| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 13697  [Dalších 12797 >>]
Madelinka+3 andílci 78772
3.1.2012 13:30:47
Ahojky,
koukám, že ty naše dětičky jsou si tak nějak podobné, hlavně s tím spinkáním.
My jsme měli dneska divočejší noc, malému se opět trochu spustila rýma, tak ho to večer otravovalo a furt se budil.Pak chtěl pořád prso, tak jsem mu udělala slabou kaši do flaštičky a usnul kolem 1h,pak se asi jednou probudil.Mezitím ve 4 chtěla Eliška čůrat, přišla večer do ložnice a v 6 jsme vstávali, kvůli školce.Tak jsem dala malýho spát v 8,30 a lehla jsem si taky a vydrželi jsme sláva hoďku a třičtvrtě.A teď už taky asi 45 min. spí, asi má nedostetek,ale za ten mu nemůžu~;)Mně odpočinek hrozně bodl.
Jo a s jídlem,taky jedu stále v zelenině a mase,hlavně i proto, že stále nemáme žádný zub.Ale asi už začnu trochu připodobňovat jídlo našemu,dásně zdá se má docela tvrdý.
Holky, strašně to letí, ale v lednu tu budou startovat 1. narozeniny.U nás se to ani nezdá, jak je Ondrášek menší va plazící.
Mějte pozitivní rok 2012
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
3.1.2012 13:06:16
Majko, ty brdo, uz o pul seste ??? No zase mas klid ~f~, u nas je nejhorsi prave ta doba kolem pul seste do tech osmi, to se vlece jak sopel. A rano ti mala nevydrzi dyl vzhuru nez hodku a pul? Kdybych to chtela posunout, tak bych to posouvala asi prave tim dopo spanim, pak by vydrzela dyl do odpo spani a pak kousek dyl vecer. Ale i tak si myslim, ze mala spi dobre, kdyz uz jde spat tak brzy. Jachymek chodil od malinka spavat az po devate a nadherne spaval celou noc a rano to umel natahnout i do desiti a ted posledni tydny se porad budi, i kdyz jde spat pozde, nebo i kdyz usne brzy, proste ho v noci porad neco zlobi, at je to plny nos, nebo prdiky jako dnes. Je fakt, ze spi spatne od te doby co se mu zacaly tlacit zuby.
Jinak si myslim, ze bude lip i jak zacne byt venku lepsi pocasi a bude se dat chodit ven, jak uz jsem psala, kluci byli letni a lip to utikalo, na zimu uz byli vetsi a to se dali zase lip zabavit. Stejne to utece jak voda a za chvili pujdeme do prace ~n~.
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
3.1.2012 12:51:38
Moni, co já bych za to dala, kdyby si to spaní trochu posunula na později. Vstáváme ráno mezi 6,30 - 7,30, pak chodí tak za 1,5 hod. spát, spí hodinu, pak je tak 2-3 hod. vzhůru a pak jde spát kolem jedné a spí tak do půl třetí a pak ji udržím jakž takž do půl šesté a ani o minutu dýl, pak se budí ve 23 na jídlo, pak mezi 4-5 na jídlo, mezitím dudlík, čaj a vstáváme jak jsem psala. Ráda bych to posunula, protože si naivně asi myslím, že by pak mohla spát i celou noc. Večer, jak chodí brzy spát, tak i kaši moc nedá, protože má pozdě i odpolední svačinu, tu vynechat nemůžu, bo by měla hlad.....začarovaný kruh.~d~

Jinak v únoru jdeme na očkování pneumokoka, budeme mít dvě dávky, jednu bychom měli až kdybych jí nechala očkovat ve dvou letech, ale vzhledem k tomu, že chceme začít chodit plavat a cvičit, tak jí radši nechám ďobnout.
3.1.2012 12:47:19
Ahojky.
Tak my žádný režím rozházený nemáme, protože letos to byly takové svátky, že jsme byli pořád doma. Co se týče Silvestra, tak ten Aduška prospala a vzbudila se až kolem jedné na mlíko. Dneska jsme měly výživnou noc, protože jsem krmila po 4 hod. - skoro jako u kojence ~a~
Máme moučnivku v pusince. Do toho asi zubále.
Do genciály se mi moc nechce, tak vytíráme takovýma citronovýma tyčinkama, ale řekla bych, že tentokrát to nezabírá, tak jsem to dneska mázlá genciálou. Všechno fialové, protože si do pusy nenechá sáhnout. Nevím, jestli tam ještě nemá afty, do toho je jí dost cítit z pusinky, hůř jí, ale jí, teplotu nemá, tak anginu jsem vyloučila, ale volala jsem Dr., tak když to nepovolí do zítra, tak máme přijít. Nejlepší by bylo, kdybychom mohly vynechat mléčné výrobky, ale to je nereálné.

Moni, taky si rychle zvyknu, když je L. nebo manža se mnou doma, je to všechno jednodušší, teď manža spí po noční, L. je ve škole a už je to tady znát. Věřím, že až prťata začnou chodit, že to bude lepší. Mamka říká ještě půl roku a půjde to.~t~

Jinak ještě, že nebylo prvního, když kluci zaspali, protože jak na nový rok, tak.......~t~~t~~t~~t~¨

Moni, já zrovna dneska udělala rajdu, už dávám normálně malou cibulku, lžíci oleje, dala jsem tam lžičku rajského protalku, z koření bobkový list, tymián, nové koření a hřebíček, zahustila trochou mouky a místo smetany dala odměrku mléka a dala jsem jí to s kuskusem. Osladila Glukopurem, protože skleničky se mi pořád nechtějí kupovat a ty obyč jídla už pomalu bojkotuje a když jsem koukala i na složení těch skleniček, tak už se taky nebojí tam lecos přidat.
Já si to od L. taky moc nepamatuju, ale vím, co mi říkala alergoložka, čím dřív to vyzkoušíte, tím dřív příjdete na to, co Vašemu dítku vadí. Už dlabe i mandarinky, vím, nic moc, hlavně, když je ekzematička, ale to je jediné ovoce syrové, které sní.
Jinak já dokola pořád točím jogurty a přesnídávky, nic jiného nechce, občas chleba s gervaisem, už ochutnala i normální máslo a trošiček marmelády domádo. Už jsem i vynechala mléko HA a jsme na normální BEBĚ 3.
A zjistila jsem, že čím později jí ty nové věci dávám, tím hůř se s tím pere, takže se s tím asi přestanu mazat a bude.
3.1.2012 12:07:00
Jeste jsem chtela poprosit o nejake tipy co varit prckum. Varim porad to stejne, mix zeleninu, nekdy s masem, nekdy se zloutkem a nekdy s vlockama, ve finale je to kasicka. Malymu chutna vse, hlavne kdyz je tam mrkev, ale myslim, ze uz by mohl jist nejake normalnejsi jidla, jenze me nic nenapada, ani si nevzpominam co jsem touhle dobou varila klukum.
3.1.2012 12:02:58
Ahoj holky,

vsechny zdravim.

Mikk, fajn, ze jsi nakoukla. Desne to leti, Emmicka uz bude mit jeden rok~e~.

Di, taky jsme meli rozhazeny rezim, Jachymek chodil spat cim dal pozdeji a kdyz jeste stavkoval s usinanim, tak se mi stalo, ze jsem se s nim mordovala skoro do jedenacti. Ted jsme najeli na novy rezim a koupeme kolem osme a kolem pul devate vetsinou chrni, uz nevstavame po devate, ale kolem pul osme ~;).

Ellen, u nas jsou ted taky noci na pytel a karambol jsme meli dvakrat. Uz asi pet dni mam malyho u sebe celou noc, protoze se budi kazdou chvili, nechce prso, tak mu ho ani nenutim, ale chce dudel, nebo jen prikryt, nebo ani nic nechce, jen zabreci a spi dal. Uz jen vzpominam na doby, kdy jako pulrocni spal uplne celou noc.

Dnes jsme zahajili skolni dochazku v novem roce zaspanim ~f~. Spoleham na Krystofa, ktery ma natoceny budik a vzbudi Prokopa a uz se jen obleknou a sni nachystane jidlo. Dnes jsem neslysela zadny sramot, tak jsem se v pul osme sla presvedcit, jestli byli kluci tak tisi, ale prd, oba chrneli. Takze museli jet busem az o pul devate.

Jinak jsme od vcerejska zase sami, tatka ted jezdi dokonce az do Nemecka. Byl cely prosinec doma a ja jsem si zvykla na pohodicku. Ted v lednu to budou zase jen vikendy ~n~. Vcera jsem mela peknou depku ~7~.

Mejte se fajn a pisteeee.
Mikk & 2 píďata 69867
2.1.2012 16:25:48
Ahojík únorčátka,
opožděně, ale přece přeji vše nejlepší do Nového roku~x~~x~~x~
U nás byl konec roku trošku hektický, vůbec sem nestíhala, ale svátky sme přežili ve zdraví a v klidu~:-D
Snad u vás vššech byla stejná pohoda a klid..~x~
Teď se pomalu chystáme na oslavu Emminích prvních narozenin..dort objednán, dárky koupeny..tak sem zvědavá..
Vložím snad konečně taky nějakou fotku~f~, už je to hold velká slečna~:-D
A jdu dočíst, aspoň něco ať vím o co jsem zase přišla~f~
Di+N07 & S11 107841
2.1.2012 10:19:01
Ahoj holky,
přišla jsem vám popřát jen to nejkrásnější do nového roku, snad jste vyšly pravou nohou~x~U nás Vánoce i Silvestr docela fofr,za tu dobu jsme bydleli u 4 různých rodin ale hezky jsme to zvládli.I malá byla nadšená ze stromečku a hlavně z papíru.Takže blbin máme požehnaně,ještě to všechno ani nevyzkoušeli.Ale těším se na příští rok až bude malá vědět o co zhruba jde,teď z toho byla ještě vyhukaná.Ještě jsem nastáhla fotky ale pak vám to tu vytapetuju.Taky jsem se dívala po dlooouhé době do deníčku a moc krásný PF a prckové!Majuš,taky jsem nenašla Bellčiného Šimonka~;)
Jinak máme teďkom pořádně rozhozený režim,tím jak jsme byli furt jinde,tka si klepu na hlavu.Snad se zase znova zajedem,usíná dost pozdě a já jsem se od Silvestra ještě nevyspala.Do toho ještě plánuju Natálčinu oslavu a vůbec netuším co jí koupit.
Moni,to byl ale pech~6~No když se daří,tak se daří.Hlavně,že ta teplota takhle zázrakem klesla!

Madelinko,opožděně holkám všechno nejkrásnější k narozeninkám!!~;((Je hezké,když někdo připomene takhle malýmu dítěti,kdo Havel byl a že si ho váží je ještě krásnější!Já se to dozvěděla až nějak 20.12.,mamka mi to volala a taky mě to sebralo.

Hani,užívejte si to na Slovensku!Malý je šikovné střevo,buď ráda,že mu to tak hezky jde!My zvládáme 2-3 kroky a pád ale teď nějak zlenivěla a jen se plazí.Pro mě úleva~;)

Majuš,u nás se taky vzteká a nespí ale spíš si myslím,že to bude tím rozházaným režimem.Ať koukám,jak koukám,tak kromě těch dvou zubů dole ani ťuk.Snad už je to u vás v marodově lepší~6~
A s tím Ježíškem radši nekomentuju,ty učitelky to prostě nechápou,že je to pro rodiče důležité.Moje skoro 5 letá dcera už nejednou tento rok přišla s tím,že Ježíšek není~e~Musela jsem to zakecávat ale kdo ví,jestli ještě věří.

Ell,my bouračky z postele taky zažily ale teď spí za Naty,takže nemá šanci.To by musela spadnout první N. a pak S.~t~Snad jste tu silvestrovskou noc hravě zvládli!

Už se koukám že jsme na předposledním řádku a za chvíli rodíme~t~No uteklo to šíleně ale nadruhou stranu si to bez Stellinky už ani nedovedu představit~s~
Zkoušela jsem vyhrabat tabulku ale nevím kde jsem jí založila ale poznámky tu pořád z loňska mám,tak vypíšu první oslavence,většina tu už ale nechodí.

4.1.2012-Matýsek a Kubík (Sobolinka)
5.1.2012-Terezka (Nellísek)
9.1.2012-Emminka (Mikk)

Pak zase vypíšu další pro přehled.Mějte se krásně~3~
Ellen + 4 111184
31.12.2011 14:46:53
Ahoj, přeju vám všem pěkného Silvestra a v novém roce vám i dětičkám hodně zdraví a radosti!
My se nikam nechystáme, budem venku se sousedama a pak budeme doma. Nevím jestli dožiju půlnoci, malej furt blbě spí, dneska v noci mě ještě ke všemu při kojení kousnul. A ráno na závěr skvělé noci spadnul z postele, ale ani moc nebrečel ~8~.
Tak hezky užívejte zbytek roku ~3~
30.12.2011 20:21:33
Moni, my bez bryndáku taky ani ránu. Je hned úplně mokrá.
Co se týče rýmy, tak tu už máme taky přes týden, takovou tu zadní, nelze to vytáhnout, malá v noci chrápe, špatně pije z lahve, ale taky to přikládám k zoubkům, protože nic jiného jí není.~d~

My zítra spíme u našich, už teď se děsím noci. Manža bude chrápat, naši v noci netopí, je tam zima jak v morně a do toho Aduš jinde, než doma. Ta poslední noc tam stála taky za dvě věci.~7~
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 13697  [Dalších 12797 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.