| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 13697  [Dalších 12867 >>]
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
26.1.2012 20:33:18
Co se týče mě, tak mám stále zvýšené CRP, sice ne moc, ale asi tam pořád ještě něco je, po dvou ATB docela blbý, tak doufám, že to odezní samo a jsem prý dost chudokrevná, jenže když jím železo, tak nemůžu na záchod a v potravinách mi to asi nestačí, tak nevím, co s tím. Alespoň už mám slabší MS:
Mimochodem, Di, máš můj velký obdiv a přijmi mou gratulaci k rozhodnutí "mít třetí dítko"!!!!~x~~x~~x~ Je to bomba, ale já po této dračici bych, tak jako už tady někdo psal, uvítala těhu pouze jako užívání, přípravy a toť vše. Takže moc držím palečky, ať je to ta chlapská posila.
Jinak teď máme trochu trápení s L. Asi s ní začíná mlátit taková ta dětská puberta, mamka mi říkala, že takto to začíná, pak se to stupňuje, tak to se fakt máme na co těšit. V poslední době mě fakt štve, zlobí, má v hlavě blbosti, tak nevím, co s ní. Snažím se to v rámci možností tolerovat, ale občas to fakt nedávám. Holky prý mají daleko horší pubertu a jestli to bude 2x, tož ať mi rezervují místo v Bohnicích.

Moni, jak fungují nové chůvičky? Je fajn, že roupy už jsou zažehnány.
A co se týče toho sčítání lidu, bych jim tam řekla od plic, co si myslím. Maj v tom pěkný bordel a je vidět, že nemají nic jiného na práci, než otravovat mámu od tří dětí, která je sama, když chlap vydělává korunky.~q~~o~
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
26.1.2012 20:28:25
Ahoj holky.
Koukám, že stejně tak, jako mrzne venku, to zamrzá i tady, ale jestli jste na tom stejně jako my, tak se ani nedivím.
L. zase začala chodit do školy, takže povinnosti volají, né že bych byla ráda, když je nemocná, ale bylo volněji, sice úkolů bylo dost, ale nebyly jsme limitovaní časem.
Teď se jen modlím, aby jí to chození do školy nějaký čas vydrželo. V úterý máme vysvědčení, v pátek pololetky a od 6. února máme jarní prázdniny. Pevně věřím, že se nějak dostaneme ke švagrové na ty hory, protože děti pořád marodí a v březnu jedou do Alp, tož se budou asi snažit nikde nenastydnout, aby odjeli.
Tady je takový ten suchý mráz, na jednu stranu jsem ráda, líp se jezdí autem i kočárem, ale kvůli dětem by trochu toho sněhu spadnout mohlo.
Di, někdy si říkám, jak ráda bych teď byla u Vás a alespoň brala nějaký ten stupeň nad nulou~t~
Samozřejmě i od nás letí vše nej..... Naty k jejím narozkám. Fotky jsou boží a ten chlapeček je fakt typickej Španěl, nemám pravdu?

Holky, to je děs, nedávno jsme tady řešily porody a dneska už je těm naším prckům skoro rok. Musím malou pochválit a nechci to zakřiknout, ale vstáváme v noci už asi třetí den jen 1x. Chodí spát mezi 18 - 19, i to už jsme trochu protáhly, pak se budí mezi 1-3 ráno a pak vstáváme kolem půl sedmé, což si myslím, že už jde. Nejely jsme na pravidlo, že denně prostě jdeme alespoň na hodinu ven, když to jde, jdu ráno, o to její krátké spaní, dá si v kočáru 45 min., L. je ve škole a když je manža doma, chodí on. Vyvětrá se, přijdeme domů, dá si oběd, pohraje si a jde kolem půl druhé spát znovu a spí i dvě hodiny, takže nám to krásně vychází. Už jsme najely trochu i na normální jídlo a baští teda fakt moc dobře.
7. února jdeme do poradny.
Jinak co se týče dárku, tak jsme to trochu vyřešili, ale nic moc. Vytáhli jsme po L. takovou krabici s Legem, jen kostky a na víko se dá skládat komín, pak tahací tel. od Fisher Price a zítra chci koupit od Chicca "Uhoď kladivem" nebo jak se to jmenuje, je to taková krabička se třema postavičkama, je u toho kladivo a když té postavičce uhodíte kladivem do hlavy, tak zapíská. Myslím si, že z toho bude mít větší radost, než z polštáře a kor když začíná líp spinkat.
Jinak dostane mléko a plíny, hadrů máme dost. Teď jsem zrovna vyndala další várku - 86~t~ a nějaké věci od Nextu i na 1,5 roku~t~. No, dle naší domácí váhy máme cca 10,5 kg a díky Bohu, že neposedí, protože jinak by byla jako koule. Dort budeme mít do klasické dortové formy - pudink, piškoty, broskve, šlehačka + svíčka a necháme ji v tom se popatlat, ať mají s L. stejné možnosti~t~
Co se týče pohybů, tak chodíme kolem nábytku, stavíme se v prostoru, ale stále raději lezeme.
Jo a v úterý jsme odevzdali monitor dechu......
Madelinka+3 andílci 78772
24.1.2012 9:03:39
Zapomněla jsem Natynce popřát všechno nejlepší k narozeninám,tak přejeme moc moc moc štěstí a zdraví a posíláme hubánky~;((
Madelinka+3 andílci 78772
23.1.2012 20:37:25
Ahojte,
s novým týdnem na mě leze nová rýma, Ondrášek měl v pátek horečku, ale je to zase "jen"rýma. Nějak se té rýmy neumíme zbavit.
U nás v sobotu krásně nasněžilo a v neděli to zase deštěm všechno slezlo.Dneska bylo trochu jaro, ale od zítřka má přituhovat.
Chceme jít zítra s manželem na večeři tady v Lokti, objednali jsme si jí na Slevomatu.
Ve středu nejspíš pojedem lyžovat, jestli se teda nerozjede nemoc.S holkama jsme byli v neděli, Adélka už docela pluží, Eliška se snaží.
Moni, to je dobře,že jsou roupy pryč.
Buď v klidu, my taky do roka chodit nebudeme, taky si u všeho stoupáme. Já mu dávám takové kožené botičky, v punčocháčích mu to klouže.
Di, koukám, že chceš jít v našich šlépějích, po dvou chůvičkách jeden chlapeček. Moc ti to přeju.Já jsem blázen, ale všem závidím těhotenství, takové ty přípravy a očekávání, ale já už mám splněno. Jo a taky jsme na 74 vel.
Dneska už jsem splnila všechny úkoly, musím se pochválit.~R^
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
22.1.2012 11:25:21
Ahoj holky,

i u nas mame nasnezino, vcera sypalo cele odpoledne a vecer uz byli kluci radit na snehu a stavet snehulaka, nejstarsi teda vytahl kolo a delal ptakoviny na kole ~a~. Sane jsme pujcily, tak doufam, ze se mi vrati, budu se muset ozvat.

Di, to je pekne rozhodnuti ~g~. A velikost 68, to me taky pobavilo, u nas se nosi stejne jak u Ellen 86 a plinky 4+.

Andy, uz mame po roupech, vzala se tabletka a mrsky pochcipaly, za ctrnact dni vezmeme jeste jednu, aby se znicily i vajicka a je to.

Jachymek taky nebude chodit k roku, zatim se stavi u nabytku a zkousi obchazet, ma danej stolecek k nabytku jakoby do L a to se i pusti a udela jeden krok. Capacky jsem zatim neresila.
Andýs 65055
22.1.2012 0:18:48
Tak nevím, zda by to už nechtělo nějaké bačkůrky nebo capačky.
Andýs 65055
22.1.2012 0:18:11
Jinak u nás 6 zubů a kolem nábytků lítá jak tajfun, podaří se mu udělat třeba dva kročky od gauče ke stolu, ale pořád je nejistý.
Andýs 65055
22.1.2012 0:16:06
Ahojky,

Majko, tak jak je tobě a Lucince? Na Lucinku se teda těch nemoci sesypalo, ať je brzy v pořádku, bobek malý. Neporadila ti dětská doktorka něco na podporu imunity? Také jsem uvažovala odbourat noční krmení, ale na mám na to sílu, připadá mi rychlejší mu rychle udělat mlíčko a šup do postele, než chlácholit a nosit, takže prozatím ještě vydržíme takto.

Moni, jak u Prokůpka roupy, už je to dobrý, musí to být nepříjemné. S tím úřadem ohledně sčítaní lidu to je teda mazec ~o~
.
Di, Natálce ke krásným pátým narozeninám hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka ~x~. Nádherné fotky, obě děvčátka okatá, takže by se k ním opravdu nějaký okatý bratříček hodil ~;). Máš můj obdiv, tak daleko od rodiny a zvládáš to s dětma bez babiček sama.

Marti, s tím uspáváním ti neporadím. T. jsem přes den téměř jako dvouletého také uspávala nošením. Nejdřív jsem ho uspávala v kočárku, ale po tom mu byl těsný a v posteli ne a ne usnout, takže nošením a to ještě k tomu jsem mu musela pouštět písničky, záda jsem měla total v háji. Ale večer usínal v pohodě.

Hani, tak to je malý šikulka, to je myslím tady první chodící. Držím pěsti, ať se to spinkání upraví, ať už se konečně vyspíš déle než jen dvě hoďky ~;((.

Ell, a co lázně, pomohly?

Tak u nás minulý týden krásně nasněžilo, akorát už to začalo tát. Ještě ohledně jídla, K. chleba papá krásně, až si u toho mlaská, svačinku jogurt s ovocem také, ale obědy teda nic moc, aby papal potřebuje něco na hraní, jinak se ke mně otočí zády a nic do něho nedostanu. S hraním pak sní vše, jenže se mi zdát, že pak neuvažuje co jí a kolik, nevíte co s tím? No a s vyrážkou už to vypadalo dobře, teda koupali jsme denně, na doporučení kožní jsme měli jen 3x za týden, ale to jsme si nedovedli představit, vodu zbožňuje. Jenže dneska se mu objevila jiná vyrážka, taková červená kopřivka po celém těle, už fakt nevím co to může mít. Asi týden jsme nějak s manželem opomněli dávat protialergický lék, takže to opravdu vypadá, že bude na něco alergický. Mně zrovna tento týden vzali odběry a alergii na lepek a mléčné a nevím na co ještě. Pořád mně zlobí střeva, bolí břicho a cítím tlak na konečník, čeká mně kolonoskopie střev. Takže Majko asi jak u vás, bu´d nemocné děti nebo já.
Ellen + 4 111184
21.1.2012 22:14:12
Ahojda,
doma je konečně trochu klid, tak si to užívám u PC. Tenhle týden marodí pro změnu nejstarší asi nějaký bacil ho bacil, měl teplotu a kašel, ale zlepšuje se to, tak snad půjde příští týden do školy.
Mě už příští týden končí lázně, tak zas bude život v normálních kolejích.
Dneska odpoledne u nás nasněžilo, konečně, takže Di možná konečně vytáhneme sáňky (teď přemýšlím kde máme tu opěrku ~f~).
Večer malej usíná taky u prsa, máme to na 2 poločasy, dám mu z jednoho a položím, někdy hned spí, někdy se mrská, tak ho chvilinku nechám a dostane z druhýho a chrupe.
Jinak už máme prořízlý ty 2 horní zuby, tak je jak veverka.
Di, to je legrační, že uklízíš velikost 68, náš sumista má teď 86ku. No jo holt máš křehkou holčičku a já otesánka ~:-D. Jo a gratuluju k chození, to je Steluš rychlík, my si asi počkáme tak na 14 měsíců :-). A další gratulace k vašemu rozhodnutí, to je krásný!!!~x~
Andý, dodatečně všehno nej Kubíčkovi k narozeninám ~x~~;((, nějak to rychle utíká...
Moni, držím palce na ten úřad, to je neskutečný!~o~
Tak hezkou neděli ~3~.

Di+N07 & S11 107841
21.1.2012 19:18:02
Ahoj holky,
Tak jsme tu měli dneska známé,akorát to všechno poodjíždělo,tak nakukuju.Včera jsme byli na 11. měsíční prohlídce a má 8000 g,taky jí sestřička chválila jak hezky ťape s jinak vcelku nic.Chtěla jsem se zeptat jak to je se zubaři,jestli jí mám nějak hlásit ale zapoměla jsem~d~Nevíte holky jak to je?Pokud je automaticky tam kde N. a kdy tak poprvé přijít?
Jo chtěla jsem pochválit oslavence,bez ofinky vypadá jak správný klučina~x~

Hani,teda spánek trvající 2 hodiny si nedokážu představit,to jsi snad trhla rekord~;)Ale věřím,že se už blýská na lepší časy a je fajn,že už je takový zapřísahlý chodec.Vozíte holky vůbec prcky v sáňkách?Mě mrzí,že tady to nejde,ráda bych zapřáhla sáně místo kočáru~;)
Stelli tančí taky ráda,teda kroutí prdelou a směje se u toho a žaludek má taky bezedný.Vidím,že je to všude stejné.

Marti,tak to nevím jestli poradím.Malá teď spí se starší v pokojíku,má postýlku u zdi,šprušli sundanou a přisunutá k ní je N. postel.Malá když ví,že je někdo vedle ní,tak usne.Když jsem jí měla u sebe,tak jsem položila do postýlky a hladila jí ruku nebo břicho a usla během pár minut.

Andý s tím bolením břicha nevím ale pokud chceš oddálit menzes můžeš natít nové balení a brát kolik tabletek potřebuješ,pak 7 dní vynechat(MS) a pak ale otevřít NOVÉ anebo můžeš 2 plata spojit dohromady ale bála bych se aby se to při tak dlouhé době nějak nehromadilo nebo něco.Spíše bych byla pro tu první variantu ale zase vyhozené peníze,záleží na tobě.

Majuš,snad si ze 4 barbuchama doma přežila~t~

Moni,jasně stříhni jen ofinku,oni jsou po ránu střapaní k sežrání~t~
A hraním to máme stejné,taky když mě (nebo spíš Juliana~q~) spatří,tak se najednou s N. hrát nedá.Jinak jí to nevadí.
Držím na úřadu palce,snad se to nějak vyřeší a nic z toho nebude.Doufám,že až najdou ten papír,co jsi poslala,že se aspoň omluví~o~Tedy jestli ho někde neztratili,což spíš.
A děkujem za pochvalu fotek~x~

Dneska jsem dělala na večeři rajskou a malá by lízala i talíř.Jinak začíná ze všeho růst 68 jsme už vyřadili kompletně jedeme ve 74 a už jsem ze sklepa vytáhla i 80 ale v tom plave.
Ještě jsem chtěla oznámit že příští rok touto dobou se začnem snažit o brášku pro holky,měli jsme včera diskuzi a asi do toho jdem~t~Ale třeba se něco ještě změní,zatím neplánuju,rok je daleko.
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 13697  [Dalších 12867 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.