Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
9.4.2012 7:47:56
Krásné Velikonoce všem.....já tyhle svátky nesnáším, uááááááá !!!!!
Hani, já taky jedu se všemi :-D |
| Andýs | 65055 |
|
|
8.4.2012 22:06:38
Hani,ja urcite se vsema myma chlapama. Misto na stopro jeste nemame vybrano.
|
| Hanka+T+H+M | 13604 |
|
|
8.4.2012 16:13:20
Ahojte!
Andýsku! Držím palce, ale určitě to zvládneš i bez toho. I když klaustrofobie dává zabrat... Chtěla jsem se ještě zeptat na pár věcí ohledně toho srazu. To místo ještě nemáte vybrané nebo už jo? A jedete i se staršíma dětma i tatínkama nebo jen s malýma? Jen at jsem spon trošku v obraze. |
| Andýs | 65055 |
|
|
7.4.2012 21:13:05
Ahojky,
Hani, ty brďo, 12 zubu. K. vylezl sedmý, dvojka dole a monemtálně rostou další, asi stoličky, je hodně neklidný, pořád něco strká do pusy a slimptá jak bernardýn, musím mu dávat slimptáček, aby nebyl pořád mokrý. V kočárku už moc ámnechce být, takže také za ním musím lít, kila jsem shodila, ale o zpevnění není řeča to skoro za dva a půl měsíce jedem k moři, takže nevím, nevím, budu muset nasbírat velkou odvahu ukázat se v plavkách . Hlídání v pohodě, s oběma babičkama i tetičkama. Též musí být že, když pořád lítám podoktorech, jinak nevím jak bych to dělala.Moni, jsem pro tu Bystrou, dívala jsem se na mapu a měli bychom jen 2,5 ho´dky cesty. Také jsem přemýšlela o tom Dithiadenu, ale asi ho nemůžu, když jsem na Aleridu. Majko, díky za radu, to je dobrý nápad ihned zavřít oči. Holky a nevíte o něčem co jde koupit v lékárně na uklidnění bez receptu? Asi zkusím meduňku, vypiju litr před vyšetřením, snad zabere . A u nás změna, K. si konečně mlíčko pije sám a i sám chce papat, tak siumíte představit, jak to v kuchyni vypadá. Ale musím ho pochválit, jde mu to. Papá i větší kousky, mrkvičku, hrášek a tak, ale hrozno na kostičky, banán ani náhodou, musím mačkat. Jinak děvčata přeju vám krásné svátky a mokrý šmigrust. |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
5.4.2012 11:05:47
Pěkné velikonoční svátky!!!
Užijte si svátky jara, zdravím z Ondrýškem za zády ))![]() |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
2.4.2012 22:48:03
Ahoj holky.
Hani, nazdárek, to je super se srazíkem. Já hlásím 12 zubů, chybějí nám špičáky a poslední stoličky, taky čuchám, že se někde něco zase začalo klubat. Andý, nám hodně na opruzeniny pomáhá Bepanthen, když je vše o. k., používám Rybilku. Jinak dnes jsem byla na magnetické rezonanci já - s tou krční páteří, pořád to není ono, stále mi brní ruka. Jsem člověk, který má šílenou klaustrofobii. Ale musím říct, že se to dá zmáknout. Hodinu před jsem jsem si vzala léky, dostala jsem od Dr. Lexaurin, tak jsem si jednu tabletku vzala, byla jsem v Praze na Bulovce, mohla jsem si nechat šusťáky, svléknout podprsenku, ale nechat si košilku, všechny kovy musí pryč, šílený bylo podepisovat ten souhlas se všemi těmi skutky, co mohou nastat. Byla jsem tam asi 15 min. a ještě jsem tak pitomá, že jsem to odpoledne hledala na netu a četla zkušenosti pacientů. Byla tam jedna paní, bála se stejně, jako já, ale pak vylezla, zvedla palec nahoru a já si řekla, že to musím dát taky. Od doby, co jsem strčila hlavu do toho korýtka a dali mi balonek do ruky ( ten je tam na přivolání personálu, kdyby byl nějaký problém ), tak jsem zavřela oči a neotevřela je do té doby, než mě vytáhli. Když mě vytahovali, tak jsem po očku koukla a zjistila ten děsně těsný prostor, ale věř mi, když zavřeš oči a budeš myslet na něco hezkého, tak to zmákneš. Pochválili mě a a já na sebe byla fakt pyšná. Bylo tam teplo, jen teda děsný hluk, na Bulovce dávají sluchátka, ale řekla bych, že tomu moc nebránily. Věř mi, já nevlezu doma ani pod postel pro zapadlou hračku a dala jsem to, ZMÁKNEŠ TO !!!!!!! Musíš si říkat, že to vyšetření je prostě pro tebe důležité, jiné řešení není a uvidíš, že to dáš. Hani, u nás je to s tou závislostí stejné. Taky jsme převážně jen spolu a jde to vidět. Malá ještě zmákne naší mamku, když jdou ven, tak stačí mamka, ale jak jsou doma, tak musí být u nás a lepší je, když je s nimi i Lucinka, ale u tchýně nechce být, ani když jsou u nás a nepomáhá moc ani Lůca. Věřím, že se to časem zlomí, už alespoň neřve, když na ni promluví někdo v kočárku. Jinak taky stále jíme, vždy a všude a co se týče spaní, tak chodí mezi 18-19, vzbudí se mezi 00,30 - 02,30 a pak kolem 5-6, pokaždé, tedy 2x za noc potřebuje mléko, málokdy se stává, že bych ji po té půlnoci ulila čajem a vstáváme kolem 6,30. Moni, už taky začínám zkoušet naše jídlo, ale problém je, že jak jí to nemixnu, tak sní hrozně málo, na to, kolik už má zubů je líná jak veš kousat. Dodnes si sama nepodrží flašu ani s čajem. Snažím se odbourávat to krmení po půlnoci a za čas zkusím i to ranní. Holky, co dáváte k večeři? Já už zkoušela i krupičku a stejně se budí - podle mě je to zlozvyk. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
2.4.2012 21:59:59
Hani, 12 zubu
, my mame 4 zuby a patej se pomalu klube.A kroku uz udelame pet . |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
2.4.2012 21:58:35
Ahoj holky,
Andy, tak ti drzim palce, budes aspon poradne proklepnuta. Oni ti asi pred vysetrenim lupnou nejakej Dithiaden nebo neco a budes klidnejsi a lip zvladnes i ten stisnenej prostor. Hani, to je fajn, ze jsi na nas nakoukla a dnes dokonce dvakrat a jeste lepsi je, ze by jsi s nama jela na sraz .Se spanim jsme na tom ted podobne, malej se mi pokazil, ze vzornaka mame lajdu, ale dnes mu krivdim, spal nadherne, jen jednou se vzbudil na dudlik, ale to byla naprosta vyjimka, jinak vstavame tak sestkrat a kojime. Nejradeji je taky se mnou, ale u tatky, Krystofa, nebo moji babicky je taky spokojenej. Horsi je, ze kdyz jsme sami doma, tak musim byt porad s nim, jak se na metr hnu, tak vali za mnou a zlobi se. Odkaz na ubytovani mam jen co jsem vybrala ja, jestli jeste neco vystrachaji holky, tak snad prihodi. http://www.napodkove.hotel-cz.com/ Jeste se mi zda fajn tento penzion http://navysocine.penzion.com/22201/volne-terminy-2012/ , ktery vybrala Majka, ale uz si nepamatuju to presne zarijove datum. Opravdu se to musi objednat co nejdriv, protoze uz ted jsou nektere terminy obsazene. Do pristiho tydne bychom to mohly doresit a hlavne to objednat, tak se, prosim, rozmyslete a napiste . |
| Hanka+T+H+M | 13604 |
|
|
2.4.2012 17:54:58
Andýsku! Tak ty si teda "užíváš" :-(
Držím moc palce, at konečně zjistí, v čem je problém a proč tě to pořád bolí a at máš konečně pokoj od bolesti. Musí to být zničující. Jinak zuby si občas taky užíváme. Nedávno jsem se je snažila malému spočítat, ale stihla jsem jen do 12. a víc mi nedovolil. Ale má pusu skoro plnou, takže snad už budou brzo venku všechny a bude po bolesti. Malému držím palce, at už je zoubek taky vyrostlý a nebolí.... |
| Andýs | 65055 |
|
|
2.4.2012 9:39:17
Ahoj holky,
Hani, super že jsi nakoukla. Moni, gratuluji k prvním krůčkům. Tak K. už zase kaká, zlobí nás kterýsi zub a pořád nevíme který. Dupku už má tak oštipanou, že už má panickou hrůzu z přebalování, asi když mu to myjeme, tak ho to štípe a tak přebalování je teď nadlidský výkon, řve jak tur a dělá ze sebe gumu. Jdu si také postěžovat. Bolí mně pořád ten močák. Moč je v pořádku, dívali se i dovnitř močáku, také vše v pořádku. Dokonce mám i močovou trubici v pořádku, prý není zúžená, což nechápu jak to že minule při vyšetření tvrdili, že je. Kdyby vyšetření nezopakovali, tak jsem šla už pod skalpel. Samozřejmě jsem tomu ráda, ale vrtá mi to hlavou, jelikož mně nebolí jen ten močák, ale cítím tlak i na tu močovou trubici. Na urologii mi už nic víc neporadili, dali tabletky, ať nezůstává zbytková moč a tím to pro ně skončilo, neporadili ani kde s tím jít. Tak jsem zašla na neurologii, zmínila se o problémech a jdu po svátcích na magnetickou rezonanci, do toho tunelu, trošku se bojím, mám občas panickou hrůzu z menších prostorů, ale zase už chci konečně vědět, co je původem bolesti a mít konečně klid. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.