| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 13697  [Dalších 13167 >>]
Ellen + 4 111184
5.5.2012 21:11:51
Omlouvám se píšu jak tatar, už na to nevidím.
Ellen + 4 111184
5.5.2012 21:10:23
Zsravím vás po delší době, ten den má furt jen 24 hodina to je táák málo. Nestíhám nic, doma je čurbes, neučím se, zahrádka plná plevelu, ale jinak žijem ~;).
T. už chodí za ručičky, má opět rýmu, ale nevím jestli to není rostoucíma stoličkama. Dva dny měl i teplotku. Takže očko stále ještě nemáme.
Andý, botičky máme zatím capáčky, na zahradu stačí, teď jsem objednala ještě letní model. Po starším synovi máme jedny sandálky, tak je taky občas obujeme. Boty po sobě kluci dědí běžně, protože když potřebují ročně někdy až šestery boty (sandále, jarní, dvoje zimní, tenisky, holiny) plus cvičky a bačkory, tak bysme se asi museli chodit pást (což je asi 8OO x 6 x zatím 2)...a nebo bych je musela kupovat u vietnamců. A taky by mě bylo líto ty boty jen tak vyhodit, kluci nemají žádnou ortoped. vadu tak to neřeším.
Moni, jestli za mě beru to Bystré. Jsou to jen dvě noci.
Jáša je teda divoch když už i boural!
V týdnu jsem zkusila dát T. na písek a ta konzistence se mu teda vůbec nelíbila! Zato miluje hlínu.
Jdu spát, zase máme děsný noci díky tý rýmě, achojo, kdy já se už vyspím...
~3~
Andýs 65055
4.5.2012 21:45:25
Tak snad to tady zase ozivime, kdyz ma byt skarede. Jo s tema botama jsem tak dlouho vzbirala az jsem prebrala ~t~, vybrali jsme botky pro vzssi nart a to jsme netusili a ma je v tom miste volne. Holky, davate i botky, pokud jsou v dobrem stavu i po sourozencich?
Andýs 65055
4.5.2012 21:42:23
Moni, jsem pro ten sraz kdekoliv kolem Bystreho.
Andýs 65055
4.5.2012 21:37:53
Ahojky,

tak u nas je destivo. A opet se kasle, ale tentokrat ne K., ale T., takze dnes nesel do skolky. Takze opet na ockovani nejdem, K. to muze kdykoliv dostat. Majko K. je uz tri dny bez alergickych leku Aerius, tak snad uz to bude dobre a nebude kaslat a mit vyrazku. Pokud by se opet objevila, tak by nas dr take poslala na alergologii. Majko, radeji kortikoidy, nez by se mela Adelka trapit. Nejsem moc pro chemii, ale melo by se dite trapit, tak radeji dam. Ty jo, svrab, v dnesni dobe a jeste u deti. Drzim palce, aby se vas to netykalo.
Madelinka+3 andílci 78772
2.5.2012 10:32:27
Ahojík,
já se vyjadřuji, že budu v myšlenkách s vámi, ale na sraz nedorazím, moc mě to mrzí, že je to moc moc daleko.
My děláme stále 5 kroků, ale sami nene.
Roste nám 3.zub, horní pravá 1.
Majko, tak to je síla s tou školandou.My jsme jezdili s dětma na takové prodloužené výlety, ale tohle se nám tam fakt nestalo, na co tam tu zdravotnici měli???
Přeju, ať máte po alergologii klid.
My teď jezdíme hlavně na vlakové výlety, i do Prahy na oslavu 3.narozenin našeho malého bratránka pojedeme radši vlakem.
V květnu máme několik našich i kamarádských narozenin, tak budeme trochu slavit.
Mějte hezké májové dny~s~
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
2.5.2012 10:11:15
Ahoj holky,
jak je ted nadherne, tak jsme porad nekde pryc.
V nedeli jsme byli v Zoo v Lesne, malej byl celou dobu hodny, vubec neprudil a byl nadseny z kazdyho zviratka. Vcera jsme byli cely den u babicky a pak u znamych a opikali jsme, Jasicek radil na odrazedle a ma odreny nos a koleno. Jinak byvame u nas na dvorku, nebo jdeme na hriste.

Majko, to snad ne, jeste se nervovat jestli chytite svrab. Malymu se momentalne v puse nic netlaci, ma stale ctyri zuby a kousek patyho, jinak zadna boulicka. Spani se ted zlepsilo, dnes spal dokonce celou noc, ale to nebyva moc casto.

Holky, co ten sraz??? Ellen navrhovala pro holky, ktere by radeji neco levnejsiho nejakou chatu, co vy na to, divaly jste se?
Pokud se holky nevyjadri, pojedeme do toho Bystreho?

Mejte se fajn ~3~.
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
1.5.2012 20:01:20
Ahoj holky.
Jdu to tady trochu oživit.
Jsme pořád v jednom kole, kroužky, vystoupení, škola, domácnost, samy to asi znáte.
Co se týče Adélky, tak nám rostou špičáky, je doooost protivná, krom špičáků i umíněná, vzteklá, zase nás trápí dost ekzém, objevilo se to přesně po roce, asi na něco alergie, je celá olezlá. Nasadila jsem Fenistil, nechala udělat mastičku, co nám loni napsala kožní, tak líp spala, ale hojení žádné, od Dr. jsme dostaly Aerius místo Fenistilu, ale nic, tak jsem ho musela vrátit zpátky a příští týden se tam chystám, protože teď má dovču. Na alergo jedeme 10., už aby to bylo a pomohli nám. Už jsme museli sáhnout i krapet po kortikoidech, aby se trochu uklidnila. Homeo nevím, jak mám dávat, protože to má fatk dost, snad se k homeopatce dostaneme ještě tento týden.
Jinak teda chodíme a pořád říkáme mňam mňam, dělá docela slušné pokroky a už spíme i celou noc, tož to jde.
Lucinka byla v ŠvP, moc se jí líbilo, ale příště už tam nepojede. Děti si tam odsud přivezly svrab, šílený, jedna holčina to tam dostala hned druhý den, zdravotnice to nepoznala a holčina tam lítala pohromadě s dětma. Všichni jsou na mrtvici a čekají, jak hodně se to roznese. Hlídám, číhám, ťuk ťuk, zatím nic, kufr jsem měla 3 dny zabalený v pytli na balkoně, dneska jsem konečně začal prát.
Takže toť od nás !!!!!

Jinak botičky máme taky Fare a totální spokojenost.
25.4.2012 12:11:12
...tak ty botky jsou od Fare.
25.4.2012 10:50:12
Andí, já dávám přednost kotníčkovým.Sice ještě úplně nechodíme (už umíme pár krůčků),tak zatím neřeším kožené,ale na léto už sandálky máme, ve slevě a chtěla bych koupit takové ty lehčí- jakoby plátěné plné s tvrdou podrážkou dělá to buď Essi nebo Pegres a u nás stojí kolem 400 Kč.:-)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 13697  [Dalších 13167 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.