Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
|
|
15.4.2012 15:35:43
Ahoj holky,
jdu Vas vsechny alespon rychle pozdravit. Od te doby, co malej lita nejak nemam na nic cas...taky uz mi pribyla zahrada a semtam resime i nejakou nemoc...proste na net nezbyva moc casu. Aspon jsem Vam foukla do denicku jednu fotku, kterou jsme si nechali udelat k prvnim narozeninam. Juuu, Vy resite sraz? A me se nic nereklo....:-( |
| Andýs | 65055 |
|
|
14.4.2012 20:55:46
Ell, tak T. měl atb jen jednou, a to na spalovou anginu, jinak na Hemofila a Streptokoka mu dr atb nedávala, když neměl horečky, nechala at těličko si s nima popere samo. I K. když měl Hemofila a kašlal dva měsíce, tak taky tak, bez atb. V tom je naše dr fajn, píše atb jen opravdu v nutném případě. Akorát u toho očkování by mohla být trochu opatrnější. Volala jsem ji, a prý od toho kdo má pasový opar nemůže neštovice dostat, jen od člověka co je má a s pasovým oparem u tak malých dětí se nesetkala, tak prý máme přijít na očko, ale to ani náhodou nejdu, ještě vyčkám.
Moni, jsi skvělá organizátorka .Holky, jojo, každým dnem ty naše dětičky dělají pokroky. Připadá mi, že K. hodně toho odkouka od bráchy. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
14.4.2012 19:03:14
Moni, srazík máš tedy řádně pod palcem, šikula jsi
![]() |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
14.4.2012 19:02:45
Ell, Toník nemůže umět hned všechno, však nedávno začal chodit.
My máme doma takové větší odrážedlo, tak čekám, že začne tak v létě, jako to prťavé se mi kvůli dvou měsícům kupovat nechce. Andý, malej je šikovnej. Tak si hned taky přihřeju polívčičku. Jsme na tom skoro stejně. Duda patří do pusinky, ví, kde má nosánek, ouško, očíčko, když řeknu, jdeme dělat mňam mňam, tak to opakuje, běží k lince, chce do ruky lžičku a já nesu jídlo. S Lucinkou si chodí čistit zoubky, to maže, když jí L. zavolá, stejně tak slyší na cáky cáky, dělá kočičku čiči, pejska haf, umí vyhodit bordel do koše, fakt je s nimi sranda. ![]() |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
13.4.2012 21:23:27
Andý, já jsem to s tím kašlem měla i u prostředního syna, ale to jsem ještě byla plašan a všechno řešila s dr. a tak byl věčně na antibiotikách. Ale krásně se z toho vylízal a teď je nemocnej opravdu jen zřídkakdy, většinou jen malá rýma nebo když se užene na fotbale tak má někdy kašel, alergik naštěstí není. ATB neměl už snad 4 roky (ťukám). Takže doufám že s T. to bude taky tak - teď si to vybere a bude klid. Takže se snažím používat bylinky a homeo, ale když jde do tuhýho, tak holt musím sáhnoutpo něčem "tvrdším". Ten Fenistil včera asi vážně zabral.
Na to očkování hexy se radši přeptej u své dr. Dávat před dovolenou zarděnky by nemuselo dělat dobrotu, ono není kam spěchat, přinejhorším to chytěj a budou mít imunitu nafurt... Ale když já jsem asi moc "alternativní" ![]() .Moni, tak jste nám to zase nandali? Ale není všem dnům konec! ![]() Ty brouky už jsme taky jednou doma měli, taky ze zrní, fuj, než jsme odhalili odkud se berou, to nám dalo. S tím spaním to máme podobně jako vy. Andý, žasnu co už Kubík všecno umí, to ten náš je ještě miminko! |
| Andýs | 65055 |
|
|
13.4.2012 20:03:16
Tak u nás se také na odrážedle řádí, jezdí už i na něm venku, krásně couvá. Začíná čím dál tím víc všemu rozumět, příjdeme z venku a řeknu umýt ručičky, tak běží do koupelny a od bráchy odkoukal, že si k umyvadlu stoupá na židličku, tak to také začal tak praktikovat. Dále rozumí tomu, že budeme mýt zoubky, také bez protestu letí do koupelny. Nesmím nahlas vyslovit slovo jogurt, jelikož ihned letí k ledničce a piškoty, to zas upaluje rychle do špajzu. Doma mám věčně rozházené šuplíky s kalhotkama, ponožkama atd.
Právě jsem ti Ell chtěla napsat, že na takový kašel by chtělo nějaké léky na alergii. Jinak dávám ještě Sinecod, Stoptussin na nás žádného nepůsobí. Holky, už až je léto a nemoci jsou zažehnány. Ještě ohledně očko, když tu hexu nechám naočkovat až v květnu, za jak dlouho pak jde očkovat spalničky, přiušnice? Jedem na dovču poslední týden v červnu, takže mi došlo, že to do dovolené asi nestihnem, když ty reakce jsou až desátý den. A to jsem vše očko chtěla mít splněné do prázdnin. Jo holky, berete také v potaz při očkování, že rostou dětem zuby, jsou protivné a víc kakají, očkujete? |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
13.4.2012 13:44:21
Ahoj holky,
zdravim vas po mensi pauzicce. Ellen, to je des s tim kaslem, i nas porad trapi, vzdycky na chvilku ustane a pak zase. Slysela jsem, ze radi nejaky kasel co trva mesic i dyl a je jedno jestli se leci a cim se leci. Mravenci jsou neprijemni, my zase bojovali s pilousama cernyma, jsou to takovy maly mrchy, co vypadaji jako kmin, dotahli jsme si je domu v zrni pro potkany. Meli jsme je aspon mesic, ted uz jsme je nastesti vyhubili. Tonicek je sikulka, ze umi na odrazedle, Jasicek to porad nechape, ale zase uz lita po celem byte, odrazedlo snad taky casem objevi. A jasan, ze dnes proti vam hrajeme hokej, doufam, ze vas poradne vyprasime . Kluci dnes jedou do Brna, listky maji jen diky tomu, ze maji pernamentky a pernamentkari maji moznost prednostni koupe, ale jsou to darebaci, jeden listek uz stoji 590 Kc. Jinak tatka s Prokupkem fandi Komete, ale nejstarsi Krysot fandi Pardubicim.Andy, dve jidla nedavam, polivky jeste malej neji, ale zacnu je zavadet. Rezonanci jsi zvladla, ted uz jen preju dobre vysledky. Welness, bych si taky dala libit, ale obavam se, ze by doma nastal kolaps, mozna kdyby se tatka rozkojil, tak by to slo. Majko, to mate narocny diky mazoretkovani, kamaradky dcera dela gymnastiku a taky jsou porad po zavodech. Madelinko, treba jeste prekecas tatku, jedou skoro vsichni chlapi a ti urcite nebudou vest hovory o detickach, tak by to mohlo byt fajn. Je fakt, ze to neni za rohem. Jaja spi nekdy dvakrat, nekdy jen jednou, je to podle toho v kolik se rano vzbudi, kdyz vstava az kolem devate, tak jde spat az kolem pul druhe a spi do pul ctvrte a to vydrzi do vecera. Kdyz se vzbudi jako treba dnes pred osmou, tak jde spat po dvanacte a to si pak jeste dachne v kocare kolem pul seste, ale jen na par minut. Jeste na zaver shrnu srazik. Pojedeme tedy v zari v terminu 15.-17., pojedeme do hotelu Na podkove v Bystrem. Prihlasene zatim jsou: Ellen s Frantiskem a Tonickem, Andy s Tobikem, Kubickem a manzelem, Majka s Lucinkou, Adelkou a manzelem, ja s Prokupkem a Jajou a mozna manzelem. Ted jeste poprosim Hanku a Olis, aby napsaly jestli pojedou a v jakem poctu prijedou. Doufam, ze jsem na nekoho nezapomnela. Pristi tyden tam zavolam a zjistim zda je to vubec volne a zarezervuji pokoje, pocitam, ze vsem budou stacit pokoje triluzkove a berou si cestovni postylku. Mejte se fajn . |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
13.4.2012 11:55:44
Hoky pomoc! My máme zase doma mravence, to by mi ani nevadilo, ale oni jsou i v lednici, a právě jsem je lovila z vývaru! A to jsem dala lednici na max, jsou nějaký otužilí
. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
13.4.2012 11:46:07
Andý, díky, už je to dneska trochu lepší, tak snad to nezakřiknu.
Mucosolvan jsem ještě nezkoušela, dávám přes den Ambrobene a na noc Stoptusin a dneska v noci i Fenistil, protože z toho úplně sípal. Z přírodních mám Sinupret a nějaký čaje od bylinkáře. Ale je to hrozný, jak jsou ty přírodní oproti chemickým drahý. Jinak jsem ještě volala dr. kvůli tomu očkování hexy, tak dřív se to dávalo do 18 měsíců, ale teď to chtěj dát do 15 měsíců, prý proto, že pak už jsou zase další očko - pneumokoky a priorix. Ale my pneumokoky nemáme a priorix chci dát až po 2. roce, což zatím dr. netuší... Takže se nenervuju a do 18 měsíců je času. |
| Andýs | 65055 |
|
|
13.4.2012 11:17:12
Já začala občas dávat i polévky. Pořád malo pije, tak se snažím do něho nějakým způsobem ty tekutiny dostat.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.