| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 13697  [Dalších 12787 >>]
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
30.12.2011 18:21:20
Hani, malej je sikulka.
Nejstrasi syn byl taky takove sidlo, chodil uz v deviti mesicich, ale ten jako jedinej spal dobre ~t~.
30.12.2011 18:18:08
Ahoj holky,

u nas je bilo, Prokupek se rano vzbudil a byl nadsenej, ja uz min.

Jachymek zatim taky jenom leze. Zacina i klekat, ale pak vzdycky lehne a plazi se, vcera se jeste naucil sam sedet, jak si klekne, tak zacne couvat rucickama a posadi se.
A musim rict, ze kdyz jen sedel, tak byl vazne vetsi klid, zabavil se s hrackama, ted jen vzpouzi. Ja jsem teda rada za kazdy jeho pokrok a tesim se na dalsi, ale doufala jsem, ze se vic zabavi.
Nejak si nevybavuju takove extra uknourane obdobi u kluku, ale asi to bude tim, ze jsou letni a tohle narocne zoubkove obdobi nam vychazelo na jaro-leto a dalo se byt venku. Vcera jsme na chvilku vysli, aby se malej prospal, ale po ctvrt hodce jsem mazala domu, pac se blbe dychalo i me. Lidi tady topi drevem a kdovi cim jeste a sedi to venku jak perina.

Majko, mame to ted podobne, Jachymek se porad zlobi a krici, nejradeji by se nosil a noci jsou na prd. Nekdy se mi zda, ze krici kdyz se nudi, jakmile ho zabavim, tak je ticho, jenze ke hre potrebuje me a obcas musim taky neco delat a nejde s nim byt porad. Co se malymu libi jsou knizky, vydrzi listovat v gumove knizecce a dela u toho legracni zvuky jak napodobuje cteni. V noci se ted casteji budi, vetsinou staci dat dudlik a spi dal, ale nekdy se na dve hodky vzbudi a ne a ne usnout.

Ellen, snad se doma bude Tonickovi lepe spat. Jachymek je ted taky rozbrnkanej z navstev. Zitra nas ceka jeste oslava narozenin a pak uz budeme uzivat klidu.

Madelinko, gratuluju holcickam k narozeninam ~x~.

Jachymek zacal dnes rano soplit, uz asi ctyri dny se mi zda, ze mu chrcelo v nosohltanu, ze mel takovou zadni rymu a ted se to spustilo. Nevim jestli muze mit rymu i k zubum, ale slinta jak bernardyn. Trosku se nam zlepsilo ublinkavani, ale stejne mame porad bryndak kvuli slintani, je hned uplne mokrej.

Mejte se moc fajn a pisteee ~3~.

majka,lucinka03 + Adélka11 85968
30.12.2011 13:15:49
Elen, já když vidím, jak malá leze, buď ráda, že se zatím jen plazíte~t~

Madelinko, holkám vše nej.... ke krásným narozeninám.~x~~x~~x~~x~
30.12.2011 13:14:57
Ahoj holky. Tak zdravím po svátcích a před novým rokem.

Moni, je fajn, že Jáchymek se z toho takhle sám dostal a na nový zoubek si nenarazila?
Nám roste jeden vedle budoucích špičáků a musím teda říct, že to je síla. Malá hůř jí, v noci stále nespíme, je protivná, pořád se chce jenom chovat, snad se brzy vyklube a při představě, že jí polezou ještě tři a stoličky k tomu, už mě omývají teď. Už se ke všemu staví, tahá mě za nohavice, všude si doleze, motá se pod nohama, je to naše zlato, ale někdy jsem ráda, když je večer už v postýlce a já mám nohy hore. Řekla bych, že s ní teď toho udělám míň, než když jen seděla. Přijde mi, že se zabavila víc. Lucinak už se před ní zavírá do pokojíku, aby měla chvíli klid ~t~
Jinak ten týden, co jste měli před Vánocemi, to je mi líto. Já to říkám pořád, že když se to s...., tak se to s..... Ale hlavně, že jste si ve finále Vánoce užili a jste zdraví.
U nás teda taky jako vyhrával balící papír.~t~
A jsem vytočená, protože jsme se rozhodli L. říct, že už Ježíšek není, přijde už nám dost velká a vypadlo z ní, že už to ví, že nám nechtěla kazit radost, že jim to řekla pí učitelka. Proč to ti kantoři dělají, proč to nenechají na rodičích? A ještě to byla ta suplující učitelka, dostat ji pod ruku, tak by se divila.~o~~o~~o~

Haničko, užijte si to na Slovensku.~;(( A gratuluji k chození. To my asi hyperaktivní moc nebudeme~t~

Jinak ještě aby toho nebylo málo, tak po mě padl manžel, takže jsme se krom A. vystřídali všichni. Děkuju Bohu, že A. se tomu vyhla, protože nevím, co bych s ní a s takovou bolestí v krku dělala.~6~

Takže toť od nás.
Kdybych už se neukázala. Všem přeji šťastný vstup do Nového roku 2012, ať je pro někoho lepší, pro někoho stejný, hlavně né horší, ať jsme všichni zdraví, ať nám dětičky krásně rostou a dělají nám jen samou radost a ať se tady všichni zase příští rok takhle krásně slézáme.~s~~s~~s~~s~
Hanka+T+H+M 13604
29.12.2011 8:35:49
Krásné ráno!
Veselé vánoce jsem vám popřát nestihla, ale jak vidím, všechny jste se nakonec měly krásně a dětičky byly nadšené a spokojené!!!
Všem nemocným přeju, ať už bacily zmizí!!!!
Moni! Tak to jste si teda "užili" :-( Ale teď už určitě bude líp!!!!!
Mamánkovství- u prvního jsem si říkala, že je to normální, u druhého, že zvládnu, aby byl malý nezávislý na mě a nic. No a u Matýska je to úplně stejné jako u těch starších. Je to maminčina dupka, chodí za mnou jako ocásek, je se mnou u vaření, mytí, vysávání, ustýlání... Ale i když bych teoreticky chtěla, aby tak závislý nebyl, stejně je krásné, když jsme "nenahraditelné".
Jinak musím malého pochválit- od vánoc už chodí po celém bytě, přejde obývák, otočí se a pokračuje dále, takže už máme opravdu chodce. Ale ať to nezní tak dokonale, tak musím napsat, že spaní stojí pořád za prd, dokonce jsem si postěžovala doktorce na psychiatrii, když jsem tam byla s Tomem na kontrolu. A ta říkala, že i když je malý ještě malý a nedá se to pořádně poznat, tak většinou když děti brzo lozí, potom brzo chodí a jsou i jinak moc šikovní, mají problémy se spaním ve dne i v noci, tak většinou jsou to děti hyperaktivní. No a když se tak zamyslím, tak nejstarší byl úplně stejný- lidi kolem hleděli, jak brzo chodí, jak umí brzo psát, počítat... a je hyperaktivní. Takže tak.
Ellen! Máte prostě pohodové dítě, kterému nic nechybí a má jen své tempo.
Madelinko! Jde vidět, že je Adélka citlivá holčička a hlavně vnímavá. Holkám všechno nejkrásnější k narozeninám!!!!!!!
A dále už dočítat nestíhám, takže vám všem přeju hlavně zdraví vám i celé rodině, hodně štěstí, lásky, pohody a ať se vám v novém roce splní všechny krásné přání!!!!!
My jedeme na Slovensko, tak snad bude aspoň sníh, ať si to tam i užijeme. Tak paaaaaaaaaaaaaa
Madelinka+3 andílci 78772
28.12.2011 22:40:13
Ahoj sluníčka,
my jsme taky vše zvládli,Ježíšek byl moc hezký, s dětmi jsme si to hezky užili.Holky byly spokojené,Ondráška nejvíc bavily papíry a stužky.Jo a sundavání ozdob ho taky baví.Na Boží hod jsme byli u tchýně a od 26. do dneška u našich na chatě.Teď nás pozítří čekají ještě holek narozeniny.Mají je sice už zítra, ale slavíme je až pozítří, kvůli příjezdu našich.
Abych nezapomněla, taky jsme byli moc smutní z úmrtí Václava Havla.Dneska Adélka u čtení pohádky povídá-Maminko,dneska ani nemluvili o Václavu Havlovi, on byl hezký a hodný viď (myšlenky 4-letého dítěte).
Jak říká, někteří lidé by měli být nesmrtelní....
Mončo,tak hlavně, že už je po tom hrozném týdnu líp....

Všem přeji krásný a šťastný vstup do Nového roku, ať se vám všem dobře daří a děti nám děljí jen radost.
P.S. My se stále taky jen plazíme.
Ellen + 4 111184
28.12.2011 21:41:50
Ahoj holky,
nějak jsem se tady ani nestihla před Vánocema ukázat a popřát. Koukám, že jste si to docela užily. My taky, i když to bylo náročnější - návštěvy u babiček s přespáním (malej v noci nechtěl spát). Dnes už jsme doma, tak bude klidnějc.
Moni, tak to je opravdu jak zázrak jak rychle slezla Jáchymkovi teplota. Tak ať už je dobře!
Majuš, vy se taky držte!
Di, mamánkovství se člověk těžko vyhne, ale je to přirozený. Když si tu závislost na nás neodbudou teď, tak to přijde pak až budou větší. Teď mi to přijde jako lepší varianta, když jsou tááák roztomilí~s~.
Všechny máte krásný PFky. Taky hodím do deníčku foto z Vánoc.
Malej nám pořád ještě neleze, stále se jen plazí jak partyzán, tak snad to přijde :-).
28.12.2011 11:57:17
Ahoj holky,

moc vas vsechny zdravim mezi svatky.

U nas se nakonec Stedry vecer vydaril, skoro bych rekla, ze byl zazracny, protoze tyden, ktery mu predchazel byl velmi smolny.
Nechtela jsem 23.12. moc vypisovat a kazit predvanocni naladu, tak vam to ted napisu...

Cely tyden se nam stavaly drobne nehody a naschvaly, jako zlomene bryle, ujety autobus, rozbita televize, pak nam nekdo pri vecernim radeni rozbil zadni okno u meho auta (oprava nas bude stat 9 tis.), 23. 12. nam umrela potkanice Terezka, do toho vseho mel Jachymek stale teploty ke 40°C a cely tyden se nesl ve smutnem duchu i z duvodu smrti Vaclava Havla, ktereho jsme meli a mame radi.
23.12. jsme brzy rano sli k Dr. pac uz jsem byla z tech vysokych horecek nervozni. Dr. na prckovi nic neshledala a rikala, ze mame srazet teploty a cekat na vyrazku, tipovala to na sestou nemoc, pokud by vyrazka nevyskocila a horecky trvaly, tak jsme dostali zadanku na moc a s moci jsme meli jit v pondeli na detske.
24.12. rano horecka stale byla, v 17 h. jsme se vypravili s kocarkem na prochazku, aby se malej prospal na vzduchu a tatka mohl nachystat veceri a stromek. Kdyz jsme maleho vytahli z kocarku, tak byl bez horecky a je bez ni stale, bylo to opravdu jak mavnutim kouzelneho proutku.

Jinak vecer byl moc hezky, kluci meli radost z darku, my s tatkou jsme meli radost, ze maji radost kluci ~;). Jachymka nejvic zajimaly balici papiry a cukrovi na stole, musime byt stale ve strehu. Stromecek musi byt zabarikadovany, protoze je to pro Jachymka velke lakadlo a jezdi k nemu otrhavat ozdoby.

Mejte se moc fajn ~3~.

27.12.2011 9:02:39
Ahoj holky.
Tak je po svátcích.
My museli být všichni táááák hodní, že jsem vzkazovala Ježíškovi, ať už to příští rok tak nepřehání.

Bellinko, však je to jedno, hlavně, že jste strávili Vánoce tak, jak Vám to bylo příjemné, jen teda nemůžu najít tu fotečku v tom deníčku, nejsem volijaká slepá po těch Vánocích?

Holky, všechny přáníčka jsou krásné. Je vidět, jak nám ty dětičky pěkně rostou.~s~
Di, musela jsem se smát, jak píšete o mamináčovi. Tak jako za ty dva dny, co jsem proležela si to malá asi vynahrazuje, teď nechce k L. ani k manžovi a leze po mě jako liána a je to něco hrozného. Člověk ji nemůže položit ani na zem, pořád ji nosíme, tak snad je to tím a zase to brzy odezní, do toho nám zase lezou zuby, už aby byly venku všechny a byl klid.

Jinak od včera nám padnul manža, takže jediný držák v rodině je Aduška, a to to rychle ťukám - ťuk ťuk.

Takže toť od nás vše. Zítra snad už půjdeme ven, aby konečně skončilo to období přejídání.~3~

Bellinka+Šimonek03/2011 107778
26.12.2011 20:27:42
Tak jsem chtela taky pridat fotecku...ale nejak to nevyslo. Tak je aspon v denicku. Doufam, ze jste vsechny oslavili krasne vanoce- ty prvni s nasimi prcky:-) nase vanoce byly ovlivneny moji operaci a smrti Vaclava Havla. Ta prvni skutecnost zapricinila, ze jsem tentokrat neprovadela zadny velky uklid a ani nepekla a ta druha nas posunula duchovne nekam jinam nez jsou jen dary a nakupni centra- letos byly vanoce u nas opravdu svatky spise duchovni a o to vic krasne...~s~
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 13697  [Dalších 12787 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.