Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
21.12.2011 21:12:53
Ahoj holky.
Tak u nás Vánoce trochu výbuch. Před chvílí jsem se vrátila s L. z pohotovosti a máme anginu jak vyšitou, ATB po 8 hod. Já taky nemůžu polykat, tož jsem jak syrová mrkev, bez chuti a zápachu. Ježíška máme v pátek, taťka jde v sobotu do práce. A. se zatím drží a ťukám to. Koukala jsem na fotky do deníčku, Toníček od El je kus chlapa a vy jste to Moni teda taky pěkně dohnali. ![]() S našim štěstím už nebudu mít asi moc času, takže: |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
21.12.2011 19:57:12
Ahoj holky, teda tady je uplne pusto. Ja vas chci aspon pozdravit.
U nas je uz napeceno, uklizeno trosicku, darky zabalene. Nastesti jsme to stihli do dneska, pac dnes se malej jen chova a i tak poplakava a je nestastnej, noc byla taky na prd. Od vcerejska ma horecku, nic mu neni, myslim, ze to mame zase k zubum. Doma moc nespi, jezdime teda kocarkem, aby se trochu vychrupal. Andy na recept je asi uz pozde, jestli ho budes chtit na dalsi svatky, tak ti ho napisu. Doufam, ze je u vas vsech vse v poradku a tesite se na Vanoce. Mejte se moc fajn a obcas nakuknete. |
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
|
|
16.12.2011 11:15:22
Ahoj holky,
omlouvam se, ze nedocitam, ale dnes me pustili domu z nemocnice a tak jsem jeste takova prastena po palici Vse dopadlo dobre, na pokoji jsem mela uzasnou pani a moc jsme si pokecaly a zasmaly se Operace trvala pres tri hodiny a podle doktora to byla pekna piplacka...ale vysledek je dobry. Jen musim vyhodit vsechny podprsenky a zvyknout si, ze z petek mam ted dvojky ale zdravi je nejdulezitejsi..Vsem Vam preji klidne predvanocni usili a zase se brzy ozvu. |
| Andýs | 65055 |
|
|
16.12.2011 10:49:09
Ahojky,
Olis, super, že jsi nakoukla. Tož malá je šikulka. Holky, tak u nás uspávání je pohodička, fakt je v tom šikulka už od miminka. Dá se říct, jako miminko spal pořád. A ještě donedávna spinkal dvě až tři hoďky odpo a dvě až jednu a půl odpo a večer se šlo spinkat po osmé hodině, stačilo položit do postýlky a spal. Vstávání kolem sedmi a v noci se zbudí na mlíčko, vypije a hned spí. Teď večerní usínání trvá déle, pořád si stoupá nebo sedá, ale ihned ho položíme, dáme dudlíka, takže uspávání pět až deset minut. A přes den teď spinkal kratší dobu, ale asi zlobily zuby a vypadá, že se opět vracíme do starých kolejí .Jo ale přes den spi v kočárku doma, položím, chvilku se dívá a spí. Takže je to takové dítko, které jde spat na povel. Jinak máme 4 zuby a tři další rostou a kolem nábytku chodí. |
|
|
16.12.2011 9:12:42
Olís ahojky, je fajn, že se máte dobře, jen si to holky užívejte a když budeš mít chvíli, tak za každé info budeme rádi.
Co asi Bellinka, ta už má asi po operaci, tak by nám mohla přijít říct, jak je jí. ![]() |
|
|
16.12.2011 9:11:53
Ahoj holky.
Tak já hlásím, že stále nic nestíhám. Jak píšete, Adélka je poslední dobou nějaká ukňouraná, v noci se stále budíme, tipla bych to zase na nějké zubále. Lucinka spí dneska u kamarádky, taťka jde na noc do práce, tak budeme samy. Musím žehlit, zadělám těsto na perníčky, zítra je s Lůcou upečeme, ať máme alespoň něco, jinak úspěšně dlabeme cukroví od tchýně. Příští týden bych chtěla udělat na plech medovník, nakrájím to na kousky a bude taky cukroví. Andý, číhni na MMB, já hodně čerpám inspiraci na recepty tam. Moni, u nás to uspávání je taky děs, dopoledne tam jdu třeba 10x, protože stojí v postýlce a ječí, odpoledne je to stejné, jen večer se to snižuje na počet tak 5x....... Musím dneska uvařit, chtěla jsem dělat bramborovou polévku a palačinky, upeču dvě stehna, aby měl manža do práce, ale budu muset dělat ještě česnečku, byl včera na vánoční besídce a trochu to přehnal. Myslela jsem, jak dneska dopo bude hlídat a prd, spí, je protivnej, je mu blbě, a to jde večer do práce. ![]() Jinak jsme byly dneska s L. na krvi, tak nám držte palce, ať to po těch práškách je dobrý. Di, ty bláho, ty jedeš jak fretka. Jak to stíháš s těma dětma? Já jsem nějaká úzkostlivá, nesnáším, když malá bulí, tož se jí pořád věnujeme a doma to všechno stojí. Andý, ať je vyrážka brzy pryč. Tak jsem napsala situation od nás a jdu zase něco tvořit, dokud je tu klid i když bych si nejraději zalezla jak medvěd a spala. ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Olis | 111761 |
|
|
15.12.2011 21:20:02
Ahoj holky, omlouvám se za dlouhou odmlku, ale nestíhám s vámi držet krok. Když se nebudete zlobit, tak jednou za čas dám o sobě resp. o nás vědět.
![]() Šárinka je zlatíčko, pokud můžu porovnávat s ostatními maminkami,tak mám extrémně hodné dítě, v rámci možností se snažím, abych neměla doma mamánka a docela se mi to daří, spí mí celou noc (od půl deváté do půl osmé do rána +- půl hodina), ještě jsme nebyly nemocní a ani žáný jiný problém se nevyskytl, teprve na přelomu osmého a devátého měséce nám vykoukly první dva spodní zuby, lezeme, stoupáme si a snažáme se o první krůčky, umíme paci paci, malá se snaží napodobovat naše grimasy, a když se je naučí, tak je pořád dělá, je to švanda, jinak jsme takový malý stašpytlíci. Od osmi měsíců chodíme do Edíka, je to takové setkávání maminek s dětmi, kde zpíváme a cvičíme. No a kontrola v 10.měsíci váha 8440g a měříme 75cm. Jak jsem jukla, tak všechny únorčátka pěkně rostou a podle fotek se i mění, holky, jsem strašně šťastná. Jen mi někdy chybí práce, to popovídání s kolegyněmi a práce jako taková. Již předem přeji všem krásné a pohodové prožitý vánočních svátků a hodně zdraví a štěstí a lásky do Nového roku. ![]() ![]() |
| Andýs | 65055 |
|
|
15.12.2011 11:58:40
Jo, Di, nevšímavá nejsi, já ty recepty napravo jak jsi psala, nemůžu najít
.Dnes jsme ještě letěli k doktorce, K. má nějaké červené flíčky na tělíčku, jsou takové suché, jakoby exem, doktorka říkala, že je to prý z vody. Máme do koupele přidat uvařený škrob . |
| Andýs | 65055 |
|
|
14.12.2011 21:55:58
Ahojky,
tak mne v krku take poboliva uz ze dva tydny, tak kloktam salvej, jenze jakmile prestane bolet, prestanu kloktat a za chvili boli zas. K. uz kasle mene, zacali jsme poctive inhalovat a pomohlo to, nevim jestli jsem to tu psala, ale z vyteru mu vysel Hemofil na tri krizky, ale neni treba lecit atb, musi se s tim poprat sam. Madelinko, tak to mate krasnou vahu pri te vysce, K. mel 74 cm a 7600 g, takze dlouhy a vyhubly. Vanocni posezeni nas ceka ve skolce pristi tyden. Moni, mohla bys mi napsat receptik na ten zloutkovy a i na ty dortiky , dekuju. Pak pisni, co vam z vyteru vyslo. Ja pocitam, ze tam mam zas toho Hemofila, ale prozatim s tim nikde nejdu, pokud to moc neboli. Jen si davam pozor, aby decka nejdly lzickou, kterou jsem jedla ja, neolizuji dudlik a tak.Di, ty jsi teda vcelka, ja mam jen dva druhy a jedno okno umyto. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
14.12.2011 13:54:59
Ahoj holky,
Di, drzim palce, at se operaci vyhnete. To jsi teda akcni, kdyz uz mas i uklizeno, ja se tady v tom porad placam, porad neco delam, ale vypada to tu stale jako po vybuchu. Upecene mam ctyri druhy a dnes udelam paty, budu delat taky kolem deseti. Darky mam skoro pro vsechny. My budeme mit o jeden neplanovany navic, protoze nam doslouzila nase TV starenka, tak uz ji nechame jako prekvapko pod stromek. Madelinko, zvladnete besidku . My jsme meli vystoupeni v patek, bylo to pekne, jen ten nas oslik si ve ctvrtek vecer vystrihl na hlave krasnou plesku, nastesti ma svetle vlasy, tak to tolik nebylo videt, uz mam i stazene fotky, ale pisu z jineho pc, tak jak se urvu, vlozim fotky.A s bolenim v krku mame ted taky zkusenosti, zrovna ted jel manzel odvezt do laboratore vytery z krku. Trapi nas to skoro mesic, vzdycky chvilku dobry a zase se to vrati, navic ma svagrova v krku nejakou potvoru, tak nam Dr. po opakovane prosbe vytery taky nechala udelat. Andy, cukrovi na plech, me napada jedine zloutkove rezy, obcas je delam, letos na ne rada asi neprijde. Jeste jsem si vymyslela, ze udelam dva druhy dorticku, upecu piskot a budu vykrajovat malym koleckem tvary a slepovat a polevat, jedny budou cokoladovo-marcipanove a druhe citronove. Jinak musim uznat, ze nez Jachymek umel lezt, tak byl vetsi klid, ted nemuze nikde zustat ani minutku sam. Nejhorsi je ted uspavani, porad se otaci na bricho, uz si myslim, ze spi a on se pusti a sup na bricho, pak nasleduje rev, vezme prso a porad dokola i trictvrte hodinu. Posledni dobou je vic uknourany, nic ho nezabavi, ale i tak je nas milacek, je moc roztomilej jak uz umi sam lezt a kdyz se usmeje a vylezou mu dole ty jeho dva ostry zubiky, tak je k sezrani. Vcera mel Jachymek poprve pribinacek a jen se po nem zaprasilo .Jeste jsem neco chtela, ale Jachymek se uz ozyva, tak . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.