Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
21.1.2012 10:10:46
Ahoj holky,
uplne nejdriv musim poprat Kubickovi k prvnim narozeninam! Takze Kubicku, vse nejlepsi a velkou pusu od nas vsech ![]() ![]() .Andy, Kubik hned s ofinkou prokoukl, Jachymka ceka strihani taky, jen premyslim jestli ho vezmu na mechacka, nebo mu jen fiknu ofinku, prece jenom je po ranu s tim svym pankovym ucesem k sezrani. A s antiko ti neporadim .Di,gratuluju k chozeni , u nas to jen tak nebude. A TV je u nas jen sekundova zalezitost, zajima ho jeden porad a to jsou geometricke tvary a ten trva asi deste sekund, asi mu ho natocim . Spolecne hrani u nas moc nefrci, teda frci, ale spolecne hrani se mnou, jak se vzdalim tak ho mam v patach. Obcas se necha oblafnout a vydrzi s Krystofem, ale to se nesmim ukazat. Chuvicky jsem zacala pouzivat az posledni dva mesice, predtim jsem mela pocit, ze to byla zbytecna koupe, ale jak zacal byt pohyblivy, tak je vyuzivam porad.A mate jako vzdycky moc pekne fotky, zvlast ta fialova je super .Majko, taky se pripojuji k gratulacim , jsme tedy obe kozorozky . U nas je to tento vikend naopak, Prokupek nocuje u kamaradky, tak mam o jednoho noclezniky min, vlastne o dva, pac tatka neprijel a musi v Nemecku zustat az do uterni noci .Hani, malej je sikulka, skoda, ze se tim chozenim a aktivitou neunavi a lip ti nechrupe, ale myslim, ze je to zrovna naopak, i Jachymek hur spi a je cim dal vic aktivni. A se spanim nejste sami, malej ted taky spi spatne, ale je fakt, ze jsme meli obdobi, kdy spaval nadherne. A k narozkam budeme jeste dostavat kacu, je to vdecna hracka. Odrazedla, gumova skakaci zvirata, prolizaci tunel to uz tu padlo .Marti, s uspavanim ti moc neporadim, u nas se uspava u prsa. Pekne jsem si ho rozmazlila a to jsem prostredniho syna dala do postylky a rekla haji a on spal... Misto chozeni bys mohla s malym sedet na balone. A jak jsem vam tu psala o tom ze mi prisel dopis kvuli scitani lidu, ze mam zaplatit pokutu a ja se odvolala, tak mi prislo, ze se mam dostavit na urad k vyslechnuti , ti me teda pekne se... , ale co jim tam reknu si za klobouk nedaji. Nevim co tam chteji resit, bude to tvrzeni proti tvrzeni, baba bude lhat, ze jsem ji neotevrela a ja zadny doklad o tom, ze jsem ty papiry odevzdala na poste nemam.Mejte se krasne . |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
20.1.2012 20:38:49
Přejeme našemu Kubíčkovi k prvním narozkám jenom to nej.... do života.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mám tu dvě nocležnice navíc, L. si přivedla kamarádky, tož nestíhám, více snad o víkendu. |
| Andýs | 65055 |
|
|
20.1.2012 16:26:05
Hani, díky, už měl tu ofinku strašně dlouhou, lezlo mu to do očíček, řešili jsme to gelem nebo sponečkou
. Kubík všem děkuje za gratulace .Holky, dotaz zase kolem antikoncepce, jsem v tom úplně laik, nechala sjem si to předepsat na stará kolena . Mám dobrat už jen 3 tabletki, může bolet břicho jako před PMS i když beru antiko? A druhá otázka, jde oddálit menzes tím, že začnu brát další plato bez vynechání? |
| Hanka+T+H+M | 13604 |
|
|
20.1.2012 15:13:54
Malému to ostříhání fakt moc sluší!!!!!!!!!Je krásný!!!!!!!!!!!
|
| Hanka+T+H+M | 13604 |
|
|
20.1.2012 15:10:42
Ahojte maminy!
Mooooc vás všechny zdravím, přeju, ať nemocní a bolaví jsou co nejdříve v pořádku, Kubíčkovi všechno nejkrásnější k narozeninám, princezně od Mikk samozřejmě taky a jestli jsem ještě prošvihla nějaké narozeninky, tak se omlouvám. Většinou zapnu net jen na chviličku, nakouknu na maily, účet, rodinku, facebook a zase mizím.... Malý je mooooc šikovný, až na to věčné nespinkání, ale to už k němu prostě asi patří a jednou se spinkat naučí. Teda doufám...Vždyť jsem se už víc jak rok nevyspala víc jak 2 hodiny vkuse. Od vánoc už chodí jako veliký kluk, dokáže skoro běhat . Předevčírem jsme byli venku poprvé v botách a ve sněhu. Byl překvapený a chodil, ale raději jen za ruku, protože jinak měl v té kombinézce a botech špatnou rovnováhu. Ale jen co jsme ho doma zbavili kombinézy a bot, tak tu lítal jak papírový čert.Moc rád tančí- když slyší jen kousíček jakékoliv hudby, hned se začne vlnit, podřepávat, mávat ručičkama do rytmu.... Děti to mají asi v sobě. Jinak ví jak dělá ryba, jak se dělá čachi čach, kope do vodičky, dávat pusinku, říká na všechno Ba nebo Pa a právě to Pa je pro něho úplně nejdůležitější. Papal by pořád, všechno a všude. Musíme před ním jíst tajně, protože i když je po svém jídle, klidně se vrhne i na naše. Jen jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží. A narozeniny- má je ve čtvrtek a včera jsem vyhrála na aukru novou houpačku do pokojíčku, takovou tu skládací, tak snad bude mít úspěch. Ale jinak mě nic nenapadá. Chtěla jsem ještě koupit toho mluvícího pejska od Fischer Price, ale 700 je moc peněz. Tak jdu obléct kleky a jdeme koupit barvu do obýváku. Přítel má přijet za necelý týden a chtěla bych ho tím překvapit. Mějte se krásně a hoďte nějaký tip na dárek k 1. narozeninám, jo? |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
20.1.2012 12:23:40
Andýsku ,také přejeme všechno nejlepší Kubíčkovi, hlavně by byl zdravý, ostatní už se dostaví samo
, posíláme moc pusinek!!!!!!![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
20.1.2012 7:55:22
Ahoj holky,
Kubulka mooooc děkuje tetičce Di . Di, Moni, zoubky čistíme hned od začátku, koupila jsem sadu těch tři kartáčků v DM. No jestli to jde nazvat čištění, někdy prostě lumpík jeden tu pusinku ne a ne otevřít. |
| Martina:-) | 62227 |
|
|
19.1.2012 18:26:24
Ahojky holky prosím o radu! jak uspáváte večer prcky? Liborek usne jedině když ho chováme a chodíme po bytě, už mi docela bolí záda, v postýlce nespinká vůbec tam se budí po půl hodin, klidně spinká jen u nás v posteli. už nevim co dělat. a už jste někdo přestěhoval dětičky do svého pokojíčku?
|
| Di+N07 & S11 | 107841 |
|
|
19.1.2012 18:04:41
Ahoj holky,
zase po pár dnech jsem se rozhodla napsat pár řádků,snažím se číst každý den ale moc tomu netu poslední dobou nedávám. Slavili jsme Natálčiny 5.narozeniny, mimichodem Majuš všechno nejkrásnější k 13.lednu ať holky a manžel poslouchají a tobě se splní všechna přání ![]() ![]() Navíc jsem teď začla dělat nějaké papíry do práce,takže už nechodím uklízet ale s malou se to moc nedá. Jo a mám obrovskou novinu a to,že už od 14.ledna CHODÍME!!!!!!Mám z toho radost,přesně na 11.měsíc No ale venku ještě pěšky nechodíme to se neodváží ani obývák moc ne,spíš menší tratě.Ale když držíme za ruce tak skoro běží ale když spadne v prostoru tak se staví dlouho.Zoubky už má konečně taky 4 přední a s něma už se to jí.Jo a taky si oblíbila koše.No máme teď kuchyňský koš na komodě v obýváku,stráášně estetické Ale jinak je to pomocnice,zametá,podává misky z myčky,já věděla proč mít druhé dítě![]() Zkusím něco dočíst a reagovat. Bellinko,to jsi odvážná,že zvládáš malého i s pooperačními stehy!Pijeme ráno většinou 250 ml Beby,jinak asi 2x během dne po 130 ml.Ale malá začíná mléko poslední dobou odmítat,tak je spíš na čajích a už vypije i čistou vodu.Naty taky nedá do pusy nic než holou vodu,tak myslím,že máme pokračovatelku.Jinak jogurty a sýry má skoro denně,tak se moc nebojím. Moni,to je fajn,že malý sleduje televizi,Stelluš vůbec.Nějak jí do toho tlačit nechci ale ráno je fajn pustit pohádku a dělat si své.Věřím,že jí to časem chytne na chvilkové zabavení je to fajn. Jinač počasí máme na jarné fusák Dneska bylo něco kolem 15°C a je zamračeno a dost fouká,takže se bez fusáku a čepky nehnem.Bellinko,ať se packa rychle hojí My to máme taky za sebou a nejhorší bude koupání,jinak nám to nějak nevadilo,tak si s tím snad i Liborek poradí.Andý,já chleba dávám už normálně,namažu se smetanovým sýrem,rozřežu na půl,hodím na sebe a odkrojím kůrky.Taky jsme nasadili puding,rýžové chlebíčky a nejradši má bramborovou kaši s cuketou. Odpad třídíme,máme koš se dvěma bubny v kuchyni,jinak všude normální.Záleží kolik do toho chceš investovat,my měli ten náš uplně obyčejný za 700,- ale když si dáš do gůglu "koš na tříděný odpad" tak ti něco vyjede. Mikk,malá je nádherná princezna,ani bych ji nepoznala Je fajn,že se oslava povedla,já už se taky začínám těšit.Dort jsem se rozhodla pro samotvorbu,tak to nebude nic spešl Ale tady se 1.narozeniny hodně řeší,tak budeme dělat něco většího.Moni,teda uf,to byl den.Vůbec nevím jak se roupy léčí,snad to není nějak déletrvající.Chůvičky určitě reklamuj,já jsem ráda,že jsem do nich nakonec investovala,každý říkal,jak je to zbytečné,že to budu používat pár měsíců a bude to stát ladem ale nám se teda parádně osvědčují Je to fajn i na kontrolování té starší,když si hrajou v pokoji a já třeba vařím,tak je to nenahraditelné.Majuš,taky jsem si na Delf nedávno vzpoměla,chodila tu i na jinou diskuzi,tak nevím jestli ještě vůbec sem chodí.Ale neviděla jsem ji.Zato jsem si všimla Lenky s Leničkou a myslím,že už se jim zadařilo ![]() Jinač u vás je snad něco ve vzduchu,jste pořád marod,jak to tak čtu.Musí to být hodně náročné Taky si myslím,že stojí za to vyzkoušet homeo,když Lucinka na ATB nereaguje,hlavně ať se jí holce uleví!Dort plánuju takovou kopuli,bez lepku a vajíček,jen do korpusu hodím pár piškotů a banánu,vanilko-pudinkový krém a celý zaleju hmotou White Icing a marcipánem dozdobím. K tomu ještě dodělám stejným stylem mufiny.Bude sladší ale lépe to asi nezvládnu ![]() Na narozeniny plánujem odrážedlo a asi koupíme takovou tu mušli na písek,kterou jen hodím na balkon.A ještě jí chci pořídit řetízek kolem krku,Naty taky dostala na 1.narozeniny,tak budou mít podobný.Od rodiny taky plíny a víc to neřešíme. Madelinko,hory závidím,hned bych jela ale asi bych víc jak boby nezvládla ![]() Moni,ty už jsi testovala? Neboj,ona příjde,ber to tak,že je to ještě neravidelné a ničeho se neboj.Na čištění zoubků jsem se kdysi tady ptala ale myslím,že nikdo ani neodpověděl.Nakonec čistím tím gumovým prsťáčkem bez pasty.Malá je nadšená jen co vidí,že se jde čistit.Dokud nemá stoličky tak prsťáček stačí,seženeš v lékárně i drogerce.Pastu ale doktorka nedoporučovala,protože ti malí ještě neumí plivat kdy mají. Ještě deníček-Tobík je moc hezký chlapeček a dort má parádní!Ondrýskovi to vyfiknutému hrozně sluší!A Ell máš krásné kluky všechny 4 a ty jsi tintítko a moc ti to sekne! Hodím nějaké fotky během zítřka(snad),po 5 měsících je to třeba ![]() A abych nezapomněla na dnešní velký den Kubíka!!!!!Kubíčku teta Di a Stelluška ti přeje jen to nejrásnější,ať děláš mamince radost jako doposud a jsi na ni hodný ![]() ![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
18.1.2012 12:23:06
Ahoj holky,
dnes jsme meli super noc, malej spal skoro celou noc a vzbudil se jen jednou a rano chrnel do deviti! Nevim cim to bylo, ale netrapilo ho brisko a klidne spal. Jedina zmena ktera vcera probehla byla ta, ze jsem mu uz odpo nedala ovocnou stavu, ale fenyklovy caj .Madelinko, u nas na Morave trochu snehu je, ve Vyskove je sucho, ale u deset km od Vyskova, je lehce posnezino, ale urcite ne tolik, aby se dalo sankovat. Ja jsem za tohle pocasi rada kvuli jezdeni autem. Holky budou dobry lyzarky, kdyz takhle od malinka jezdi, nas nejstarsi taky zacal brzy a ted lyzuje jako profik. Holky, cistite prckum zoubky? Ja premyslim, ze uz bych mela ty dva tesacky zacit pucovat. Staci otrit gazou, nebo pouzivate kartacek? Jinak stale beru tu Azalii a MS nikde, tak doufam, ze test nekecal . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.