Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
13.1.2012 21:16:48
Andý, já mám ty kapky pro L. a pro mě, kamarádka je taky brala a vřele doporučuje. Já jí je nalila do vody, tak příště to udělám do té teplé, ale zase těch 20 kapek, tam toho alkoholou tolik nebude, na celou sklinku je tam 40% alkoholu.
Jinak chleba taky dáváme, prdí po něm jako kanon, ale občas si ho dá s chutí. Mma máme kapky Grešík Děčín. Ono asi záleží, kde to lékárna objedná. |
| Andýs | 65055 |
|
|
13.1.2012 20:59:16
S tou lichořeřišnici u Kubíka bych byla asi opatrná, ale u T. bych se nebála.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
13.1.2012 20:57:35
Já mu dávám mléko 2x za noc a pak ještě ráno kolem osmi a kolem půl desáté se mnou snídá chleba. Holky, nedáváte chleba?
|
| Andýs | 65055 |
|
|
13.1.2012 20:17:40
Majko, ten homeopat mi je předepsal pro Kubíka, je to lichořeřišnice od Rndr. Olejníčka Medin Terra Brno, je tam psáno do tří let nevhodné. No prý se firmy tím hájí a většinou píšou do tří let nevhodné. Třeba i na jitrocelovém sirupu, Mucoplant píše nevhodné do tří let, teď jsem koupila od jiné firmy a ta hláška do tří let nevhodné je přelepená a psáno vhodné od jednoho roku. Alkoholem teda si ne, jelikož ten by děti neměly ani od tří let. Ale v lekárně mi poradila, nakapat do teplé vody a alkohol se vypaří.
|
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
13.1.2012 18:28:15
Holky, vy dáváte dětem ještě i přes den mléko? Mně Dr. říkala, že už mám nahradit mléko normální stravou.
Takže ráno po vstávání jogurt, pak jsme posunuli oběd místo ve dvě na 11, pak má přesnídávku a kolem páté, půl šesté večer máme kaši a mléko 2x za noc. Když to takhle píšu, tak si říkám, že je toho málo, ale mladá jak nemá mezi jídly 3 hod. pauzu, tak se v tom pak nimrá. Občas ochutná něco od nás a sní dost křupek. Vypije tak 250 čaje denně. Bellinko, ať je brzy líp. Chuděra, musí ho to bolet. Co dělal? Jinak já už opět a znovu ležím v posteli a mám druhé ATB, opět angina. Manža tady lítá jak hadr na holi, mladá nespí, dneska si dala 3x 30 min. a z toho jednou v kočáru, tak když jsem šla od Dr., tak jsem koupila v lékárně sirup na klidný spánek a příští týden jedeme k homeopatce. Andý, lilichořeřišnicové kapky už mám doma, píšou tam ale, že to nesmí děti, asi kvůli tomu, že tam je alkohol, nevíš teda jak to je? Já si je dnes už nasadila. |
| Andýs | 65055 |
|
|
13.1.2012 14:44:42
Ajoj, zlomená ruka, bobek malý, ať je brzy líp
. |
| Andýs | 65055 |
|
|
13.1.2012 14:29:26
Bellinko, u nás to samé, najednou pije i 3x za den a už to vypadalo, že přejdeme na Sunar, že mu možná Nutrilon nechutná. |
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
|
|
13.1.2012 9:05:26
Tak sotva jsem si postezovala, tak maly zacal pit vice Nutrilonu pres den- a ted vypije i pul litru
![]() Liborek si predevcirem zlomil ruku, takze mame doma zase o radost postarano...ach jo, nejak se to na nas hrne... Holky, mam takovy dotaz- tridite doma odpad? Nemate nekdo tip, kde koupit velky odpadkovy kos na trideny odpad? |
| Andýs | 65055 |
|
|
11.1.2012 7:26:52
Ahoj,
Bell, malý zas vstává v noci, někdy i 2x na mlíko po 150 ml, a to jako malý přespal celou noc a někdy jen jednou a má teda jen těch 150 ml. Snažím se mu to pak nahradit jogurtem a kaší. Jen mi vrtá hlavou, že v tom věku i s 0,5L mléka, my měl vypít během dne 1l tekutin, jenže když mi dá třeba jen těch 150ml a pak jen stěží 250ml čaje a něco přesnidávky, zda to není málo. Ale u dospělých se zas mléko do tekutin nezapočitává, tož jsem z toho jelen.Umím si dokonale představit, jak ti je po té operaci, po císaři mi bylo asi stejně, musela jsem si přidržovat břicho, abych mohla chodit, aby to tolik nebolelo. Je to bohužel řez a to je jedno kde. Za chvíli to přejde. Majko, tak ať je Lucince brzo líp, možná by to stálo za návštěvu homeopatika, zda neexistuje nějaká prevence. |
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
|
|
10.1.2012 19:48:44
Majko, ten gel je pry novy, takze ho asi neobjednavaji pausalne, ale ja si ho taky nechala objednat z lekarny a druhy den ho tam meli..no, a za dva dny pouzivani byl malej bez moucnivky a to uz jsem ani nedoufala- mel ji uz i na rtech:-(
Drz se, trable se zdravim deti jsou strasne vycerpavaji..tak at je to brzy zdarne za vami! ![]() Moni, diky za uklidneni- me uz tchyne malem narkla z prepeclivosti, ze malemu jeste varim z kojenecke vody Jsem rada, ze jsem se ujistila, ze jsem normalni![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.