| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 13697  [Dalších 13077 >>]
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
21.3.2012 12:55:06
Ahoj holky,

je krasne, tak si uzivate slunicka. My tvrdneme doma, vcera jsme museli k Dr., pry to na pruduskach nema a jedna se o virozu, toz uvidime, leky zadne nemame, davam jen Stoptusin.

Andy, to je fajn, ze juknes taky na nejake odkazy.

Pokud budete holky davat nejake tipy, tak kdyztak hned juknete jestli je to tam volne v tom nasem terminu.
Andýs 65055
20.3.2012 10:49:15
Moni, kouknu se také na nějaké penziony a hotely. Akorát bude problém najít něco, abychom to s Madelinkou neměly obě tak daleko.
Andýs 65055
20.3.2012 10:47:22
Jo a na oběd rýžovo mrkvičková polévka.
Andýs 65055
20.3.2012 10:45:51
Ahojky,

Lucince to moc sluší, šikovná mažoretka.

Moni, tak jak Jáchymek? My doma pořád bojujem s rýmou. Předáváme si ji pořád jeden druhému. V noci se někdy tak zakašle, že se z toho až poblinká.

K. od včera kaká až 8x za den, je to řídké, ale ne vodňaté, prozatím to vypadá na zuby. Asi zahájím menší dietku. Rohlíky, piškoty a myslím, že i přesnídávka s borůkama by neměla uškodit že. Ale nechce moc pít, dělám černý čaj s glukopurem a koupila jsem od Hippu mrkvovou šťávu určenou při průjmech, máte s ní zkušenosti. Jo a dávám probiotika.
19.3.2012 9:17:14
Majko, backurky uz mame vyprane, vcera jsem nechala malymu vetrat prcku a pokadil se na zem a pak to rozslapal, takze zadne opatrne otirani mydlovou vodou, ale kartac a poradne vydrbat ~t~. Vypada to, ze backurky prezily.
19.3.2012 9:14:30
Ahoj holky,

zdravim vas po vikendu. U nas se zase kasle, uz jsem z toho pekne nervni, malej nebyl zdravej ani tyden a zase desne kasle. Jsem presvedcena, ze to chytil na te kontrole!
Zda se mi, ze jak malyho necham naockovat, tak se pak vzdycky tahne serie nemoci.
K Dr. se mi moc nechce, uvidim jak to budeme zvladat a hlavne bych fakt nerada ATB, neni to jeste ani 14 dni co jedny dobral.

Majko, mala je hezounka, to je pekna zaliba, nebo spis sport to vase mazoretkovani.

Pripojuji se k zarijovemu srazu, jen musime vyhlasit presny termin a misto a nahlasit se tam nejlepe tento mesic, at to potom neni vse obsazene. Toz napiste kam byste rady.

Dnes nam odjel tatka, jeste nevi na jak dlouho. Ted jsem ho mela doma pres dva mesice, vzdy odjel jen na jeden nebo dva dny, tak se mi zase bude tezko zvykat a hlavne malej je rozlajdanej a jak se od neho hnu na vic nez metr tak jeci a pronasleduje me.
Madelinka+3 andílci 78772
18.3.2012 17:55:30
Jůůů, té to sluší!!A vypadá tak zkušeně.~;)
Andýs 65055
15.3.2012 20:08:21
Ahojky, také jsem pro září.
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 13697  [Dalších 13077 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.