| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 13697  [Dalších 13107 >>]
Andýs 65055
10.4.2012 18:41:15
Ahoj, tak už mám po, no na poprvé jsem to nedala, začalo se mi špatně dýchat a volala ven, ven, ven ~t~. Chtěla jsem něco na uklidnění, to prý ne, jedině se objednat na příště s uspáním, jak jsem to uslyšela, tak moje první myšlenka byla ta, že už to chci mít za sebou, tak jsem jim řekla šup se mnou dovnitř, že to zkusím, a jo vydržela jsem to s vytřeštěnýma očima a hlavou zakloněnou dozadu aby jsem viděla na strop a kolem. Takže ještě že tak, kdyby to bylo celé uzavřené, tak to nedám. Ale pár krát jsem měla nutkání zmáčknout balónek a přivolat jich, že už dost. Ještě teď mně bolí za zátylkem, 15 minut tak ležet, teda nic moc. Jo a zaujala mně tam jedna věc, jak končil ten tunel nad mou hlavou, viděla jsem tam něco kulatého s dírkou, tak jsem se tam zadívala s těma vytřeštěnýma očima. Pak když už byl konec, jsem říkala sestřičce, že jsem to tak tak zvládla, že pár krát už jsem měla nutkání jich přivolat a ona se smíchem, že celou dobu se dívali na ty mé vytřeštěné oči.
Madelinka+3 andílci 78772
10.4.2012 13:37:52
Ahoj všem,
tak Velikonoce za námi, my holky neuschneme,Ondrýse jsme ještě od koledování ušetřili:-):-)
V sobotu jsme byli vlakem v Praze v Království železnic.
Zuby už máme dva, nahoře zatím žádné nelezou.
Andý, často je fakt lepší nevědět, do čeho člověk jde.Moc ti přeju dobré výsledky.
Elli, taky bych vás všechny ráda viděla,ale dálka a ceny benzínu hrají proti mě.
Tak jsem zvědavá,který z našich kluků bude chodit dřív. My už rychle všechno obcházíme, ale do prostoru se Ondrovi moc nechce.
Máte pravdu, Di už se dlouho neozvala.
Dneska se konečně oteplilo, ale hezké sluníčkové jaro se nějak zdržuje~;((
Andýs 65055
10.4.2012 12:20:09
Ale Majka, mi dala dobrou radu,zavřít oči hned, tak to bude v poho, před tím si udělám šálek meduňky a beru to tak, že si tam jdu na chvíli odpočinout ~t~.
Andýs 65055
10.4.2012 12:18:35
Jo Ell, přesně tak, také vše zvládám líp, když nevím do čeho jdu. A tak jsem si na netu zjistila co to je, že se jde do tunelu a od té doby mám z toho trochu obavy. No já blbá, že jsem to zjišťovala ~q~. Teď mám ponaučení, čím míň člověk ví, tím líp.
Andýs 65055
10.4.2012 12:10:25
Ahojky,

Ell, gratuji k chození, to zvádl rychle, nedávno jsi ještě psala, že to nachození nevypadá. Fajn, že malý už je zdravý. K. se také konečně zbavil po měsíci té zelené rýmy a u toho vždy začal kašlat víc. A teď jenom občas, ale někdy nás vyleká, zakašle tak, jakoby se začal dusit, takže je jasné, že to nějaká alergie bude, doufám, že ne začínající astma.
Tak jsem si říkala, že když je teď zdravý, tak bychom skoro v 15. měsících mohli zajít na tu poslední hexu, jenže ségra má pasový opar, byla u nás na návštěvě a na druhý den se začala kolem pasu obsypávat. Kožní ji říkala, že by to neměl dostat, že je to sice stejný bacil, který způsobuje neštovice, ale neštovice jsou přenášený kapénkově a to před výsevem, kdežto pásový opar až když mokvá, ale pro jistotu opět očko odložíme.

Holky, a teď mně napadlo, jsme hodně všechny unavené, tak že bychom naše drobky nechaly našim protějškům a udělaly si srazík s Wellnes pobytem ~t~.
Ellen + 4 111184
10.4.2012 8:12:48
Madelinko, škoda, že nedorazíte na sraz, ráda bych tě taky poznala osobně! A gratuluju k prvnímu zoubku!
Holky dáváte spát děti přes den jednou nebo dvakrát? Připadá mi že dvakrát je někdy moc, že mi pak jde spát pozdě večer.
Jo a musím se pochlubit - náš malej sice nechodí zato ale jezdí na odrážedle - dopředu i dozadu. Vypadá jek nějakej kamioňák s tím velkým břichem za volantem ~t~.
Tak zatím pa, zase nakouknu.

Ellen + 4 111184
10.4.2012 8:02:34
Jo k té klaustrofobii - taky na to trochu trpím, když jsem měla po tom úraze, tak jsem šla taky na CT, ale poslali mě tam tak ryhcle, že jsem o tom neměla čas přemýšlet a bylo to v pohodě, tak se holky držte! Hlavně ať jste v pořádku!
Jo zubů máme 6, ale slintá nám hodně, tak asi zase něco poleze. K večeři dávám to co nám a pak buď kaši nebo mlíko zahuštěný rýžovou krupičkou.
Jinak závislák na mě je to velkej, ale jen když mě vidí nebo slyší, když jsem pryč tak je v pohodě s kýmkoliv. Bohužel kromě manžela nemám moc komu ho odložit, takže jsou to úprky na nákup, občas ke kadeřnici. Vlastně jsme byli před měsícem na plese, hlídali rodiče. Jednou když jsem musela do školy, tak hlídal náš nejstarší asi 2 hodiny, ale on je opravdu spolehlivej.
Ellen + 4 111184
10.4.2012 7:52:03
Ahoj holky,
zdravím po dlouhé době. Nějak není kdy psát. Průběžně vás dočítám, ale psát můžu jen když malej spí a to většinou něco dělám nebo jdu spát taky. Ani teď nějak nebyla nálada, tak jsem vám ty naše problémy sem nechtěla sypat. Snad už bude líp. Hlavně mě dohnala strašná únava z toho ročního nevyspání, pak taky mě zlobej zád,a přece jen po tom úraze to není ono a když furt zvedám toho buřtíka... Do toho byly děti furt nachcípaný, malej nám v noci dlouho kašlal, ještě teď má rýmu.
Malej už se ale naučil spát, tak to spaní snad postupně doženu. Dneska spal poprvé celou noc ~z~, usnul v 21.15 a vzbudil se v 6.15. Už v noci nekojím, jen jednou večer před spaním, pak ještě dostane flašku a ráno nebo k ránu taky flašku. Jinak jí krásně všechno - kousky ovoce, masa, je to paráda. Naučil se už i přes den pít, je mu jedno jestli je to sladký nebo ne. Už nám obchází nábytek, docela rychle se zlepšuje, takže jsem zvědavá kdy se rozchodí.
Jinak na sraz se mnou počítejte, přijedu s malým, možná s prostředním synem (pokud nebude mít zápas).
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
9.4.2012 20:55:42
Moni, jsem taky pro Bystré, ať to máme všichni tak nějak stejně daleko. My stejně asi budeme moci přijet jen ze soboty na neděli a já s sebou 100% beru manžela.
Ten termín je 15. - 17. září.
My první dva víkendy v září máme zase mažoretky. Holky, to je tak krásný koníček, ale tak časově děsně náročný. Teď nemáme do konce června ani jeden volný víkend.
Manža jde ještě v pátek na noční, v sobotu by si tak do 11 hodin lehl a pak bychom vyrazili s tím, že se zastavíme někde na oběd, nebo my s holkama se najíme než pojedeme a manža až tam, to ještě uvidíme. A v neděli po o pak domů, ne?

Jinak my dneska ve finále byli na velikonočních trzích na Křivoklátě a dobře jsme udělali, moc hezké odpoledne to bylo.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
9.4.2012 9:36:19
Ahoj holky,

moc vas zdravim a preju hezke Velikonoce.
Moji chlapi vyrazili na mrskut, tak jsem doma sama, nemusim ani varit, tak mam volno.

Na sraz beru prostredniho Prokupka, mozna manzela, to jeste nevim, ale jestli pojedete vsichni s chlapama, tak ho pribalim sebou.
Zatim to teda vypada na Bystre, jestli mate i dalsi tipy, tak sem s nima, at to muzeme uzavrit a objednat, aby to nebylo uz obsazene a nevybiraly jsme na novo.
Majko, hod sem prosim te, jeste ten termin ve kterem muzes.

Jinak Jachymek uz chodi, prejde cely byt, jeste je nejistej, ale uz se umi zastavit a zase rozejit, nebo udela otocku a zmeni smer.
Zubu ma uz pet, ji pekne, nejlip mu to jde kdyz muze jist sam, jen neji lzickou, ale rukama a je jak cune. Uplne mi prestava pit mliko, vymenila jsem Nutrilon za Hami bananove a prdlajs... Tak doufam, ze mu staci mliko ode mne, neni totiz moc nadsenej ani z kasi a jogurtu. Ale vzhledem k tomu, ze se nekdy naliva sestkrat i vickrat za noc, tak asi ma mlika dost. Spani je porad mizerne.

Dlouho tu nebyla Di a Ellen taky meska ~d~.

Mejte se fajn ~3~.
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 13697  [Dalších 13107 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.