Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
14.5.2012 12:34:03
Tak už vím co to je, když má malé dítě vysoké horečky......už třetí den
Asi zubále....... |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
11.5.2012 22:33:06
Ahojda, hlásím, že žijem!
Dneska je teda vedro na padnutí, ale zítra dostaneme ťafku... Už jsme vyrazili s malým 2x na kolo a líbí se mu tam, tak jsem ráda, dokonce nám tam už usnul. Takže na dovolený se bude jezdit na kolech, už se těším! Jo a taky už si hraje na písku, tak hodím foto. Andý, ty rýmy to je nekonečný příběh, T. taky pořád teče z nosu, v lepším případě jen průhledná nudle, jindy žlutá. Ale začátkem týdne měl k tomu i zvýšenou teplotu. Možná je to i tím, že se chystají stoličky, tak jsou háklivější. Tak jestli budete dělat oslavu, ať se vydaří! Jinak jsme měli menší příběh s dobrým koncem - malej nám spolknul takový ten kovový kolíček co se dává do nábytku, aby tam držela polička. Než jsem mu to stihla sebrat, tak to bylo v něm... no a za 2 dny to vykakal, takže dobrý![]() S těma botičkama ještě - sešmajdaný boty bych taky nedávala, ale kluci je většinou jen okopou, do stran je nesešlapou nikdy a žádný problémy z toho dědění bot nemaj, takže to za sebe neřeším (jen teda je hrozný to skladovat a včas vyhledat - máme botiček asi 2 bedny ). Ale je jasný, že jdyž k tomu mají děti sklony, tak se musí dávat pozor co si obouvají. Nebo aspoň do starých bot koupit dobrou ortoped. vložku.Moni ty prskolety to je nepříjemný, vůbec pokud to tam máte často, tu reportáž jsem teda nestíhala, ale znám to - kolem nás jezděj závody jednou za rok a to se teda pakujeme z domu, aby jsme tomu unikli ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
11.5.2012 8:11:39
Ahoj, tak se to rozhodlo samo, zase žádné očko, K. ráno začal kašlat a spustila se mu rýma.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
10.5.2012 10:51:17
Majko, jojo, pochopila
, myslím, že zmateně tady píšem skoro všechny při těch našich rarášcích . Vždy příspěvek odkliknu, aniž bych to po sobě přečetla a pak se někdy nestačím divit, jak čtu zpětně, co jsem to napsala . Právě proto se ptám, zda botičky dědíte, jelikož jsem jednou někde zaslechla, že každý si botičku vytvaruje podle své nožky. Některé botky po T., které měl hodně schozené, jsem vyhodila ihned. Ty ve kterých chodil míň, jsem nechala, ale se mi zdát, že trošku šlapky vtáčí dovniř, nebo jak to jinak popsat. |
| Andýs | 65055 |
|
|
10.5.2012 10:29:09
Ahoj,
tak T. už je zdráv, od středy chodí do školky. K. měl horečky jen to pondělí v úterý byl už bez. Je bez rýmy, bez kašle, jenom je hodně protivný, chce se nosit a tulit a dudlík. Pokud by to byly zuby, tak je divné, že i když léky snižily teplotu, tak i tak byl protivný, přece pokud by to byly zoubky, tak lék by zabral na bolest. Musíme už nutně naočkovat, tak jsem dneska volala, objednala si nás sestřička na zítřek, ale nevím, na víkend očkovat a do toho celý víkend máme oslavu a budou tam i nachlazené děti. Ale pokud nenaočkujem, může to chytit a zase dva týdny jestli ne víc skluz. Fakt už nevím co dělat, hlavně ať se mu to nemusí vše očkovat znova. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
8.5.2012 20:35:43
Ahoj holky,
jen nakukuju abych vam napsala, ze dnes v TV Nova bude ve Vikendu reportaz od nas . Bude to uz za hodinu, tak pisu pozde, ale treba nekdo jukne.Mmch tyka se to mistni silene zalibe v mopedech a je to vec ktera mne nekdy docela solidne vytaci, hlavne kdyz mi malej usne v kocare a projede kolem par silencu .Novinky od nas napisu pozdeji,nejspis zitra dopo, ted jdeme uspavat . |
|
|
7.5.2012 12:38:41
Andý, já jsem si myslela, že budu dávat boty po L., ale nějak nám to nesedí. Holky jsou jen o tři měsíce a je vidět, ten rozdíl.
Některé boty jsou A. malé, některé veliké, takže zimní neměla, protože nechodila, jarní jsem koupila nové, kupovala jsem i plátěnky na dvůr, koupila jsem nové sandále, ale staré po L. ji jsou, tak je má k našim na dvůr. Za boty je to vždycky děsná pálka. Ale jinak moc zastáncem nošení onošených bot nejsem, protože L. měla vždycky na ven boty po kamarádce a teď nosí ortopedické vložky, i když do školky a do školy jsem ji vždy kupovala nové....Dr. tvrdí, že to tím není, ale já tomu moc nevěřím. Jen si myslím, že ty první botky nejsou moc onošené, jen popř. okopané. Píšu zmatečně, snad to pochopíš ![]() |
|
|
7.5.2012 12:28:47
Andý, tak ať je klukům brzy líp.
My teď zápasíme se špičákama a je to fakt chuťovka. Hele, když byla L. mladší, než teď a starší, než kluci, tak jsem kombinovala Paralen prášky s Brufenem sirup a myslím, že bys mohla kombinovat Nurofen sirup s Panadolem sirup, nám totiž vždycky na horečky po 6 hodinách dávka taky nestačila. Zavolala bych Dr. nebo večer na pohotovost, tam ti poví. |
| Andýs | 65055 |
|
|
7.5.2012 7:18:39
Ahojky,
tak už marodí i K., má teplotu, tak uvidíme co z toho bude. Holky, dáváte sirup nebo čípky? Chtěla jsem dát nurofenové čípky a on je vždy z dupky vytlačil, tak jsem doma měla ještě Panadol sirup. Teda nevím, zda jsem dobře pochopila, že může být za 24 hodin podán jen 3x? Se obávám, že nám to nebude stačit. |
| Andýs | 65055 |
|
|
5.5.2012 21:31:02
Ell, jojo, kezby den mel vic hodin. Take mi pripada, ze nic nestiham. S klukama ani nic delat nejde, hlavne s K., celkem ted vyzaduje vic pozornost a je ho vsude plno
. A take mame obdobi vzdoru. Tak na zahradce uz mam zeleninku, hlavne mrkvicku a hrasek, K. ma zeleninku varenou rad, ale ovoce moc nemusi. S tim ocko je to stejne jak u vas, take nejdem, kdyz T. kasle, nebudu riskovat. Vcera mel uplne zachvaty kasle, ze zabral az dithiaden a dnes se objevila i ryma. Takze do dvou tri dnu to muzu cekat u K., chjoj. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.