Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanka+T+H+M | 13604 |
|
|
2.4.2012 9:10:02
Hezký den, holky!
Nějak fakt nestíhám, sem tam nakouknu na facebook, maily a účet a zase mizím. Takže tímto se omlouvám, že vás zanedbávám :-( My se máme až na to spaní dobře, malý běhá, venku je nejspokojenější, když není v kočárku a na trojkolce, nechce jít ani za nic za ruku, takže mám pohybu až až. Jen kdyby to mělo aspon nějaké účinky a spevnilo mi to tu moji "postavu". Jí všechno, co mu dáme a jeho nejoblíbenější slovo je papat. Papá pořád a všude ![]() Nočník má rád jen když je oblečený, to si tam i klidně sedně, ale když mu sundáme plenku, tak zdrhá. Jo- a kromě nespaní máme další problém- je to maminčina dupa. Beze mě si ani ... Dokonce už ani k babičce nejde, pokud doopravdy nechce, řve jak tur a klidně se i pozvrací, ale řvát nepřestane, dokud si ho nevezmu k sobě. Ono to je sice hezké, že mě potřebuje, ale na druhou stranu ho nemůže nikdo hlídat. Mamka si ho vzala na ruky a stála kousek ode mě a i tak ječel, jako by mu někdo ubližoval. Uf! Tak jsem si postěžovala, ale jinak musím Matýska jen chválit, jak je šikovný. Dočítání si fakt nezvládnu, ale postřehla jsem, že jste tak šikovné a plánujete sraz. Tak držím palce, at to vyjde a ráda bych taky dorazila. Jen vás chci poprosit, jestli nemůžete napsat ty odkazy na ubytování, at nemusim slozite hledat v minulosti.Nevadi? Malý už tu zase hučí, tak se loučím, mějte se krásně a nakouknu ještě odpoledne. Teda snad. Tak paaaa |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
30.3.2012 18:10:34
Ahoj holky,
Majko, ja se hlasim na srazik. Hlasim se na zarijovy termin a hlasuji tedy pro Bystre. Jinak u nas zacinaji prvni nesmele krucky, zatim jsou to dva az tri krucky od stolu k mamce, nebo tatkovi. Taky mame prvni slovni spojeni a to BUBUBU BAF. Po tydnu celkem solidniho spani jsme zase tri dny skoro nespali, potvora se v noci vzbudi a nevezme si nic jineho nez prso a to udela i sestkrat za noc. Z nemoci se malej uz skoro vylizal, obcas zakasle, ale uz to neni takova hruza. Posledni dobou zacinam malymu davat k obedu nase jidla, dnes mel veprove zapecene s bramborama a smetanou a v tydnu mel kure na paprice. Poledni jidlo sni vzdy vsechno, ale uplne bojkotuje tu vecerni trochu UM a zlobi i s rannim ovcocem. Mejte se krasne a doufam, ze se nam zlepsi ucast na diskuzi, kdyz ma ted byt skarede. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
28.3.2012 19:26:19
Holky, co to září a náš srazík? Halooooooo !!!!!!
Zítra dočtu, jsem tu jen na skok a vidím, že to tady moc nežije..... |
| Andýs | 65055 |
|
|
27.3.2012 12:35:58
Ahojky,
Moni, tak dobře že jste vybrali. My jsme také vždy u T. bojovali s výběrem, měl velkou nožku a vysoký nart a u K. to vypadá stejně. Při koupi capáčku nemohli jsme mu tu nožičku tam vrazit, tak nám paní poradila, že Firma DPK vyrábí i botičky a capačky pro děti s vysokým nartem. A teď přemýšlíme, že na doma už by mohl mít jen papučky, jelikož v capačkách už mu je horko a žeby je měl navenek, jelikož tam má ještě dost velkou rezervu a co s nima že. Co myslíte? Máme tyto http://www.dpk.cz/eshop/capacky/capacky-sirsi-strih/detail-produktu-dpk-k51007-0802-5. |
|
|
27.3.2012 9:55:44
Ahoj holky,
Madelinko, gratuluji k prvnimu tesacku. Andy, redkvicky ani ledovy salat jsem jeste nezkousela, vcera si malej ukradl cherry rajcatko a jak mu tekla ta stava po brade, tak mu to hned zarudlo, ale jinak to prezil. Z ovoce jsem uz dala snad vsechno vcetne tropickeho. Vse davam v malem mnozstvi. Vcera jsme malymu koupili prvni opravdovy boticky. No byla to anabaze... Byli jsme v Brne s tim, ze tam bude urcite vetsi vyber, nesehnali jsme zadne pekne, u Bati a v Humanicu nemaji vubec nic, v Deichmanovi meli celkem pekne, ale staly pres tisicovku. Tak jsme se stavili jeste u nas ve Vy a i v obyc obchodech meli vetsi vyber, nakonec jsme objevili novy obchod kde prodavaji jen male boticky a koupili jsme tam. Libily se mi Pegres boticky, ale malej se do nich nemohl dostat, nozicku ma uzkou a malou, ale ma vysoky nart. Vzali jsme bledemodre Velety, maji pruznou podrazku a hlavne do nich malej pohodlne vlezl. V prodejne malymu merili nozicky a primerovali stelky vybranych boticek, maji byt skoro presne, nemel by tam byt velky nadmerek, mame vel. 19. Mejte fajn a obcas nakouknete . |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
23.3.2012 12:20:25
Andý, na mě se neohlížej, to je Ok, koukala jsem na to Bystré, vypadá to moc pěkně, ale mám to přes 300 km a to fakt s dětma sama nedám a manža na ty diskuze o dětech není.
![]() |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
23.3.2012 10:54:25
Ahoj,
hlásím 1. proříznutý zub a druhý už se taky klube-oba spodní. Zatím v naprostém klidu. ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
22.3.2012 9:02:42
Holky, dáváte ředkvičky a ledový salát?
|
| Andýs | 65055 |
|
|
22.3.2012 9:02:16
Moni, tak to bylo jen jednodenní, teď už kaká 2x, ale vždy nám to protoče a zasáhne body a punčošky. A po zubu ani vidu ani slechu
. |
|
|
21.3.2012 12:56:24
Andy, co malej s kakanim?
Jachymek ted taky chodi vickrat a zda se mi, ze brzy vykoukne paty zub. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.