Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
10.1.2012 14:09:26
Ahoj holky.
Tak máme další ATB, na 7 dní po 12 hodinách. Andý, Dr. o těch kapkách už slyšela, prý by je nám teď možná i doporučila, ale vzhledem k tomu, že má Lucinka infekční zánět na uchu po naušnici, tak jsme stejně museli dostat ATB, a tím se řeší i ta bolest v krku. Bellinko, ptala jsem se ve třech lékárnách na ten gel, vždy to hledali v PC a nevěděli o něm nic, až jsem se nakrkla a ve 4. lékárně ho prostě bez poptávky objednala. Jdu se naobědvat, celé dopo jsem měla rozlítáno a do toho A. zase nechce spát. ![]() |
| hledacek | 112119 |
|
10.1.2012 13:25:42
zdravím všechny, chtěla bych poradit ohledně výběru cyklosedačky máte někdo zkušenosti, kterou značku vybrat.Děkuji
![]() |
|
|
9.1.2012 20:47:04
Moni, vidím, že má bílo v pusině. Zuby asi taky lezou, devět jich je venku a 10. na cestě. Taky máme rudé tvářičky, ale říkám si, že je to možná tím teplem doma a nebo vyfoukáním z venku.
|
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
9.1.2012 20:13:55
Teda nez to sesmolim a odeslu, tak jsou tu nove prispevky
.Bell, ja myslim, ze to staci, zvlast jestli ma malej jeste nejakou kasi, nebo jogurt. Majko, a nemuzou to byt taky ty zuby? Skoda, ze ti nasi prcci jeste neumi rict a clovek se jen dohaduje. Drzim vam palce. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
9.1.2012 20:08:12
Ahoj holky,
od nas z Moravy leti taky narozeninove prani pro Emmicku, vsechno nejlepsiiiiiii ![]() ![]() .Andy, antikoncepci zrovna resim. Pred vic nez mesicem jsem zacala uzivat Azalii, doporucil mi ji Dr., ze je nejsetrnejsi kvuli kojeni, ale muze se u ni spinit. Tak vetsi spineni neprobehlo, jen mesicky jsem mela asi deset dni a pak byl klid, jenze ted uz jsem je skoro ctrnact dni nedostala, test mam nastesti negativni, tak doufam, ze je vse OK, koncem tydne budu volat na gyndu. A jidelnicek mame porad podobny, rano MM, dopo ovoce, obed maso-zelenina, odpo kase, nebo jogurt a vecer UM+MM. Pred a po spani se jeste koji a zacal mi malej konecne pit ovocne stavicky. Kostky od FP malyho celkem berou, co ho bere nejvic jsou knizky, vydrzi poslouchat co mu rikam a gumovy otaceci si sam prohlizi a zvatla u toho. Dnes jsme dostali Tolo panenku a pejska, me se to moc libi, ale malej zatim nejevi zajem, ale Prokop si s nima uz hral a to mu je osm .Kdyz potrebuju neco udelat, tak dam malyho do zidlicky a bud mu nadrobim piskoty, nebo mu pustim Duck Tv a chvilku vydrzi sledovat, hlavne kdyz tam skacou geometricke tvary. Jinak si sam nevyhraje, nic ho nezaujme tak, aby si treba sam deset min. hral, takze mu delam cely den partaka, tak si uzivam staveni kostek, prohlizeni knizek a tak. Bell, drzim palce, at jsi brzy fit. Taky varim z kojenecke vody, hlavne ovovce, pac tu kompotovou stavu malej rad pije. Do zeleniny davam vodu podle toho jestli je doma dost kojenecke , ale vetsinou ji je dost.Majko, to je porad dokola, taky trnu kdo co prinese. Jinak ty citronove tycinky jsou spis jako doplnek ustni hygieny, myslim, ze nejaky extra lecebny ucinek nemaji, pouzivame je v praci. Jinak zkusenost s lecbou moucnivky nemam . Tak snad uz bude Adelka v poradku.Di, dnes na prochazce jsem si rikala jake mate ted pocasi, jestli musite ven ve fusaku. U nas se spani trosku zlepsilo, asi Jachymka trapily zoubky. Uz druhy vecer ma uplne rude tvaricky, tak jsem i vcera plasila, ze bude mit zase horecky, ale tuk, tuk, je bez teploty. Mejte se fajn . |
|
|
9.1.2012 19:42:08
Holky, tak je to asi v pytli, už má zase teplotu a slintá jak bernardýn, že nemůže polykat.
Andý, děkuju za radu. Jestli ale bude mít zítra vysoké CRP, tak si myslím, že ty ATB budou potřeba. Možná jen, kdyby jí nebylo tak bídně, jako teď, tak bych tuhle variantu zkusila jako první a Dr. odsunula. Jinak já mám antikoncepci Nuvaring, totální spokojenost, ale řekla bych, že jestli ji bereš poprvé, tak je to normální, taky jsem ten první měsíc měla rozházený a teď už to beru třetí měsíc a super. Bellinko, tak my hodíme, když to vezmu od rána kolem jedné hodiny v noci 240 ml, pak k ránu 210 ml a teď už týden večer dáváme kaši do vody, jinak měla ještě večer mléko, a to vypila od 150 - 180 ml, takže teď dáme 450 ml, ale jestli ti jí přes den dobře, tak bych to trochu nahnala jogurtama a je to o. k. Hele, L. mi nepila mléko od roka, tak jsem jí dávala 4 jogurty denně a myslím, že to stačilo. |
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
|
|
9.1.2012 19:33:54
Andys, je to uplne normalni, ja jsem spinila cely mesic. Neboj, upravi se to samo.
Holky, kolik mlicka vam prcci vypiji? Maly si da pres den tak cca 300ml a v noci uz nevstava- trochu si delam starosti, zda to staci. Moc vam dekuji, ze na me myslite- ja jsem si nepredstavovala, ze ty prsa budou bolava tak dlouho...ale rikam si,ze spusta holek zvlada peci o vice deti a jsou treba po cisari, tak nemam duvod fnukat ![]() Andys, ja mam s lichorersnici taky vyborne zkusenosti! Majko, at jste brzy fit!!! ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
9.1.2012 18:35:00
A ještě dotaz k antikoncepci, které užíváte? Po x letech jsem si je nechala předepsat, kvůli problémech se silným bolestivým menzesem, začala jsem je v pondělí užívat a ještě dnes pořád trochu špiním, je to normální?
|
| Andýs | 65055 |
|
|
9.1.2012 18:32:31
Majko a Lucince nějaké cucavé bonbónky na krk nepomáhají, třeba šalvějové, teda pokud to děti můžou. Na šalvěj nedám dopustit, teda pokud to člověk uchytí včas. A dokonce mi homeopat říkal, že i streptokoka jde vyléčit bez atb, mně nabídl lichořeřišnicové cucavé bonbóny a homeopatika Streptococinum a dětem mi nabídl pokud hrozí atb lichořeřišnici v kapkách.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
9.1.2012 18:28:46
Bavily jste se co k prvnímu ročku, tak u nás problém, není co, K. si hraje s hračkama T., koupili jsme mu pod stromeček veselé kostky od Fischer Prices a vůbec neměly úspěch, takže k nározkám vůbec nevíme. Nejdřív jsme přemýšleli o odražedlu nějaké motorce, ale na to má ještě čas a skladovat doma se nám to nechce.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.