| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 13697  [Dalších 12777 >>]
Mišák81 + bublinka 50001
24.12.2011 9:25:31
Krásné sváteční dny a příjemný vstup do Nového roku

Vám ze srdce přeje

Mišák s rodinou

Andýs 65055
23.12.2011 21:28:15
Ahojky,

Přeji marodům brzké uzdravení a pohodové prožití vánočních svátků ~;((~s~.

Jinak u nás marodím já. Už týden mně bolí břicho, občas křeče ve střevech, lítám od doktora k doktorovi a nikdo mi nenapsal urgentně sono, musím čekat do čtvrtka a jsem na brufenu a algifenu, ach joj.
Di+N07 & S11 107841
23.12.2011 10:46:10
Ahoj holky!
Tak se to hezky blíží,od rána po mě Naty skáče,že jsou zítra vánoce,takže na ně určitě nezapomeneme.Malá už udělá pár krůčků sama ale ještě se mi to nepovedlo vyfotit,jinak se chystáme po obědě k Julianovým rodičům,tak si uděláme vánoce na vícekrát.Tchýně už je u nás skoro 2 týdny,takže jí dneska odvážíme,jinak taky důvod proč jsem toho tolik stihla,dost pomohla s holkama~s~
Zahlídla jsem Olis,tak moc zdravím~3~Malá je šikovná a je fajn,že máš s ní radost.Taky se usilovně snažíme neudělat z ní mamánka ale dopracovali jsme to k tomu,že je z ní papánek~;)
Andý s uspáváním to máme nastejno a přes den taky jedinně v kočárku.Sice furt čistíme kolečka a ty přesuny z posledního patra dolů hrozný ale dá se to zvládnout.
Bellinko,uff,jsem ráda,že operace dopadla na 1!A veselé nakupování nových podprsenek~;)Zdraví je vážně nejdůležitější...
Majuško,ať jste do Ježíška jako řípy!
Moni,tak ať ty zoubky do zítřka vyskočí a je po teplotě,věřím že to má ze zoubků~6~
Jinak přáníčka jsou moc hezké,Majuš máš rozkošné blonďáčky a Madelinka krásné trio~s~
Nevím jestli stihnu nakouknout,tak všem přeju ty nejkrásnější Vánoce,pokud možno ve zdraví,rozjářené oči dětí a manželů u vánočního stromečku a co nejpohodovější průběh,mám Vás moc ráda!!!~s~~s~~s~

Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
22.12.2011 19:56:40
AHOJ HOLKY,

Madelinko, Majko, moc pekne fotky i prani.
Majko, to jsou ty fotky z toho uplakaneho foceni? Mala je tam rozkosna a Lucinka taky. Drzim palce, at jste brzy fit. U nas taky nic moc, Jachymek uz ma treti den kolem 39°C, zitra s nim skocim. Nic jineho nema, jen zdurele dasnicky, ale pro jistotu, at nas Dr. prohlidne.

Madelinko, taky se tesim, ze nas uz bude kolem stromecku pet!

Dnes mame den blbec, Jachymek je cely den uknourany, takze jen chovame a ted navecer jeli kluci do Brna na hokej a jak sedli do auta, tak se vysypalo zadni okno, asi odlitl sutr od jineho auta, nebo nevime.

Mejte se krasne a uzivejte si predvanocni cas, jeste vas pred Jeziskem prijdu pozdravit, zatim ~3~.
Madelinka+3 andílci 78772
22.12.2011 12:55:45

Přejeme všem pohodové Vánoce a šťastný a zdravý rok 2012.Na Ježíška uřž se těšíme, se třema dětičkama to bude hodně veselé.~k~~t~
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
21.12.2011 21:19:31
chci vložit fotku a nejde mi to ~n~
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 13697  [Dalších 12777 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.