Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andýs | 65055 |
|
|
28.1.2012 21:46:07
Madelinko, do inhalátoru dávám Vincentku, K. inhaluje hlavně kvůli tomu kašli, hodně to pomohlo. Ten nadstavec na nos mu nedávám, jen mu to držím kolem nosu a on sám si to několikrát strčí do pusy, tak vypadá, jak by kouřil vodní dýmku
.Majko, ať tu pubertu v klidu přežiješ. Na chudokrevnost je dobrá červená řepa. Majko, a čím dochucuješ Lucince jídlo? Už dáváš sůl? Maso dusíš na oleji nebo vaříš? Brali mi krev a také mám mírně zvýšené CRP, ale bolelo mně v té době v krku, mohlo se to projevit na tom CRP? Jinak u nás samé jobovky, byla jsem na vyšetření střev i žaludku, vše v pořádku, ještě čekám na další výsledky plus výsledky na alergie na lepek a mléčné výrobky. Zhubla jsem už dva kila, bojím se už cokoliv jíst. K. vyrážka mizí, dál musí brát léky na alergii, ale nic nového jsme do jídelníčku nezařazovali no a teď dlouho ani nezařadíme. T. zničehonic nechce spát ve školce, celé dny pořád prosí, maminko nenechávej mně tam spát, i o víkendu s tím nedal pokoj, pořád říkal, budu nemocný, nebudu moci do školky. No a navečer už měl horečku a celý unaveý. Tak nevím, zda na něho něco leze,nebo to má z nervů. Doteď jsem si myslela, že to na mně tak zkouší, ale teď vidím, že má fakt trauma tam spát, tak nevím co s tím. |
| Andýs | 65055 |
|
|
28.1.2012 21:20:31
Ahojky,
vše nejlepší Matýskovi a Adélce k prvnímu ročku,hlavně hodně zdravíííčka a štěstíííčka . |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
28.1.2012 18:41:27
Ahoj holky.
Tak u nás už je oslava 1. roku za námi. Je mi z toho všeho nějak moc smutno......rychle to letí. Kdo má přístup na FCB, tak foto už tam je, pro ty, co nemají, hodím foto zítra. Jdu uklízet ten výbuch....... |
| Di+N07 & S11 | 107841 |
|
|
27.1.2012 16:18:04
Ahoj holky,
jsem ráda,že se to tu zase trošku rozjelo.Především bych chtěla moc poděkovat za hezké přání Naty,vše jsem vyřídila, a taky za podporu ohledně třetího prcka Řekli jsme si,že ještě rok počkáme abychom něco nevzali Stelluš a pak teda snad.Máte pravdu,že ty přípravy,očekávání a bříško jsou nejhezčí,už se na to moc těším.Stelluš se naučila lézt na gauč,tak mám radost,každou chvíli pro ní lítám.Ještě jsme nebyli ani venku,pořád nám prší a je dost chladno,vidím to na to,že dneska ani nevyjedem.Asi sjedem jen do obchoďáku protože malá je od oběda bez plen,poslední dobou je jak průtokáč.Momentálně nosí Pampers Active Baby 3.No vytáhla jsem aspoň nočník ale bezúspěšně,aspoň má skladiště kostiček ![]() Chtěla jsem se zeptat jestli holky ještě používáte klasické lahvičky?Malá totiž pije už jen z pítka a uvažuju jestli mám ty láhve ještě skladňovat. Jinak narozeniny už máme naplánováné u tchýně na zahrádce,tak jen doufám,že bude na Valentýna krásně ať se nebudeme muset sunout dovnitř. Ještě bych chtěla popřát Matýskovi od Haničky všechno nejkrásnější ke včerejším 1. narozeninkám, ať je tak čilé torpédko jako doposud a hlavně ať se naučí prospinkat celou noc ![]() ![]() ![]() ![]() Ell,jak se cítíš po lázních?Já zase vidím u nás 86tku tak ve 14 měsících Ale buď ráda,že má faldíky,u batolat je to krásné a až se začne pohybovat tak ho nepoznáš Nám zase nikdo nevěří,že už slavíme rok.Andý,malá taky jí takové ty větší jídla s hračkou v ruce.Když jí dám sušenku,tak sedí klidně a jí ale když to déle trvá,tak k tomu potřebuje zábavu.Zatím to nějak neřeším,dokud jí,tak se ani musíme spokojit s tím ![]() Jak jste dopadli s tou vyrážkou?Je to alergie? Capáčky jsem taky kupovala jak malá začla trajdat okolo nábytku a určitě se to vyplatí,hlavně pokud máte všude podlahy jako my ![]() Moni,to je fajn,že jsou roupy pryč.A sníh závidím,kdyby tady aspoň sněželo ale ten déšť je hrozný. Madelinko,jak jste si užili večeři?A to jsou holky šikulky že už rajdí ze svahů ![]() Majuš,tak držím pěsti ať to Lucinka v té škole nějaký ten pátek vydrží a něco jí zase neskolí.Určitě vám ty hory výjdou,je fajn někam vyrazit.Ty počasí ani nemusíš závidět,dneska třeba teploměr ukazuje 10 °C a jak už jsem zmínila,furt prší ![]() Musela jsem kouknout kterého chlapce myslíš Jo to je ob barák sousedovic Gabriel,hrozně šikovný kluk,pořád malé domlouvám ať se ho drží![]() Gratuluju k pokroku ve spaní,1x za noc je paráda,malá se taky vzbudí maximálně jednou,většinou už prospí celou noc ale záleží jak se večer napije. Ať se ti dají výsledky zase dokupy a ta chudkevnost se zlepší.Hlavně jez hodně červeného masa,ryb,špenátu,kyselinu listovou..však to znáš. S Lucčinou předpubertou přeju hodně trpělivosti,chápu jak to může být někdy vyčerpávající.Já jsem ráda,že už má Naty to období vzdoru za sebou a teď je to někdo úplně jiný.Tu dobu 5 let si užívám ale je mi jasné,že to teprve začne. Já doufám,že budou holky v pubertě po mě,nemyslím si,že bych byla nějak nesnesitelná,s bráchou to museli mít rodiče těžší ![]() Moudráky au ale zvládneš to,prořežou ti to a pak se nebudeš trápit.Já moudráky teda ještě nemám ale pak se ti uleví.A zuby bez plomb závidím,já mám 2 na pravé straně ![]() A děkuji za info ohledně zubaře,v pondělí tam brnknu a objednám jí na březen,Naty má stejně prohlídku,tak to sfouknu naráz. Moni,tak si taťku užívejte,no jo malí a taťkové,tu fixaci moc dobře znám Nám Julian odlítá teď v pondělí zase do USA,měl by se vrátit 14.února na Stelliny narozeniny.U nás bude jako po výbuchu,už se vidím jak plaším.Majuš,hrozně moc držím palce ať prodáte zahradu a budete se moc pyšnit novým autem.My máme starou Audi Kombi ale zatím slouží a peníze na nové auto nejsou.A sušičky nebudeš litovat ![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
27.1.2012 13:34:23
Majko, taky porad pouzivam gel, zda se mi, ze jak prestanu, tak ma zase bilej jazyk.
Drzim palce, at prodate zahradu. Madelinko, taky jsem jako mala tak inhalovala, moji kluci nastesti moc nemocni nebyvaji, obcas nejake nachlazeni. Dnes jsme v noci vstavali trikrat, je to potvorak. |
|
|
27.1.2012 13:23:49
Jupííííí, vypadá to, že možná prodáme zahradu, bude konečně pořádné nové auto, já se možná dočkám sušky a korunky jako rezerva taky nebudou špatné
![]() ![]() ![]() Madelinko, jj, to je ono, ale pro prcky asi nereálné, my máme inhalátor a je tam právě i maska na čumáček, je to investice kolem 2 tis., nás to vždycky vytáhlo z rýmy nebo zachránilo od průdušek. Máme OMRON. Moni, už jsem zase nasadila gel, nevím čím to, že se to pořád vrací. Dávám ho vždy před spaním, vychází to by voko cca 3x za den. Andý, s tím jídlem, A. taky dělala blbosti a nakrmit jí bylo kolikrát unikum, ale od té doby, co vařím, už trochu dochucuju a přidávám nové a nové, tak dlabe jak bagr, skleničky už jsou u nás jen jako výjimka. Moni, užívejte taťky, hned je to vše jednodušší, co? |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
27.1.2012 10:10:12
Majko, moc hezky jsi se rozepsala. Chci se zeptat, v čem spočívá přesně ta inhalace, trpíme na tu rýmu fakt moc.Pamatuju si, že když jsem byla malá, tak mi mamka dala do hrnce horkou vodu se solí, přes hlavu ručník a dýchala jsem, je to něco podobnýho?
Díky, jo a jste šikulky s tím vstáváním - to my stále 2x až 3x za noc. Moni, bezva s tím tatínkovstvím, Ondrýs se na tatínka směje, mává mu, ale chovat se chce u mě. ![]() |
|
|
26.1.2012 22:21:10
A MS stale nic, Dr. jsem jeste nevolala, za tyden budu dobirat druhe plato, tak uvidim.
Malem jsem zapomnela poprat Natalce, Za nas vsechny prejeme same stesticko, hodne zdravi, spoustu kamaradu a vse co si mala preje ![]() ![]() . |
|
|
26.1.2012 22:18:31
Ahoj holky,
Majko, to je dobre, ze jsi to tady zahltila. To mate super, ze Adelka vstava jen jednou. Jaja ted zase v noci zlobiva, ma to na stridacku, dokonce chce v noci prso , v noci nikdy nepil. Rekla bych, ze je to cim dal horsi, kdyz mel pul roku, tak spal uplne celou noc, kolem desateho mesice se zacal budivat a ted v noci i pije.Majko, zuby moudrosti jsou potvory, ja mam zatim tri a jeden mi rostu uplne do boku, taky me to ceka a k zubari jdu v pondeli, ale se sedmickou, ze nemas zadnou plombu ti zavidim. Ve stredu poreferuju jak jsem dopadla na uradech, uz ted se trepu vzteky. Od uterniho vecera mame doma tatku a je to parada . Jachymek je nevernik, chce byt hlavne u tatky a na me pece. |
|
|
26.1.2012 20:45:07
Moni a co MS? Já bych počkala ještě měsíc a pak bych šla asi na gyndu, ale myslím si, že to bude tou antikoncepcí, tělo si asi musí zvyknout a každé to má jinak.
Jinak A. dostala k Vánocům kartáček, zatím jí ho nechávám na hraní, dost ho strká do pusy, v únoru jdeme na preventivku k zubaři, tak pak s A. asi začneme. Jinak mě čeká asi pěkná radost. Rostou mi moudráci, mám je všechny v dásni, zlobí mě zatím dva a rostou mi ne nahoru, ale do boku a tlačí mi na ty vedlejší zuby, prý se řezání asi nevyhnu, já, která nemám ještě ani jednu plombu, tam asi umřu Musím se s tou zubařkou nějak domluvit, zrovna nedávno jsem si brala Valetol, nemohla jsem ani skousnout.![]() Jinak ještě jednou děkuji za přání k narozkám. ![]() Marti, tobě bych ráda poradila, ale momentálně si kolikrát nejsem jistá a jsem bezradná i u té naší princezny, tož tady každá rada drahá, záleží, co všechno sneseš vytrpět, jak hodně budeš důsledná a co na to malej. Hani, ty bláho, já si myslím, jak v noci často vstávám, ale na tebe teda fakt nemám. Snad se malej brzy umoudří, jako je to ťuk ťuk zatím u nás. Doufám, že brzy vynecháme i to jedno vstávání. Andý, s tou antiko vím, že se musí začít brát hned druhé platíčko, ale fakt to není moc zdravé, vždy je lepší se vyčistit, ale když to bude jednou za čas.......snad jsi to zmákla. Di, první kontrola u zubáka by měla být když vyleze první zub, ale mně Dr. říkla, že stačí v roce, tož jdeme příští měsíc. Měla by ti jí vzít Dr., kam chodíš s Naty. Jinak my se přidáváme mezi ty línější dítka, taky asi roku neutečeme, dle A. není kam spěchat. ![]() Na stoupání a lepší stabilitu dávám A. kotníčkové bačkorky - občas, občas má jen ponožky, střídám to. Andý, co vyrážka? Madelinko a co zkusit inhalovat, aby se mu to všechno spustilo? Já vím, asi by to byl boj, ale když už to trvá dlouho? Ty jo holky, jsem to tady řádně zahltila ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.