý, pokud kašel bude větší, tak aspon týden, jinak tak 3 až 4 dny. Ell, malý také má kolo rád, jenže musí jezdit s manžou, nemám odvahu s ním jezdit, jsem vůbec ráda, že se na kole udržím sama . Tak ještě, že to tak dopadlo a vykakal to. T. mně také jednou vyděsil, že spolkl magnetku, ale naštěstí se našla na koberci.Jinak jsme objevili první stoličku, ale ta příčinou teplot určitě nebyla, jelikož už je větší, musela se prořezat už dávno, ale vypadá to na dvě spodní. Majko, ať to je tím zoubkem a už vyleze a nezlobí. Moni, které očko vás čeká, spalničky atd.? Madelinko, gratulace k prvním krůčkům . Tak botičky od Pegres už musíme mít 22, 21 by mu byly malé, ale sandálky od Essi má 21.Máte pravdu, Di už strašně dlouho nenakoukla. Moni, jsem pro Bystrou, ale klidně i někde poblíž, záleží na holkách. V kterém termínu jsme to domlouvaly? |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
14.5.2012 21:32:36
Ahojík,
chodíme!!!! Zatím jsme zaplaťpánbůh zdraví, také po očkování. Botky jsme koupili Pegresky, protože máme mini nožku, 18 a ty Fare se dělají až od 19. Musím to zaklepat, ale Ondrýseček je docela hodný, takový pusinkovací. Už se začínám těšit na dovolenou, první nás čeká na konci června-Třeboň. Kde je Di???Už se opravdu dlouho neozvala, je tu zdravé jádro,ale taky spousta restíků ![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
14.5.2012 14:11:09
Ahoj holky,
nejak se porad nemuzu urvat, kazdy den planuju, ze konecne napisu a porad se neco deje. Koukam, ze kolem obchazeji nemoci, u nas je zatim zdravo a doufam, ze dlouho vydrzi, pac nas ve ctvrtek ceka ockovani. Celkem mne to ockovani stve, mam pocit, ze vzdycky po ockovani mame snuru mesicnich nemoci, nachlazeni a spatneho spani. Majko, horecky zname, malej na teploty trpi. Kolem vanoc mel ctyri dny vysoke horecky a nic k tomu, uz jsme meli podezreni na zanet ledvin, ale po ctyrech dnech jak kdyz utne. Pry tak vysoke horecky k zubum nemuzou byt, ale ja verim, ze ano. Tak snad to u vas budou jen zuby a Adelka bude v poradku. Ellen, tak to mate veselo, u nas se naposledy resilo polykani kulicky u Prokupka. Nastesti taky vysla sama, ale mela jsem nervy, na RTG byla videt jak uz si hovi v posledni zatacce, tak jsem si oddechla. Na pisku si malej zatim nehraje, ale objednali jsme mu male drevene piskoviste na dvur, tak cekame az se dodela. Zatim chodime na hriste, tam leze po klouzacce, strka si do pusy kaminky a zdrha na schody. Boty po klukach uz nemam, ale malej ma uplne jiny tvar nozicky nez maji brachove, on ji ma takovou uzkou a malickou s vysokym nartem, tak boty nededi. Ted jsem teda zrovna nastvana na sandalky, kupovala jsem je, aby tam nemel velky nadmerek, aby je mel skoro presne, tak jsem chtela usetrit a koupit co nejlevnejsi, kdyz budu za mesic, nebo dva kupovat dalsi a vzala jsem mu boty z Deichmanu. Bohuzel je ma jen do kocarku, protoze kdyz v nich chodi, tak mu z jedne leze malicek, je trosku jinak usita nez druha botka, uctenku jsem vyhodila, jsem si rikala, ze kvuli trem stovkam a navic je bude mit jen na chvilku nebudu schovavat uctenku .Jeste se znova vratim ke srazu, at to doresime. Souhlasite tedy se srazem v Bystre? Napiste kdo pojede a v jakem poctu a ja tam pristi tyden brnknu, jen nevim, zda to jeste bude volne... Kde se nam toula Di, mrzi mne, ze uz na nas dlouho nenakoukla. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.