Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andýs | 65055 |
|
|
9.1.2012 18:25:45
Ahojky,
také se připojuji ke gratulacím a k prvnímu ročku přeji Emičce hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka .Bell, obdivuji tě jak to zvládáš taková rozbolavená, přeju ti ať jsi brzo fit. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
9.1.2012 17:49:33
Ahoj holky.
I my přejeme Emmince vše nej.... ![]() ![]() ![]() Bellinko, tak ať už se to brzy zhojí a je líp. ![]() Jinak moc děkuju, pořád se to nějak vrací a nemůžu se toho zbavit, do toho L. už zase nějaké problémy se spodkem a teď mi volala z tancování, že jí zase bolí v krku, už mi fakt hrábne. ![]() |
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
|
|
9.1.2012 16:04:51
Ahoj holky,
Emicce preji take vse nej k narozeninkam! ![]() Majko, na moucnivku se nam osvedcil tento gel, do dvou dnu jsme meli pokoj http://www.phyteneo.cz/phyteneo-neocide-gel Jinak my mame 8 zubu a rust probehl celkem bezproblemove.Simonek leze po ctyrech po celem byte jako drak a chodi kolem nabytku. Porad vsude kramari, takze jsem mu stale v patach ![]() Co se tyce jidla, tak ja stale varim malymu zvlast- v parnim hrnci, jeste stale pouzivam i kojeneckou vodu. U nas prevlada zelenina a jogurty, ovoce a kukuricne krupky. Take na vanoce ochutnal horkou cokoladu, ale jinak si myslim, ze na "dospelacke" jidlo ma jeste dost casu. Ja diky tomu jim take zdrave ![]() ![]() Stale se vzpamatovavam z operace- zacinaji me vypadavat stehy a neni to teda nic moc- nesmim maleho nosit, coz je tedy dost komplikovane. Hlavne prebalovani je dost tezke- kope kolem sebe a sem tam se i trefi do mamina hrudniku a to pak vidim vsechny svaty. ![]() |
| Di+N07 & S11 | 107841 |
|
|
9.1.2012 15:37:55
Ahoj holky nestíhám,nestačím,dočtu později ale kdybych se neukázala,tak bych chtěla našemu prvnímu oslavenečkovi Emmince popřát jen to nejkrásnější do života batolátka,ať má super mamču a taťku jako doposud a aby ji brácha moc neškádlil
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emminko všechno nejkrásnější k prvním narozeninám! ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
8.1.2012 8:18:53
Holky a změnil se vám denní jídelníček. U násv poslední době dva krát za noc UM, a to jako menší přespal celou noc, tož nevím co s tím, ale zas aspoň vypije za tu noc 300 ml Um, přes den a navečer mléko nechce, jen v polospánku. Jinak snídaně pořád chleba s máslem nebo lučinou, svačinka jogurt a ovoce, oběd, kašička s přesnidávkou a večer zas chleba. Mezitím kukuřičné křupky.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
8.1.2012 8:14:42
Také bych uvítala nějaké nové receptíky, pořád vařím to samé a už bych ten jeho jídelníček přizpůsobila našemu. Nejčastěji vařím z masa králika (máme domacího), telecí přímo z chovu a kuře a krůtu z obchodu jen výjimečně. Maso nevařím každý den, uvařím na dva dny a pak třeba dva dny jen zeleninu. Nejčastěji maso, brambor nebo rýže,mrkev, hrášek nebo brokolice nebo pórek. Pak mu moc chutná červená řepa,brambor,mrkev a přidám trochu pohankových vločků. Pak třeba brambor, brokolice a žloutek. Uvítala bych receptík na zapečené těstovinky. Akorát mu jídlo ještě mixuji, chtělo by to už jen mačkat. Jo a zkoušela jsem mu dát i ke králikovi na smetaně knedlík.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
8.1.2012 8:05:53
Ahojky,
zdravim a v Novém roce přeje všem hodně zdravíčka a štěstíčka. Nějak jsem nestihala,o svátcích jsme chodili pořád po návštěvách nebo návštěvy k nám. Moni, to je krásné, že Jáchymkovi teplotka zmizela a mohli jste si vánoce užít. Ježíšek nám nadělil hodně dárků, ale o jeden by jsme se teda s manžou obešli, a to o střevní chřipku, na Štědrý den ji nadělil mně, manžovi na první svátek, děti naštěstí byly zdravé a užily si to.T Vše nejlepší k narozeninkám Elišce a Adélce a Di k jmeninám .My tento víkend slavíme čtyři ročky Tobíka a za dva týdny se chystáme na roček Kubíka. Zubů má šest, dva spodní a čtyři horní. Pořád ho mám kolem nohy, chce chodit a vyžaduje, abych ho vodila. Kolem gauče lítá, přehoupne se i z gauče ke stolu, dokonce se mu jednou podařil při tom přehmatu udělat malinkatý kroček. Jinak bojujem jak s těma zubama, tak má i teď rýmu. Totálně nám to narušilo režim, donedávna krásně usínal jak přez den i večer a teď je to s pláčem a kolikrát to vzdám. Nevím zda jsem vám psala, že měl pár fleku na tělíčku a dětská dr říkala, že z vody, tak teď si nejsem jistá, jelikož se mu na tvářičce udělaly červené líčka, má to úplně suché a pusinku jsem mu vodou tolik nemyla. Byli jsme i na kožním a ta mně strašila atopickým exemem. Nemáte s tím která zkušenosti? . Dala nám olejíček na koupání, nějakou mast na bázi zinku a na promášťováni pokožky Expicial. Začínám se bát, aby to nebyla alergie na něco, ale nic nového jsem do jídelničku teď nazařadila. |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
7.1.2012 22:29:55
Ahoj,
my jsme stále bezzubáčci!Pak to asi bude šrumec v tlamičce. Spaní stále nic moc,spát celou noc asi budeme až jednou, až nebudeme kojit. K prvním narozkám jsem zatím objednala od jedné maminky jen odrážecí auto na ven s vodící tyči,velkou sedačkou a ochranou kolem těla, ale ne tříkolku!Je to Smoby berchet.To holky neměly a když to jen ten chlap, tak ať si taky pojezdí, motorku zdědí po holkách, odrážedlo a kolo taky.A pak už zase nevím, možná by potřeboval, nějaké oblečení na jaro a léto. Trochu pozoruju, že se začíná chytat věcí a zvedat,tak že by nový pohyb? Adélka jede zítra s taťkou lyžovat, Eliška má rýmu,tak bude se mnou a Ondrýskem doma.Příští týden bychom je chtěli zkusit dát do lyžařské školky na hodinu. Ve středu mi přijede ségra-bydlí v Praze,tak se docela těším, viděli jsme se naposledy v létě. Hezkou neděli ![]() |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
7.1.2012 15:18:14
Hezkou sobotu!
Teda Majko 10 zubů , to je mazec! My máme taky 2 jako Jáša.Di, s očkováním nevím, nebudu to dávat. Maso dávám taky zatím jen ze skleniček, takže tak 3x týdně. Teď možná častěji, co jezdím do lázní, tak nestíhám vařit. Spaní ti málem závidím, až prosíme celou noc v kuse, tak se radostí asi opiju . Ale jinak se malej trochu se spinkáním polepšil, když ho dám spát, tak vydrží skoro 2 hodiny a pak jde ke mě do postele a tam se budí tak 4x za noc (poslední 2 noci). Malej zatím poslouchá na nene to většinou nechá být, ale myslím že to nebude dlouho trvat a bude skoušet taky co vydržím .Teď trénuju malýho na lezení tak, že mu dám pod bříško látkovku a zvednu ho za ní a on pak musí trochu používat ruce, a když je někdo poblíž, tak mu ještě podsouváme kolínka pod bříško, no je to sranda, je jak loutka . On je na tvrdým pořád - od rána do večera je na zemi v podstatě od 3 měsíců, takže času má na lezení hafo, ale on je spokojenej s plížením - asi jak má to velký bříško, tak mu nejde zvednout... Má legrační styl, jednou rukou se odráží a druhou má pokrčenou a občas si v ní něco nese - jako partyzáni samopal .Rýma už je skoro pryč, tak jsem ráda. K narozkám malej asi dostane nějaký odrážedlo na doma, něco nižšího a stabilního. Na ven bude mít po klukách enduro. Jdu si dát kávu ![]() |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
7.1.2012 14:24:39
Ahoj holky,
Di, je to na prd s tim odjizdenim chlapu, ale co delat... Tatka nam prijel uz ve ctvrtek v noci, pac v Nemecku meli statni svatek a odjede v nedeli v noci, ale vrati se az za dva tydny . Koncem ledna a cast unora pak snad zase bude s nami doma.Maso mame taky dost casto, snazim se mu obcas vynechat, ale ctyrikrat do tydne ho mivame. Dnes jsem varila mrkev na masle, bramboru a slaby veprovy vyvar, udelala jsem to celkem ridke a do toho jsem mu jeste udelala kapani ze zloutku a krupice. Dvojdilne pyzamko u nas nehrozi, mame to stejne jako u Majky, celou noc se odkopava a ja netopim, takze ve dvojdilnem pyzamku by byl rano jak rampouch. Majko, deset zubu , my mame stale dva, ale horni jednicky jsou tesne pred proriznutim. Aspon budete mit zoubkove obdobi rychleji za sebou.Na narozky uz mame doma schovane odrazedlo, co jsme objednali pred svatky a jeste koupime takovy gumovy zviratko na skakani. Po rucickach Jaja jeste nedostal, ale zacina uz taky lumpacit a ze zakazu si nic nedela, ve ctvrtek shodil z police sest porcelanovych misek, stala jsem u neho a rikala mu, ze nesmi, tytyty a Jachymek se na mne podival a uz to litalo. Zacina uz byt chytracek, umi se vztekat, ale umi taky davat kelimky do sebe, kdyz mu je po jednom podavam a umi dat vicko na kyblik. A ockovani malej snasel poprve dobre a podruhe mel vysoke horecky, dalsi nas ceka v unoru a mame Prevenar 13. Spani se nam trosku zlepsilo, posledni dve noci spal celkem obstojne. Krystof jel dnes lyzovat, hned bych jela taky, ale jeste si rok pockame a vyrazime i s Jachymkem. Dlouho se neukazala Andy, zminovala nejake potize s brichem, tak snad je v poradku. Mejte se fajn . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.