Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andýs | 65055 |
|
|
19.4.2012 10:10:51
Ahojky,
tak u nás už dvě čárečky nehrozí, mít to první těhu jako to druhé, tak skončíme u jedináčka . Vždy jsme chtěli dvě děti, tak máme splněno a odrozeno . Děvčata, tak místo hotelu můžeme zkusit nějaký penziónek, myslím, že bývají o něco levnější. Tak a po dvou týdnech zdraví, jsme opět nemocní. V noci začal K. chrčet a trochu štěkotat, takže větraní, inhalace, calcium a stoptussin, už mně to nebaví. Ale doufám že se teď vylečíme, když stejně bysme na to očko nešli a pak konečně se už nám to podaří. |
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
|
|
19.4.2012 9:05:51
Ahoj holky,
ja bych na sraz jela- vy jste to pojaly spis jako takove setkani celych rodin. Ja bych jela jen sama s malym. Manzel na takovy akce moc neni. Zlevneni by mi taky bodlo- nejstarsi syn jede na pul roku do Italie a tak potrebuje pomoci se zakladnim obnosem a ja bych letos s klukama taky rada jela k mori, takze bych se potrebovala nevycinkat Ale je mi jasne, ze idealni misto za idelani peniz se spatne hleda...Hani, na carky je jeste brzo. Ja bych deti tak po sobe v mem veku uz nechtela. Ale nerikam, ze bych mimi jeste nebrala...ale to az tak kolem ctyricitky ![]() Mela bych dotaz- holky, vyvarujete prckum lahvicky na mleko a na caj? Hezky den vsem! ![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
18.4.2012 13:19:27
Ahoj holky,
Ellen, super, ze uz mate po kasli, snad uz mate pokoj. U nas se kasel tahl pres mesic, vzdy na chvili ustal a znova. S tim spanim jste to zvladli na jednicku. Jachymek porad spi spatne, nechapu, ze mi do desiti mesicu spal celou noc. Ted se vzbudi tak trikrat, nekdy vickrat za noc, absolutne nechce dudel, piti, chce jen prso. Driv se porad budil na dudel, pak jednou nesel uklidnit dudlikem a dala jsem mu prso a od te doby je to na prd. Mam strach, ze kdyz ho dam ke klukum, tak se nevyspi ani oni, ale budeme to muset poresit. Hani, nestras s carkama, u nas je definitivne docarkovano .Co se tyce srazu, tak ja jsem klidne pro vybrat neco levnejsiho. Hned kdyz jsem davala tip na Bystre, tak jsem psala, ze se mi to zda drazsi a psala jsem, at tedy napisou i ostatni tipy na jine ubytovani... Takze pokud najdete neco zhruba uprostred a s hernou, tak se urcite pridam, na sraz se uz tesim . |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
18.4.2012 11:06:34
Hezký den!
U nás je konečně po kašli ! Ťukám. Asi pomohlo, že začal fakt pěkně pít a dávala jsem jen bylinky a strašně rychle se to zlepšilo. Hani, já si už vůbec nedovedu představit, že by se mi T. tak často budil! Už i tak jsem byla zralá na zhroucení z vyčerpání. A ještě když jseš věčně sama. my jsme malýho přestěhovali do vedlejší místnosti už v lednu a trochu to pomohlo. Další krok byl, že jsem ho přestala v noci úplně kojit a nabízeli jsme mu čaj nebo vodu když začal brečet - chceš nechceš a odešli jsme, tak jsme to opakovali až usnul. No a pak si to buzení začal vynechávat. Teď když se vzbudí v noci, tak někdy jen fňukne a usne nebo dám čaj. Ale většinou se budí až ránu kolem 5. hodiny - dostane flašku a ještě spí. Takže teď už pohoda. Ale stálo mě to hodně přemlouvání se, abych byla důsledná, jsem měkota. Mezitím byly ty nemoce, to jsem ho vůbec nenechala ani chvilinku brečet, aby se mu to nezhoršilo, tak to bylo zdlouhavý. Tak moc držím palce ať je to brzy lepší! ![]() Holky, tak nezměním to místo srazu někam kde je to levnější? Kdo z vás by jel, kdyby se to zlevnilo? Nebo jsi to Mončo už zamluvila? Nemáš to lehký viď? Jo a s // ani nestrašte, v současný době nemám na nic takovýho ani pomyšlení, i tak pořád nestíhám a večer lezu z posledních sil do postele. ![]() |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
18.4.2012 8:57:10
Hani,
ode mě // určitě nečekej, mně počet členů naší rodiny stačí ![]() O miminku taky mluvila Dianka a ještě někdo přemýšlí??? ![]() |
| Hanka+T+H+M | 13604 |
|
|
17.4.2012 20:19:00
No taky doufám, že bude spinkat líp. Ono je to sice náročnější, když za ním musím chodit, lehčí bylo jen se otočit k postýlce a dát mu ruku nebo dudlík, ale fakt doufám, že to k něčemu bude. Kluky malý v noci naštěstí nebudí, já za ním neletím při každém zavrnění, takže nám držím palce.
Holky! Pořád čekám, kdy někdo bude hlásit // a pořád nic? Zrovna dneska jsem si vzpomněla, že když byl Tomášek tak starý jako je ted Matýsek, tak už sem byla ve 2. měsíci s Honzíkem. |
|
|
17.4.2012 9:43:13
Hani, tak to je šikovný s tím spinkáním, i když začátek je asi náročnější.My musíme nejdřív koupit holkám palandu a pak teprve malého přestěhovat,tak to vidím až na příští rok.
Doufám, že tam bude jednou líp spát než s námi- stále se budí tak 3x. ![]() ![]() |
| Hanka+T+H+M | 13604 |
|
|
17.4.2012 8:21:20
Hezký den!
Tak se zase hlásím, dočetla jsem jen kousek, ale i to se počítá. U nás je to se srazem podobně jako u Madelinky. Je to krásné ubytování i hotel, ale když si spočítám, že Matýsek je sice zadarmo, ale Tomášek s Honzíkem by platili jen o 150 méně než my a k tomu ještě připočtu přítele a mě+ cesta+ jídlo, útrata..., tak to vyjde taky na hodně peněz, kterých ted u nás moc není. Už jsme se s přítelem těšili, ukazovala jsem mu kdo asi pojede, koho potká, kdo má jaké děti..., ale ted k vůli těm penězům fakt nevím. Přítel ted není doma, přijede snad do týdne, tak se s ním o tom ještě musím pobavit.Takže my ještě nejsme jisti. :-( Jinak hlásím, že Matýsek už 2 noci spinká v pokojíčku s bráškama. Zatím sice nejsou výsledky takové, jak bych si přála, ale pevně věřím, že se to zlepší. Už ted se místo 20x za noc budí jen nanejvýš 10x. Tak já zase letím, mám toho dneska hromadu na vyřizování, tak at stíhám. Krásný den!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
16.4.2012 20:45:48
Ahojky,
zdravím také po víkendu.My jsme byli v sobotu na výstavě koček, v neděli jsme spíš odpočívali.Děti byly trochu nastydlé, ale tak nějak ty bacily snad vykašlávají. Ve středu pojedeme k našim na chatu, nebudu je posílat na doléčení do školky. Jinak my stále nechodíme, tak nás zatím míjí tančení po sále, ale tančíme jen u stolu. ![]() Moc ráda bych taky přijela na ten sraz,ale koukala jsem na to ubytování a nás by to i s cestou stálo cca 7000Kč, dokonce by jel i manžel, ale takovou částku si nemůžeme dovolit, i když to v tom penzionu vypadá moc hezky, i bazén.Budu s vámi v myšlenkách . |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
15.4.2012 21:22:41
Ahoj holky,
zdravim vas po hektickem vikendu, vcera jsme meli rodinnou oslavu, slavila se sedesatka a sedesat tam bylo i hostu a hodne deti, tak se nasi dva nejmladsi vyradili. Jachymek paril jak o zivot, lital po sale, tancoval a sel z ruky do ruky. Behem zitrka hodim i foto do denicku. Andy, na zuby pri ockovani ohled neberu, pac to bychom do dvou let nemeli zadne , davam si pozor aby malej nebyl nachcipanej, nebo oslabenej po nemoci.Ellen, no joo, tak jste nam to opla. Jaja uz prestava byt miminko, zacina lumpacit, schvalne plive, boucha hlavou do skrini (prace jeho bratru). Umi ukazat kde ma co na tele, na obrazku najde boty, ponozky, buben a vodu. Je s nim ted legrace. Andy, Majko, ja moc zdatna organizatorka nejsem, ale snad se v zari uvidme a budeme mit kde slozit hlavu. Bell, fajn, ze jsi na nas nakoukla. Sraz resime urcite pres mesic, toz na nas musis casteji juknout . Pridas se k nam a pojedes taky, bylo by to bezva.Mejte se moc fajn, jdu jeste nakouknout do denicku. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.