| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 13697  [Dalších 13147 >>]
Andýs 65055
20.4.2012 13:08:36
Holky, budu vděčná za každou radu, jak naučit dítě pít. Asi je načase začít sladit, aspoň glukopurem, nebo nevím.
Andýs 65055
20.4.2012 13:04:03
Také chválím Šimonka, je to kus chlapa.
Andýs 65055
20.4.2012 13:02:20
Ell, tak úleva, CT v pořádku, dostala jsem nějaké tabletky, které trochu to pánevní dno uvolní. Gastroenterolog mi říkal, že mám asi povolené pánevní dno a proto všechny svěrače mi nefungují jak mají. Jaké čajíky bylinkové si vařila malému? Já jsem dneska už grogy a to je teprve poledne, kde do večera. K. nechce léky, nechce pít, nastříkat do nosu, odsát, prostě vše bojkotuje a já už unavená, jak s ním bojuji. Kdyby aspoň pil, zkouším ovocné, bylinkové, z Aventu, z normálního hrnečku, ze skleničky, vše špinavé a nic vypité ~q~.
Andýs 65055
20.4.2012 12:57:43
Ahojky,

Bellinko, občas vyvařuji, ale to jen z toho důvodu, že ten plast načichne od čaje, džusů, mléka a opačně, když má čaj celý den v Aventu, tak je prostě zas cítit tím plastem. Lepší by byly skleněné, jak za nás. Prostě ten plast nemusím, ale je praktický.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
19.4.2012 17:26:58
Jeste jsem chtela pochvalit Simonkovu fotku z prvnich narozenin, moc mu to tam slusi a fotka je hezka.

Jinak vcera jsem toho naseho sumistu postavila na obyc. digi vahu a ukazovala 11,5 kg.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
19.4.2012 17:22:03
Ahoj holky,

zase jsme doma s Jachymkem sami, kluci jeli na hokej, tak se mnou nikdo nebojuje o pc a muzu neco nadatlit.

Vcera jsem psala, ze u nas je definitivne docarkovano a dnes si nejsem uplne 100% jista ~t~.
Byla jsem totiz dnes v porodnici omrknout svou cerstve narozenou neterinku Zuzanku, narodila se vcera. Ty novorozenatka tak krasne voni, je to uplna droga, klidne bych si ten tyden v porodnici jeste dala a pak az dvouletaka, teda dvouletacku. Kdybych dostala potvrzeni, ze na poctvrte vyjde holcicka, tak bych do toho tak za pet let jeste sla. Vekovy rozdil bych taky chtela vetsi, kluky mam vsechny skoro po osmi letech a je fajn, ze jsem si vsechny tri mohla poradne uzit, zase na jine veci je lepsi mensi rozdil, u nas jsou v podstate tri jedinacci.

Ja taky jeste nevim jestli se mnou pojede tatka. Ale asi ho vezmu, jezdivala jsem vzdycky vsude sama s detma, tak ted pojedeme asi komplet, teda skoro komplet, Krystof uz s nama nepece, ten bude mit urcite zajimavejsi program ~;).

Andy, u nas je to stejne, Jachymek je porad se mnou, ohradku jsme ani nemeli, takze ho mam za zadkem uz od vanoc co se naucil lezt. Horsi, ze zacina lumpacit, vytahuje veci ze skrini, vyliza z kocarku i ze stolicky, pokousi se olizovat el. zasuvky, proste musim byt porad ve strehu.
Snad nemoc brzy prekonate ~R^. My cekame nestovice, byli jsme se starsima klukama v Brne na koznim a potkali se tam nahodou se znamyma co maji stejne stareho chlapecka jak Jachymek. Kluci tam spolu byli asi dve hodky, pujcovali si hracky, brali si piti atd. A pak jsem se dozvedela, ze se jim malej druhej den vysypal, jeho starsi sourozenci meli po nestovicich... Takze s malym nechodim nikam mezi deti, zitra radeji nejdeme ani do MC.

Mejte se fajn ~3~.
Andýs 65055
19.4.2012 11:18:02
Ale trochu se k neuroložce bojím, co se dovím.
Andýs 65055
19.4.2012 11:17:19
Ell, právě mám dneska dva doktory, v místě bydliště by ho hlídali dědečkové a pak by se mnou jel k mé neuroložce a tam by si ho vzala ségra, jenže když je nemocný, tak ho nechci vláčet, takže manža zas musel v práci skončit dřív. Už chci mít pokoj od doktorů, doufám, že se už vše vyjasní a budu vědět co je příčinou, ta nevědomost je nejhorší.
Ellen + 4 111184
19.4.2012 11:10:43
Andý, už zase nemoce, achjo, tak ať jste brzy fit!~;(( A jak ti dopadly výsledky z CT?
Bell, já jedu taky bez manžela, on na tohle není... ale já ráda občas jedu někam sama nebo jen s dětma a ten nejstarší taky nepojede.
Taky bych nechtěla mít děti míň jak 3 roky po sobě, to mě přijde nejnáročnější varianta. Ale my už máme taky hotovo.
Andýs 65055
19.4.2012 10:13:42
Holky, máte ty dětičky též tak akční? Co byla ohrádka, tak to šlo, ale co jsme ji odstranili, tak mazec. Všude za mnou i na záchod. Hraček plno a pořád mně tahá do pokojíčku. Fakt mám teď problém i navařit. Ohrádku už nemá smysl sestavit zpátky, když už se odnaučil, možná za to můžou zuby ~d~.
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 13697  [Dalších 13147 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.