| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 13697  [Dalších 12757 >>]
Madelinka+3 andílci 78772
14.12.2011 9:30:19
Moni, buď v klídku, my už známe taky postel zezpoda.
Di, ta s váhou jedeme s váma.Ty ses nám holka nějak rozpekla, 10 druhů????Šikulko jedna.
My začínáme trochu chrchlat, náš taťka byl 2 dny doma s bolením v krku a rýmou, Ondrýs má taky rýmu a holky začínají kašlat.Ale zítra ještě musíme zvládnout besídku, pak už budou doma, uvidíme příští týden.Já taky trochu cítím něco v krku, možná rýma, ale my matky to musíme vydržet.~;)
Tak hezky předvánočně finišujte~y~
Di+N07 & S11 107841
13.12.2011 14:24:51
Ahoj holky,
Vídím,že je nás více co nestíhá,nakukuju každý den ale nestíhám ani pár řádků napsat,nejhůř ještě profrčím FB a to je celá moje akce na internetu.Dárky už mám nakoupené,jen kdybych něco zahlídla,tak dokoupím,jinak už to mám z krku.Okna umyté,poklizeno a cukroví peču po várkách.Zvládám tak 4 druhy týdně,akorát jsem dolepovala linecké ale udělám maximálně 10 druhů,už i tak se překonávám.Všimla jsem si,že tady napravo mají nový oddíl recepty,tak tam mrknu.Je to nové,nebo jsem tak nevšímavá?~;)
Svítí sluníčko,tak obleču Stellu a půjdem pro Natušu do školky.Ráno jsme byli na 10.měsíční prohlídce a máme 7630 g,takže Ondrášku no worry~t~Míru nevím,nějak jsme na to zapomněli.Jinak nás operace čeká až příští rok ale je velká naděje,že se to samo zpraví,tak se tím moc neužírám.
Válcuje pořád nábytek ale už udělá sama 2-3 kroky,šikulka~m~A zuby furt nic ale vem to čert.
Jinač jsem v neděli byla s kamarádkou na Rozbřesk,to je ta sága o upírech,kterou mimochodem děsně miluju,vím jak puberťačka~;)no a Julian hlídal holky,no...Příjdu domů,bordel jsem očekávala ale Stella spí na gauči,na sobě tepláky,2 trička,mikinu a hrubé ponožky a ve vlasech něco neidentifikovatelného,málem jsem vraždila.Tak jsem vám jen chtěla napsat,že když si budete myslet,že je vaše polovička neschopná,že je někde i hůř.

Andý,tak takové cukroví mě žádné nenapadá,já hlavně dělám ty drobné piplačky a klasiku ale možná v těch receptech tady na Rodince na něco narazíš.

Moni,gratuluju k plazení,teď si teprve začneš říkat jaký byl klid když ještě jenom seděl~;)A váhu máte skvělou,zezadu jste se dostali do předních příček!

My teda letíme,mějte se a hezky pište ať je co číst!
Jo a málem bych zapomněla Lucinko všechno nejkrásnější k dnešnímu svátku!!!~;((~;((~;((~x~~x~~x~~s~~s~~s~
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
12.12.2011 21:54:24
Ahoj holky,
kde se vsechny toulate?

Madelinko, vase vaha taky neni spatna ~;). Jachymek je nas tlousticek, uz mam co delat nosit takovyho kvichtika, tatka si dela legraci, ze za rok bude vazit stejne jako jako ja.

Jinak jsme meli vcera prvni pad. Jachymek pres den spaval v manzelske posteli, usne u prsa a ja odejdu, jenze ted co uz je lezec, tak misto zvatlani a vyvolavani nas privolal strasnym revem. Nasli jsme ho vedle postele, rval jen jak se lekl, nikde nema zadnou bouli ani sram, ale pekne nas to vydesilo a po usnuti putuje do postylky.

Tatka je s nama uz druhy tyden doma a je to balada. Zatim mam napecene tri druhy a na dalsi se chystam, uklid zatim nic moc, ale i ten snad stihnu.

Mejte se fajn a pisteeee.
12.12.2011 18:05:47
Ahoj,
jen hlásím, že jsme stále ti drobínci, Jáchymku tys nám teda pořádně ujel-máme 7610kg a 67,5cm.~3~
9.12.2011 12:24:22
Ahoj v pátek,
jojo, s těma pohybama to bude čím dál lepší.My se plazíme ostošest, nejvíc se nám líbí v předsíni u misky s vodou pro pejsanku.
Dneska vypadala Adélka, že na ní možná něco leze (zatím to vypadalo na rýmu), tak asi budu mít před Vánoci po klidu.Ještě, že jsem zajela i objednat narozeninové dorty. Byla by to ale škoda, protože mají příští čtvrtek besídku, kam jsme se chystali i s taťkou.
Ještě musím zabalit dárky, ale to snad zvládnu někdy večer.To teď poslední dobou dělám hodně věcí-žehlím, peču cukroví a budu ještě balit.Snad to do Vánoc všechno stihnu.Ale snad jo.
Ondrýs je dneska nějaký nevrlý, už potřetí usnul, spí po půlhodinách.
Zdravíme všechny, Andý,neboj, stíháš a hlásíme, že ve váze vás asi nedoběhneme - v pondělí jdeme na 10-měsíční.Hezký víkend.~;)
Andýs 65055
8.12.2011 20:55:58
Ahoj holky,

poslušně se hlásím, že žiju, ale nestíhám. Musím vás dočíst. Také uvítám nové receptíky na cukroví, mám jen prozatím perníčky. Uvítala bych nějaké cukroví, které se peče na celý plech a pak se pokráje na kostíčky.
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
8.12.2011 20:44:12
~t~~t~~t~~t~Moni, no, upřímně, dohnali jste to řádně, už je ho kus chlapa a gratuluju k lezení, to se nám ty naše dětičky teď budou pěkně rozutíkávat ~t~~t~~t~~t~

A přejeme, ať je ti brzy líp!!!
8.12.2011 16:40:53
Ahoj holky,

tak uz konecne taky patrime k pohyblivym mimouskum, nas Jasicek ode dneska leze po celem byte. Uz jsem tomu ani neverila, ze se nekdy bude hybat.

Majko, kdyby mi nekdo pred pul rokem rekl, ze bude Jachymek v deseti mesicich vazit vic nez Adelka, tak bych se mu vysmala.

Zitra ma Prokupek koncert, dnes byl jarmark, tak jsme v jednom kole. Me zacina celkem fest bolet v krku, doufam, ze nelehnu.

Mejte se fajn, jdu pect linecke, vcera jsem udelala testo, tak dnes to s Prokupkem vykrajime a upeceme. Jestli ma nekdo tip na nejake dobre cukrovi, tak sem s nim.

majka,lucinka03 + Adélka11 85968
8.12.2011 14:34:44
Ahoj holky.
Hlásím info z poradny - 10 měsíců.
Tož náš drobínek má 9640 g a 78 cm, o 25 dkg a o 3 cm víc než L. v jejím věku.~t~~t~~t~~t~~t~

Jedeme k babi na kafe, ukážu se večer. ~3~
7.12.2011 14:46:14
Ahoj holky,
taky se hlasim z predvanocniho shonu. Mame doma tatku, tak je to fajn.
Zatim jsem jeste nezacala pect, ale uz to planuju, zitra se na to vrhnu, at pak nejsem ve skluzu.

Dnes jsme byli na desetimesicni prohlidce, Jachymek ma 9700g a 74cm. Dostali jsme pochvalu, ze je Jachym chytracek, predvedl cely svuj repertoar, tleskal, maval, kroutil rucickama, delal tanyny a posilal pusinku. To, ze teprve zacina lezt pry nevadi, ze neni kam spechat.
Nemoc uz mame snad zazehnanou, uz jen trosku pokaslava.

Mejte se fajn a pisteee.
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 13697  [Dalších 12757 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.