| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 13697  [Dalších 12847 >>]
Madelinka+3 andílci 78772
17.1.2012 12:19:27
Ahoj,
včera jsem pečlivě něco napsala a pak jsem si to zase nepečlivě smazala.~q~
Minulý týden jsem tu měla ségru a v pátek jsme jeli na chatu, tak jsem vás dost zanedbávala.V sobotu byly holky v lyžařské školičce, v neděli jsme dovolili jet tatínkovi na Klínovec.Zatím musím zaklepat, ale holky lyžování baví, ale stále jsou na začátku.
Je na Moravě sníh? Tady dole kolem K.Varů je takový zmrzlý poprašek, ale na horách je ho tak akorát.
Moni, tak to jste zase jednou měli "bezva"den, ale ty jsi šikulka, Chocholouška si nepotřebovala a situaci jsi zvládla.Když jsem byla malá, taky jsem měla roupy, pila jsem takovou červenou sladkou vodičku.
A máte tu moučnivku, nebo něco jinýho?
My chůvičky využíváme jen na chatě a stačí nám obyč Sencor,máme je po holkách a musím zaklepat, fungují, dostali jsme je k předplatnému MF Dnes.
Jinak my máme teď celkem zdravé období, tak jsem zvědavá,kdy co holky přinesou zase ze školky~8~
Mějte se hezky a žádné katastrofy~3~
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
16.1.2012 22:30:03
Ahoj holky,

toz jsme ten dnesek zvladli. Rano jsem volala do lekarny a objednala gel na pusinku, v poledne jsem brnkla k Dr. a poprosila ji o nachystani receptu na lek proti roupum, odpo jsme zajeli do Vyskova a vsechno vyridili vcetne reklamace. Chuvicky jsem vzala od Philipsu, jsou takove novejsi nez jsme meli a zatim funguji~j~.

Majko, ja mam jako polstar prosivany povlak na polstar a mam to povlecene. Je fakt, ze Jaja je poslednich ctrnact dni u me v posteli, pac tolikrat vstavat bych nedala.
Roupi se leci nastesti dobre, vezme se jen jedna tableta a za ctrnact dni jeste jedna na preleceni.
S tim nocnim vstavanim je to des, ja prostredniho syna krmila do 2,5 let!, takze za pul roku klid byt nemusi. Ja bych nenechala vyrvat, ale kdyz by se mala vzbudila, tak bych se ji snazila uspat bud v ruce, nebo nejak uklidnit v postylce, asi by to byla par dni pakarna, ale pak by se uz treba tolik nebudila, ze by ji to nestalo za to. To jsou moje chytre rady ~;), ted jeste prijit na to proc se budi ten nas dareba, kdyz na jidlo v noci zvyklej neni.
Drzim vam palce, at uz ma Lucinka klid, taky se to na ni nejak sype.

A jeste jsem se chtela zeptat kolikrat denne jste pouzivaly ten Neocide gel?

Mejte se fajn, dobrou ~3~.
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
16.1.2012 13:45:36
Ell, teď jsem si všimla fotky v deníčku, mladýmu teda fakt chutná~t~
Jinak zuby to je svinstvo, nám se teď řežou ty stoličky, už aby byly všechny venku a byl klid.
Hele, já se jen tak neurazíma a za rady děkuju. Koupila jsem ty lichořeřišnicový kapky, krom Andý mi je doporučovala i jedna známá a chválila je, bereme je obě. Chtěli jsme k té naší známé homeopatce, ale nemá tento týden čas, tak to musíme posunout na příští týden, ale už to řeším, sama vím, že už je to do nebe volající. Kdyby to ale nešlo, tak se přihlásím, moc děkuju za rady a neomlouvej se!!!!
Andý, malej má hezký dort, holky, já už taky řeším, co za dort. L. měla krémový ořechový, paní nedošlo, že slaví jeden rok. Chtěla bych, aby A. měla stejnou možnost jako L. a to pohrabat se v tom dortu. Ráda bych potahovaný marcipánem, ale myslím, že to by jí šlo špatně. Tak přemýšlím, jestli mám upéct jen ze surovin, co může nebo ho mám nechat upéct, upeče nám ho známá ze surovin, co si řekneme + k tomu by ho potáhla. Jak to budete řešit vy?
Dárek stále ještě nemám, hlásím okolo, že chceme plíny nebo mlíko, protože fakt nevím.
Jen bych potřebovala poradit. A. se mi v poslední době začíná hrabat hlavou pod mantinel. Asi potřebuje být na něco nalepená. Měla tam ten kojící polštář, ale už je velká, tak jsem ho vyndala, má tam teď placatý malý polštářek, spí s plínkou a třema dudlíkama, jako rachot je v noci všechny hledat. V každé ruce jeden a + jeden v puse. Chtěla bych něco, do čeho by se mohla zahrabat. Polštářky, co jsem našla, jsou většinou tvrdé a chlupaté, hračky v postýlce nesnese, tak nevím, jak to řešit.
Jo a chtěla jsem odbourat to noční krmení, že jako ji nechám brečet, ale okolí mi radí, že to přestane samo, že někdo krmil i do 1,5 roku, tak teď nevím?????

Moni, tak co?
Ellen + 4 111184
16.1.2012 13:17:54
Majko, doufám, že jsem to nenapsala blbě a nezní to jako že chci machrovat... Já jen kdyby vám ten kontakt třeba pomohl, vím že když mi je mizerně tak každá dobrá zkušenost je nová naděje na lepší časy...~;((~x~
Ellen + 4 111184
16.1.2012 12:49:18
Ahoj ženy :-),
tak oběd mám uvařený, malej je po obědě, tak mám snad chvilku.
Moni, teda to byl ale den! Ještě ke všemu když jsi na všechno sama, to je ještě náročnější, když si člověk ani nemá komu postěžovat...
Chůvičky mám Philips ještě po prostředním synovi a ťukám, stále dobrý. Spíš je teda využíváme, když někam jedeme, doma je malej dobře slyšet.
Majko, teda to je mazec, to je náročný pořád řešit nemocí dětí~6~. Já si teda myslím, že by Lucka potřebovala nějakou očistnou kůru (třeba od nějakýho bylinkáře- kdybys chtěla, můžu doporučit a dá se s ním komunikovat i přes mail), aby se dala do kupy. Klasická medicína řeší jen důsledky problému a je to většinou jen vytloukání klínu klínem. Atb jsou určitě dobrá věc, ale pokud se nemoci pořád vrací tak to chce nějakou komplexnější léčbu - co ta homeopatka? Nechci ti vnucovat svoje názory ani dělat chytrou, jen mi to nedalo reagovat, máme už lecos za sebou a na alternativní medicínu nedám dopustit ~;).
Minulý týden měl prostřední syn hrozný kašel, v noci se budil, nasadila jsem bylinky a za tři dny úplně dobrý~;((.
Jinak u nás prorážejí horní jedničky, takže spaní je zase hrozný, mám pocit, že se pomalu odnaučuju spát~;)~t~.
Malej se pořád jen plazí, ale před týdnem mi udělal radost - dal už na sebe 4 kostky. Jo a miluje hudbu, když slyší rytmičtější písničku, tak se směje a paří ~k~.
Bell, taky třídíme, ale mám jen koš na plasty a všechno ostatní separuju do různých krabic a pytlů, takže neporadím.
Emmička, je nádherná holčička, ty oči! Dodatečně všechno nejlepší k narozeninám!~;((
Moni děkuju za pochvalu fotky, bylo to focený samospouští na první dobrou~;).
Tvoje chlapecká parta nemá chybu a máte tu pfku krásně upravenou!
Kubík je už řádnej chlap, to bude těma krajícema chleba~;)!
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
16.1.2012 9:48:03
Mikk, malá je kouzelná. Strašně rychle to letí, zrovna nedávno jsem si vzpomněla i na Delf, co tu od porodu skoro nebyla.
Ty už asi taky brzy budou slavit.

Ty jo Moni, tak tomu se říká "DEN BLBEC" !!!!!!!
S těma chůvičkama je mi to líto. Když byla malá L., tak jsme je neměli a teď teda jsem bez nich taky jak bez ruky, člověk si na pohodlí rychle zvykne.
Zkus ty papíry dohledat, ale i tak bys byla možná měsíc bez chůviček.
Hele, ten gel, co tu psala Bellinka je fakt super, už druhý den máme po všem. Malé se teda po něm zvedal žaludek, ale nebyla jiná možnost. Já nevím, čím to je, že se to tak šíří.
A co se týče roupů, tak to je nadělení. To si klidně mohl přitáhnout ze školy ze záchoda. Jáša je chráněný, ještě nechodí na záchod a kluci si určitě doma myjou ruce, takže toho bych se nebála. A jak se tohle vůbec léčí?

Já si teda taky přisadím. My, aby toho nebylo na L. fakt málo, tak jsem volala na kožní, na stěry z toho ucha a máme opět zlatého staphylokoka a ještě ke všemu tak rezistentního, že na tři z pěti ATB už nereaguje. Prý ho tam může mít hodně dlouho, může jí to podrývat imunitu, takže teď by měly zabrat ty ATB co máme a když ne, tak se modlit, aby to ucho bylo v klidu alespoň do jara a pak ještě jedno přeléční. Teď Dr. říkala, že dostat další ATB, že to už by fakt pro ten organismus byla darda. A že jí to ucho mohlo způsobovat i to zduření uzlin. Jestli se to bude dále opakovat, tak musíme i my na výtěry z krku, aby se zjistilo, jestli nejsme bacilonosičem.
Dneska ráno u nás - 7, tak snad to svinstvo všechno vymrzne.~q~
15.1.2012 22:22:39
Ahoj holky,

tak dnes mame zase den ~o~. Jachymek byl dnes nejaky nevrly a zdalo se mi, ze ma trosku zacervenaly jazyk a vecer jsem si vsimla, ze ma chyceny i ret, ma tam takove malilinke bile puchyrky, nevim jestli je to moucnivka nebo drobne afty. Uz jsem si opsala nazev toho gelu co zminovala Bell a zitra frcim do lekarny. Prokop si asi tyden stezuje, ze ho svedi prcka, napadlo me jestli nemuze mit roupy, ale delalo mu to jen vecer a spal v klidu a v hovinkach jsem nic neobjevila, no a pred chvili prisel, ze mu to zase dela... Uz pres hodku lezel, tak jsem se mu tam koukla a fakt ma roupy, tak musime i k Dr. Rikam si, ze mi Jachymek posledni dobou tak blbe spi, tak aby taky nemel taky roupy, ale prohlizim mu plinky a nic tam nema ~d~. A do tretice se nam rozbily chuvicky, mela jsem od Philipsu, kupovala jsem je pres net uz jako tehotna a netusim kde jsou od toho nejake papiry. Tak jsem dnes naklusala do obchodu a poridila od Sencoru s videem a chuvicky nefungujou ~q~, porad na nich skace NO SIGNAL, divala jsem se na recence a skoro kazdej pise, ze to jsou vyhozeny prachy, ze jim to taky dela, takze je jdu zitra reklamovat.
Ted by se mi ten tatka doma hodil, no snad koncem tydne dorazi.

JInak jsem se koukala do denicku a chvalim nove fotky, Emmicka je vazne drobinek, ale rozkosny. Ellen, fotka cele rodiny je spravna a Tonik je stejny sumista jako nas Jasik. A Tobik uz je velky chlapik a dort bych si hned dala.

Mejte se fajn a zitra dam vedet jak jsme dopadli ~3~.
Mikk & 2 píďata 69867
14.1.2012 21:02:19
Ahojííík~:-D
Moc moc děkujeme za přáníčka pro Emmí, oslava nakonec byla posunuta až na dnes.., ale že si to užila~t~, chudinka malá úplně odpadla už v půl sedmý a spinká jak špalek~:-D~6~
Byla tršku vyjukaná z toho co se kolem ní děje, ona je pořád takový miminečko moje~s~

Bell ať je ručka zase brzy v pořádku, copak vyváděl prďola? Snad ho to moc nebolí~m~~6~

Jinak Emma má mlíko ráno, večer a 2x v noci, nedaří se mi jí ho v noci sebrat ~a~, takže sem jen snížila dávku a uvidíme mno~:-D
Většinou má kolem šesté-půl sedmé mlíko, kolem deváté, půl desáté sváču - jogutr nebo chlebík se "žervé", kolem dvanácté oběd, ve tři sváču - to má ovoce, přesnídávku nebo jogurt dle toho co měla dopoledne k svačině...pak má kolem šesté mlíko, nic jinýho k večeři nechce, no a jakou druhou véču má zase mlíko kolem desátý...~8~ fakt nevím co s ní, ona je jedlík, sní vše co dostane, ale večer je nekomrpomisní a krom mlíka si nic jinýho nevezme a kaše jí teda nejedou...

A už nevím co sem chtěla...joo, zubů máme jen pět...míry dodám v úterý ~:-D, ale je to prďolka malá...hodím nějakou narozeninovou do deníčku ~;)
Andýs 65055
14.1.2012 9:55:40
Majko, také bych ten alkohol neřešila, je to minimum, podle toho když nám T. upije piva ~t~. Když byl T. menší, tak jsme si pivo k obědu museli potajnu nalít do hrnku, aby také nechtěl ~t~.
13.1.2012 21:51:05
Ahoj holky,

teda Majko tos to pekne schytala, dalsi angina, to je na prd~:(. Drzim palce, at se z toho brzy vylizes.
Jsem zvedava jak pochodis u homeopata, urcite pak dej vedet. Ja mam pocit, ze je to proste obdobi u deti a ty maly potvurky nespi, at delas co delas. Neverim, ze se decka v tomhle veku budi hlady, to delal nas prostredni, vzbudil se a jecel do ty doby nez se najedl a ja mela pocit, ze ma hlad, pak jsem mu zacala davat misto mlika caj a rval do ty doby, nez dostal caj, proste mel zlozvyk, ze kdyz se v noci vzbudi, tak neco dostane. Jachymek v noci od peti mesicu neji ani nepije a spaval celou noc a ted se porad budi, nechce nic, treba jen dudel, nebo upravit v posteli, nebo pohladit. Zda se mi, ze od doby co je vic aktivni a rostou mu zuby je v noci neklidny, jakoby nemohl vypnout. Dnes se treba budil snad po pul hodinach, vcera se vzbudil jen dvakrat...

Bell, chudak Liborek, tak drzime palce, at ruka sroste jak ma a malej je brzy bez sadry.
Odpad tridim, ale kos spesl nemam, smisenej odpad davam do normal kose, plasty do igelitky, sklo rovnam vedle lednicky a papiry davam vetsinou do velke papirove tasky.

Andy, chleba davam jen vyjimecne, spis patku na zuzlani, dala jsem mu i krajicek na kosticky a na to zerve, ale on to ma v rychlosti blesku vyluxovane a nepovazuje to za jidlo. A vcera jsme zhresili, pekla jsem jogurtovy kolac s ovocem a malej dostal taky kus a pry to nebylo vubec spatny, ale snedl by tak pul plechu a ne jeden kousek ~j~.

Jdu vesit pradlo, tak ~3~.
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 13697  [Dalších 12847 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.